Wanneer autobouwers (geslaagde) grappen maken...

Porsche en Dacia amuseren zich duidelijk de laatste tijd.

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 26 januari 2023
  • Divers

Onze spionnen, die op dit moment hun tenten opgeslagen hebben in het Hoge Noorden, hebben ons enkele foto’s bezorgd van de ultraperformante versie van de Porsche Taycan. Die krijgt meer dan waarschijnlijk 3 motoren voor een vermogen van meer dan 1.000 pk, om op die manier de Tesla Model S Plaid te verslaan. Hij werd al eens betrapt op de Nürburgring, maar nu is er iets veranderd...


Een Taycan TDI? 

Als je aandachtig kijkt naar de achterkant van de elektrische sportwagen, zie je dat er op de kofferklep een ‘TDI’-badge prijkt! Wie durft er nog te beweren dat de Duitsers geen gevoel voor humor hebben? Want laat ons eerlijk zijn, de kans dat de Taycan voorzien wordt van een turbodiesel is bijzonder klein… En Porsche is niet de enige die zijn speelse kant laat zien.

Gratis verwarmde zetels

Ook de Britse invoerder van Dacia besliste om humor te gebruiken om de draak te steken met de abonnementen die een aantal Duitse autobouwers introduceerden. Drie Dacia-concessies “geven gratis ‘verwarmde zetels’ (in de vorm van warmwaterkruiken) voor wie een nieuw abonnement wil vermijden deze winter.” Je moet het ze nageven, het is een geslaagde grap...

Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via e-mail:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.
Foto's ©: Automedia.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Hyundai heeft genoeg van de traditionele sedan

Hyundai heeft genoeg van de traditionele sedan

Hyundai brengt steeds meer modellen uit met een charismatische look, zoals deze nieuwe Sonata, die duidelijk geen saaie berline meer is.

Peugeot Inception Concept: we mochten hem ontdekken!

Peugeot Inception Concept: we mochten hem ontdekken!

Ter gelegenheid van zijn Europese première konden we Peugeots belangrijke Inception Concept in levende lijve ontdekken. Interesse in een kleine rondleiding van het model?

Fisker Ocean: 707 km WLTP, recordbereik voor een elektrische SUV

Fisker Ocean: 707 km WLTP, recordbereik voor een elektrische SUV

Fisker wil een impact maken met zijn elektrische SUV Ocean. De ‘Extreme’-versie krijgt een WLTP-autonomie van 707 km, “de grootste actieradius van alle batterij-elektrische SUV’s in Europa”.

Renault Espace: Austral XXL

Renault Espace: Austral XXL

De 6e generatie Espace is uiteindelijk slechts een 21 cm langere Austral met 7 zitplaatsen... Maar dat belet Renault niet om te verkondigen dat je meer ruimte hebt aan boord dan bij de vorige generatie!

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km
€ 56.181
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 33.490
2021
19.500 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km