Pak uit met het vermogen van je Jaguar F-Type SVR met dit Graphic Pack

Wie tegen de rest van het verkeer nog eens wil uitleggen dat zijn Jaguar F-Type SVR 575 pk heeft, kan dankzij Jaguars SVO-afdeling kiezen voor een Graphic Pack. Er zijn zes verschillende kleurcombinaties, maar het vermogen blijft ongewijzigd.

  • Bervoets Wim
  • 06 maart 2018

Het Graphic Pack werd ontwikkeld door de “Bespoke”-afdeling van Special Vehicle Operations, de afdeling binnen Jaguar die zich over de unieke en speciale versies van de Jaguar-modellen mag buigen. Het pakket geeft de krachtigste versie van de F-Type een visuele update, met contrasterende kleuren op de motorkap, aerodynamische onderdelen zoals de zijschorten en de achterspoiler, en de spiegelkappen.

Zes kleurcombinaties

In totaal zijn er zes verschillende kleurcombinaties: Yulong White/Firenze Red, Santorini Black/Gold, Corris Grey/Ultra Blue, Caldera Red/Black, Ultra Blue/Corris Grey, en Indus Silver/Black. Specifieke 20-duimsvelgen met gekleurde remklauwen, een “575”-opschrift op de zijschorten en de deurdrempels en een genummerd plaatje in het interieur maken het pakket compleet.

Ongewijzigd

Aan de motor en aandrijving van deze F-Type SVR werd niet geraakt. De 5 liter grote V8 met compressor produceert dus nog steeds 575 pk, sprint naar 100 km/u in 3,7 seconden en haalt een topsnelheid van 321 km/u. Het Graphic Pack wordt voorgesteld op de Jaguar-stand op het salon van Genève.

Meer lezen over:

Over de auteur: Bervoets Wim Wim Bervoets is redacteur bij Vroom sinds 2016. Hij interesseert zich voor alles van stadsauto’s tot sportwagens, en kijkt met een open blik naar de mobiliteit en brandstoffen van de toekomst.
Toch droomt hij nog altijd van een Lotus Elise...

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Mercedes G 580 EQ: de elektrische G-Klasse is eindelijk klaar!

Mercedes G 580 EQ: de elektrische G-Klasse is eindelijk klaar!

De Duitse terreinwagen geboren in 1979 vindt zichzelf opnieuw uit voor het elektrische tijdperk. De elektrische G-Klasse heet echter niet EQG, maar G 580 EQ. De specs zijn alvast veelbelovend...

Volkswagen ID. Code: van China, voor China

Volkswagen ID. Code: van China, voor China

De Volkswagen ID. Code is een conceptversie van een volledig elektrische SUV boordevol nieuwe technologie! Maar enkel China zal ervan kunnen genieten...

Mini Aceman: compacte elektrische crossover

Mini Aceman: compacte elektrische crossover

Dit is waarom de Mini Countryman SUV zo gegroeid is met zijn nieuwe generatie: er moest plaats gemaakt worden voor een klein broertje. Dit is de Mini Aceman, een volledig elektrische crossover.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 27.547

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Manueel

€ 21.500

Benzine, Manueel

€ 23.748

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.900
2021
1.500 km
€ 52.990
2019
105.433 km