Video: een Belg zet een Porsche 919 op het terras van zijn penthouse!

Niet meteen alledaags, deze Limburger die een exemplaar van de Duitse racewagen tot op de 8ste verdieping laat hijsen!

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 21 november 2022
  • Straf

Vorige week liep de Limburger Luc Vanderfeesten in de kijker. En niet zomaar: de Belg liet een Porsche 919 plaatsen op het terras van zijn penthouse! Een installatie aan het appartement op de 8e verdieping die een logistiek hoogstandje met zich meebracht, zoals te zien is in de beelden die TV Limburg maakte.

Een replica... 

Maak je geen zorgen, het is niet echt één van de Porsches 919 die deelnam aan de 24 uur van Le Mans. De auto van Luc Vanderfeesten is een replica van de nummer 1-auto die in 2016 meedeed. En dat heeft er waarschijnlijk mee voor gezorgd dat dit huzarenstuk mogelijk was, want deze replica weegt 'slechts' 200 kg en niet 875 kg, zoals de echte racewagen.

Een échte Porsche-fanaat! 

Als directeur van de Porsche-concessies in Eindhoven en Maastricht, maar ook Porsche Carrera Cup Benelux-rijder, is Luc Vanderfeesten een echte Porsche-fanaat! Een gefortuneerde liefhebber die zichzelf iets leuks gunt. Welke auto zou jij op je terras willen hebben?


Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via e-mail:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.
Foto's ©: TV Limburg.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Maserati GranCabrio Folgore: volledig elektrische cabrio

Maserati GranCabrio Folgore: volledig elektrische cabrio

Na eerst de versie met de Nettuno-V6 te hebben onthuld, is de Maserati GranCabrio er nu ook als volledig elektrische Folgore.

Nissan Qashqai: nieuw samoeraigezicht!

Nissan Qashqai: nieuw samoeraigezicht!

De Nissan Qashqai krijgt een facelift voor 2024. De compacte SUV geniet van nieuwe technologie en een sterk vernieuwd design, dat zijn inspiratie haalt bij de oude Japanse krijgers.

De Alfa Romeo Milano is niet meer. Leve de Alfa Romeo Junior!

De Alfa Romeo Milano is niet meer. Leve de Alfa Romeo Junior!

De Italiaanse regering had het niet zo voor het idee dat Alfa Romeo de naam van de hoofdstad van Lombardije zou gebruiken voor zijn compacte SUV.

Scoop: elektrische Mercedes C-Klasse opnieuw betrapt

Scoop: elektrische Mercedes C-Klasse opnieuw betrapt

Na hem eerst te hebben gespot bij Mercedes, lijkt de volledig elektrische tegenhanger van de C-Klasse nu zijn wintertests te ondergaan.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Manueel

€ 21.500

Benzine, Automaat

€ 27.547

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's
€ 52.900
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.990
2019
105.433 km