5 auto’s om te pronken op het strand

Zoals elk jaar trek je naar de kust op vakantie. Hetzelfde appartement, dezelfde buren, hetzelfde slechte weer: het herhaalt zich ieder jaar. Maar je hebt er genoeg van. Je besluit het allemaal een beetje op te vrolijken en je te onderscheiden van de massa.

  • Piette François
  • 01 augustus 2014

Hiervoor heb je natuurlijk een opvallende auto nodig waarmee je op het strand kunt rijden en waarin je de knappe biceps van jouw linkerarm kunt tonen, die nonchalant op de deur rust. Maar let op en kies de juiste auto om je niet belachelijk te maken.

Sand Dune Buggy

De mythische Steve McQueen maakte deze auto bekend in de film The Thomas Crown Affaire. Doe zoals hij: de motor van de VW Kever die klettert en de wind die in jouw haar blaast. De leuke look blijft zeker niet opgemerkt bij die serveerster van de kleine bar …

Isuzu D-Max

Je levert niet graag half werk en besluit om de redders op het strand te kopiëren met hun Isuzu D-Max vol Life Gard-stickers. Maar overdrijf niet, anders mag je straks de oude tante Martha van 85 kg uit het water gaan vissen.

Mini Moke

Kan het nog cooler dan dit? Het was de favoriete auto van Brigitte Bardot om naar het Saint-Tropez te gaan in de jaren zestig. En die mythe wil je graag overdoen. Alleen jammer dat de slecht afgestelde motor zoveel zwarte rook uitstoot.

Jeep Wrangler

Dit is iets voor stoere mannen. Je wordt wel verondersteld urenlang getraind te hebben. Het voordeel is dat de Wrangler bijna overal door kan. Het nadeel is dat iedereen het gezien heeft, mocht het toch eens niet lukken.

Dodge RAM Heavy Duty

Wat een ‘smoel’ heeft deze Dodge. Hiermee ben je de king van het strand. Bovendien vervoer je in de laadbak zoveel bierbakken als je wilt, wat je snel populair zal maken. Volstaat die ruimte niet, weet dan dat hij tot 13,5 ton kan trekken.

Meer lezen over:

Over de auteur: Piette François
Foto's ©: Manufacturer - Newspress.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Chinese EV's verkopen niet en stapelen zich op in Europese havens

Chinese EV's verkopen niet en stapelen zich op in Europese havens

De havenautoriteiten beginnen onder druk te staan.

Citroën C3 Aircross met 7 zitplaatsen laat zich zien

Citroën C3 Aircross met 7 zitplaatsen laat zich zien

Net als de kleinere C3 zal deze nieuwe Citroën C3 Aircross beschikbaar zijn op benzine, als hybride en als volledig elektrische versie!

De nieuwe BMW X3 warmt zich op

De nieuwe BMW X3 warmt zich op

BMW laat ons watertanden met enkele foto's en details over zijn nieuwe SUV X3, die al binnen enkele weken officieel wordt voorgesteld.

Ford Mustang: twee speciale versies in Europa voor 60ste verjaardag

Ford Mustang: twee speciale versies in Europa voor 60ste verjaardag

Om de 60ste verjaardag van de Mustang te vieren, kondigt Ford twee nieuwe speciale versies aan voor de Europese markt. Maar ook de Mustang GTD komt onze kant op!

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Manueel

€ 21.500

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 27.547

Diesel, Manueel

€ 32.584

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.990
2019
105.433 km
€ 52.900
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km