Deze vijf artikels waren het populairst in 2017. Ze tonen aan dat onze lezers, jullie dus, een uitgesproken brede smaak hebben.

Francois Piette
03/01/2018

1. Deze 911 was in verschrikkelijke staat. Toch wilde Porsche hem heel graag terugkopen!

Deze oude 911 zag er dan wel compleet vergaan uit, toch trok hij meteen de aandacht van de constructeur zelf. Waarom? Antwoord in het artikel!

2. Oldtimers: prijzen in vrije val?

De speculatiewoede en waardestijging van klassieke auto’s lijkt over zijn hoogtepunt heen. Maar geldt dat voor alle oldtimers? Wij zochten het uit.

3. Hij had net zijn rijbewijs gehaald. Dan komt hij de Franse rijkswacht tegen…

Ook onze lichtere artikels vallen bij jullie in de smaak. Dit fait divers van de onfortuinlijke jongeman bijvoorbeeld, die ongetwijfeld het wereldrecord van snelst ingetrokken rijbewijs op zijn naam heeft geschreven.

4. De 18 elektrische auto’s op de markt

Elektrisch rijden beheerst de actualiteit, en dat was op het Autosalon begin 2017 niet anders. Hoe de lijst er dit jaar uitziet? Hou daarvoor ons salondossier de komende weken in de gaten!

5. 10 dingen die je niet wist over de legendarische Citroën DS

Een van de oldtimers die het meest tot de verbeelding spreken, is deze Citroën DS. Hij valt duidelijk ook bij onze lezers, jullie dus, in de smaak. Wij lijstten 10 weetjes op over deze iconische machine.

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.