Video: deze schuur zit tjokvol automobiele juweeltjes

Op het menu: Bentley, Rolls-Royce, Jaguar, Porsche, Jensen en nog vele andere.

  • Sepulchre  Pierre-Benoit Sepulchre Pierre-Benoit
  • 02 juni 2022
  • Straf
  • 15.657 weergaven

Het YouTube-kanaal The Bearded Explorer pakt uit met een verrassende video. Het team, dat volledig bestaat uit avonturiers met een baard, heeft een schuur en een resem schuilhokken ontdekt op een bouwvallig terrein. Hun inhoud: een vijftigtal sportieve en luxueuze wagens. Een en ander lijkt te zijn opgenomen aan de overkant van het Kanaal, maar meer weten we ook niet over de exacte locatie van deze schat.

Voor elk wat wils

De schuur en haar schuilhokken herbergen dus tientallen auto’s. Er zijn er zoveel dat de minder prestigieuze zelfs in de buitenlucht moeten slapen. Dat doen ze duidelijk al vele jaren want ze zijn overwoekerd door onkruid en zelfs struiken. De algemene staat van de voertuigen zal dus ‘suboptimaal’ zijn. Sommige exemplaren zijn zelfs uit elkaar gehaald en andere lijken een ongeval te hebben gehad, maar ze zijn allemaal op zijn minst bedekt door een dikke laag stof of zelfs planten, voor de minst fortuinlijke automobielen.

Hoewel het onmogelijk is om alle aanwezige modellen op te sommen, herkennen we toch een paar Jaguars, Bentleys, Rolls-Royces, Porsches (944, 924 en 911), een Fiat-Abarth coupé, een Jensen Interceptor, Mercedes, MG’s en Morrissen. Ook een dik handvol auto’s van Franse makelij is op te merken.

Gezien het indrukwekkende aantal wagens heeft het er alle schijn van dat het terrein en zijn inhoud ooit van een rijke verzamelaar was, die naar alle waarschijnlijkheid geen erfgenamen had.


Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via e-mail:

Meer lezen over:

Sepulchre  Pierre-Benoit
Over de auteur: Sepulchre Pierre-Benoit Auto’s, herenmode, reizen of gadgets: Pierre-Benoît Sepulchre schrijft voor de lifestylerubriek van verschillende Belgische magazines, en sinds 2013 voor Vroom.
Als stadsjongen heeft hij interesse in nieuwe mobiliteit, maar hij zegt ook geen ‘nee’ tegen een mooie vintage coupé.
Foto's ©: The Bearded Explorer / YouTube.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
5 Vragen aan Jon Williams: Ford verdwijnt niet uit Europa

5 Vragen aan Jon Williams: Ford verdwijnt niet uit Europa

In de aanloop naar een volledige elektrificatie tegen 2030 is Ford bezig om zijn operaties in Europa te herzien. In de marge van het Salon van Brussel spraken we met Jon Williams, General Manager van Ford Blue Europe.

En de grootste autogroep wereldwijd is… Toyota

En de grootste autogroep wereldwijd is… Toyota

Daarmee doen de Japanners het al voor het derde jaar op rij beter dan de Volkswagen groep.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Manueel

€ 28.990
2021
30.000 km

Benzine, Automaat

€ 34.490
2021
21.000 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km