Volkswagen heeft naar zijn klanten geluisterd voor de update van de ID.3!

De facelift van de elektrische hatchback wordt in de lente van 2023 verwacht.

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 02 december 2022
  • Toekomst
  • 3.991 weergaven

De update van de ID.3 halverwege zijn carrière komt eraan! En om zijn elektrische hatchback te verbeteren, heeft Volkswagen naar zijn klanten geluisterd: "De behoeften van onze klanten staan altijd centraal. Daarom streven we ernaar om onze producten aan te passen aan hun behoeften. De nieuwe ID.3 toont ons streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Het ontwerp is volwassener geworden en we hebben de materialen in het interieur verbeterd."

Performantere technologie! 

Naast betere interieurmaterialen belooft de autobouwer ook technologische ontwikkelingen. Het infotainmentsysteem op het centrale scherm is herwerkt om efficiënter en responsiever te worden en ook over-the-air updates te ontvangen. Een andere nieuwigheid is de 'Plug & Charge'-functie, waardoor je bij bepaalde laadstations je badge niet meer hoeft boven te halen om op te laden.

Afspraak in 2023

Deze facelift zou in de lente van 2023 onthuld moeten worden, maar hij zal al vanaf 16 december 2022 te bestellen zijn voor levering vanaf oktober 2023. Het moet gezegd dat met meer dan een half miljoen verkochte voertuigen de vraag naar de Duitse auto sterk is. In die mate zelfs dat Volkswagen besloten heeft om de ID.3 ook in Wolfsburg te bouwen, bovenop de productie in de fabrieken in Zwickau en Dresden. Laten we hopen dat dit de levertijden verkort...


Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een elektrische Volkswagen? Kies uit meer dan 30.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste elektrische Volkswagen-zoekertjes nu hier:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
De Mitsubishi Colt doet een beroep op de diensten van de Renault Clio

De Mitsubishi Colt doet een beroep op de diensten van de Renault Clio

Een copy paste-operatie die heel wat mensen de wenkbrauwen zal doen fronsen.

Top 5 van de meest originele concept cars van Porsche

Top 5 van de meest originele concept cars van Porsche

Het is niet makkelijk om slechts 5 exemplaren te kiezen uit de vele concept cars die het merk al heeft voorgesteld. Maar deze exemplaren onderscheiden zich elk op hun eigen manier van de rest.

5 Vragen aan Jon Williams: Ford verdwijnt niet uit Europa

5 Vragen aan Jon Williams: Ford verdwijnt niet uit Europa

In de aanloop naar een volledige elektrificatie tegen 2030 is Ford bezig om zijn operaties in Europa te herzien. In de marge van het Salon van Brussel spraken we met Jon Williams, General Manager van Ford Blue Europe.

En de grootste autogroep wereldwijd is… Toyota

En de grootste autogroep wereldwijd is… Toyota

Daarmee doen de Japanners het al voor het derde jaar op rij beter dan de Volkswagen groep.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Manueel

€ 28.990
2021
30.000 km

Benzine, Automaat

€ 34.490
2021
21.000 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km