Poppy breidt verder uit in Brussel

De vloot van Poppy heeft een hele hoop nieuwe auto’s gekregen.
  • Sepulchre  Pierre-Benoit Sepulchre Pierre-Benoit
  • 04 februari 2020
  • Divers

In het begin bestond de vloot van een honderdtal Poppy-wagens op de wegen van Brussel en Antwerpen enkel uit Volkswagens e-Golf en Audi’s A3 e-tron, maar ondertussen heeft de Belgische onderneming haar plannen moeten herzien. In Brussel zijn namelijk niet genoeg laadpalen beschikbaar…

Daar komt ook nog eens bij dat de aanschafkost van de auto’s tot voor kort veel hoger was dan voor een conventioneel model. Daarom begint de vloot van Poppy stilaan te evolueren naar minder dure en minder hoogtechnologische modellen.

De nieuwe auto’s die recent aan het wagenpark zijn toegevoegd, rijden daarom op aardgas, zoals de nieuwe Seat Ibiza TGI. Op die manier kan de deelwagendienst in Brussel meer dan 500 auto’s aanbieden en staat om de 500 meter een deelwagen ter beschikking. Sinds Poppy eerst in Antwerpen en daarna in Brussel van start ging, is de vloot al vervijfvoudigd waardoor het ondertussen de onbetwiste leider in de free floating-markt is. Temeer omdat het rode merk daarnaast ook nog scooters en steps aanbiedt.

Meer lezen over:

Sepulchre  Pierre-Benoit
Over de auteur: Sepulchre Pierre-Benoit Auto’s, herenmode, reizen of gadgets: Pierre-Benoît Sepulchre schrijft voor de lifestylerubriek van verschillende Belgische magazines, en sinds 2013 voor Vroom.
Als stadsjongen heeft hij interesse in nieuwe mobiliteit, maar hij zegt ook geen ‘nee’ tegen een mooie vintage coupé.
Foto's ©: Poppy.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Focus op Volkswagens MIB4: ChatGPT, IDA en meer

Focus op Volkswagens MIB4: ChatGPT, IDA en meer

De nieuwste evolutie van Volkswagens infotainmentsysteem is meer dan enkel een groter scherm. Dankzij MIB4 heb je nu de kracht en kennis van AI binnen handbereik dankzij een eenvoudig stemcommando.

Opel Grandland 2024: elektrische SUV vol licht en energie

Opel Grandland 2024: elektrische SUV vol licht en energie

Opel heeft zijn grootste SUV Grandland vernieuwd voor 2024. Deze tweede generatie zit vol nieuwigheden voor het Duitse merk op vlak van licht, maar ook op vlak van elektrische technologie met een actieradius van 700 km.

Range Rover Electric speelt op ijs

Range Rover Electric speelt op ijs

Land Rover laat de eerste beelden zien van zijn toekomstige Range Rover Electric zonder camouflage, en vertelt ons meer over zijn innovatieve tractiecontrole.

Smart #5: concept van een grote terreinwagen

Smart #5: concept van een grote terreinwagen

Smart onthult de conceptcar #5 in première op het autosalon van Peking, een middelgrote SUV die ook naast de gebaande paden op zijn gemak moet zijn.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Manueel

€ 21.500

Benzine, Automaat

€ 27.547

Diesel, Manueel

€ 32.584

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km
€ 52.900
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.990
2019
105.433 km