Range Rover: icoon vernieuwd

Land Rover geeft afspraak om kennis te maken met de nieuwe generatie van zijn legendarische Range Rover. En het laat alvast het profiel zien…

  • Christiaens  Jean-Francois Christiaens Jean-Francois
  • 20 oktober 2021
  • Toekomst

Met deze vage afbeelding kondigt Land Rover aan dat het op 26 oktober ’s avonds zijn toekomstige Range Rover zal onthullen. De afbeelding laat vermoeden dat de volgende editie van de legendarische chique avonturier een profiel behoudt dat vrij trouw blijft aan dat van de huidige generatie. Hij wordt tegelijk wel wat dynamischer dankzij een aantal moderne toetsen zoals inklapbare deurklinken. Iets wat de foto’s van onze spionnen vorig jaar al lieten vermoeden.

Op technisch vlak zou de evolutie duidelijk voelbaar moeten zijn, vooral dan onder de motorkap. Afspraak binnenkort voor meer informatie. Weet trouwens dat Land Rover voor de meest ongeduldigen de orderboekjes voor zijn nieuwe Ranger Rover opent op de avond van 26 oktober, parallel met de onthulling van het model.

Zo verzeker je je ervan als een van de eerste klanten te worden bediend in een periode van algemene chiptekorten


Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een Range Rover ? Kies uit meer dan 30.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Range Rover zoekertjes nu hier:


Meer lezen over:

Christiaens  Jean-Francois
Over de auteur: Christiaens Jean-Francois Jean-François Christiaens is autojournalist sinds 2005. Hij houdt van alles wat rijdt, van elektrische auto’s tot hypercars.
Maar zijn hart gaat vooral sneller slaan van hot hatches uit het GTI-tijdperk. Hoewel een comfortabele break hem ook weer niet onbewogen laat.
Heet dat dan ouder worden?

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Hyundai heeft genoeg van de traditionele sedan

Hyundai heeft genoeg van de traditionele sedan

Hyundai brengt steeds meer modellen uit met een charismatische look, zoals deze nieuwe Sonata, die duidelijk geen saaie berline meer is.

Renault Espace: Austral XXL

Renault Espace: Austral XXL

De 6e generatie Espace is uiteindelijk slechts een 21 cm langere Austral met 7 zitplaatsen... Maar dat belet Renault niet om te verkondigen dat je meer ruimte hebt aan boord dan bij de vorige generatie!

Van kust tot kust: 48 uur achter het stuur van de Jaguar F-Type 75 Edition

Van kust tot kust: 48 uur achter het stuur van de Jaguar F-Type 75 Edition

Jaguar zwaait een icoon in stijl uit in het noorden van het Iberisch schiereiland, met een rit van bijna 1.000 km tussen Sitges en San Sebastian achter het stuur van de nieuwe F-Type 75 Edition. Een test langs de mooiste wegen van Catalonië, Aragon, Navarra en het Baskenland met meer dan 500 pk onder de rechtervoet!

Peugeot Inception Concept: we mochten hem ontdekken!

Peugeot Inception Concept: we mochten hem ontdekken!

Ter gelegenheid van zijn Europese première konden we Peugeots belangrijke Inception Concept in levende lijve ontdekken. Interesse in een kleine rondleiding van het model?

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 56.181
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 33.490
2021
19.500 km