6 auto's

Filter Filter resetten

CAR Avenue Wavre

1996  138219 km  Benzine  Manueel  Cabriolet

€ 8.990

|carpass

IF Cars

2009  82894 km  Diesel  Manueel 

€ 12.950

|carpass

Carrosso Classics & Sportscars

1976  55545 km  Benzine  Manueel 

€ 30.000

Renard & Fils

2007  143880 km  Benzine  Manueel 

€ 14.990

CALIFORNIA IMPORT

1981  99999 km  Benzine  Manueel  Cabriolet

€ 25

Autohandel Goco

1991  123190 km  Benzine  Manueel  Cabriolet

€ 18.500

Over Alfa Romeo

Alfa Romeo Spider tweedehands

Alfa Romeo Spider tweedehands: profiteer van een onverslaanbaar voertuig

De naam Alfa Romeo ken je waarschijnlijk van de autosport. Toch is Alfa Romeo meer dan dat, want met een Alfa Romeo Spider tweedehands wagen kies je voor een onverwoestbare auto. Je geniet namelijk van een luxe voertuig met uitstekende prestaties. Bovendien is iedere Alfa Romeo tweedehands stijlvol en innovatief. Bij Vroom vind je altijd een kwaliteits wagen die bij je past, ook in je zoektocht naar een tweedehands Alfa Romeo Spider. Wil je een tweedehands Alfa Romeo Spider kopen? Laat ons je dan uitleggen waarom dit absoluut de moeite waard is.

Wanneer is Alfa Romeo opgericht?

In al je speurwerk naar een Alfa Romeo tweedehands is het prettig om wat achtergrondinformatie tot je beschikking te hebben. Alfa Romeo is een Italiaans automerk en opgericht in 1910. Het merk staat vooral bekend als fabrikant van luxe wagens en heeft daarnaast ook een flinke reputatie in de autoracesport. Inmiddels maak Alfa Romeo al enige jaren onderdeel uit van de Fiat Groep.

Waarom de naam Alfa Romeo Spider?

In eerste instantie stond A.L.F.A. bij oprichting in 1910 voor Anonima Lombarda Fabbrica Automobili. Omdat de Napolitaanse ondernemer Nicola Romeo na enkele jaren het bedrijf overnam, werd de naam van het automerk gewijzigd naar Alfa Romeo.

Heeft het logo van Alfa Romeo Spider een betekenis?

In het logo van Alfa Romeo Spider bevinden zich een tweetal symbolen. Aan de rechterzijde zie je de slang van Visconti, een verwijzing naar de adellijke familie Visconti die ruim twee eeuwen regeerde over Milaan. Aan de linkerzijde van het logo is een rood kruis te zien en dit refereert aan de Middeleeuwse kruistochten. Kracht en overwinning, dat is waar het automerk voor staat en dit zie je dan ook terug bij iedere Alfa Romeo Spider tweedehands wagen.

Welke Alfa Romeo tweedehands auto kies je?

Sta je op het punt een Alfa Romeo Spider tweedehands auto te kopen via Vroom? Tijdens je zoektocht kom je gegarandeerd nog enkele andere populaire Alfa Romeo tweedehands modellen tegen. We hebben voor jou een selectie gemaakt van een zestal graag geziene Alfa Romeo tweedehands wagens:

  • Alfa Romeo Giulia tweedehands: deze sportieve sedan levert superieure prestaties. Een prima keuze in je zoektocht naar een
  • Alfa Romeo tweedehands sportmodel.
  • Alfa Romeo Stelvio tweedehands: de Alfa Romeo Stelvio is de eerste SUV van het Italiaanse automerk en hij rijdt veilig en snel.
  • Alfa Romeo Giulietta tweedehands: de Alfa Romeo Giulietta is een sportieve hatchback met vijf deuren. Sinds 2010 wordt hij opnieuw geproduceerd en trekt daarmee een veelzijdige doelgroep aan.
  • Alfa Romeo Mito tweedehands: de Alfa Romeo Mito is een compacte hatchback en bij uitstek geschikt voor liefhebbers van kleine en sportieve Alfa Romeo tweedehands auto's.
  • Alfa Romeo Spider tweedehands: de Alfa Romeo Spider is een uniek voertuig, want met dit Alfa Romeo tweedehands model geniet je van een schitterende oldtimer. Hij is er in een cabriolet of roadster uitvoering.
  • Alfa Romeo GT tweedehands: een Alfa Romeo GT is dé coupé van het Italiaanse automerk. Met een Alfa Romeo tweedehands wagen van dit model val je altijd op.

Waarom kies je voor een Alfa Romeo Spider tweedehands wagen?

Een Alfa Romeo Spider levert je altijd voordelen op. Veel Italiaanse autoliefhebbers zweren bij dit automerk, maar waarom eigenlijk?

  • Alfa Romeo maakt altijd gebruik van de nieuwste technologieën.
  • Met een Alfa Romeo Spider tweedehands wagen geniet je van een prachtig gestroomlijnd voertuig.
  • Naar welke Alfa Romeo tweedehands je voorkeur ook uitgaat, je rijdt altijd in een sportieve wagen.

Een tweedehands Alfa Romeo Spider aankopen? Doe inspiratie op bij de Alfa Romeo Spider tweedehands wagens op onze site.

Alfa Romeo Spider tweedehands kopen? Vind een Alfa Romeo Spider occasie bij Vroom

Wil je een betaalbare tweedehands Alfa Romeo Spider aanschaffen zónder dat je inlevert op de kwaliteit? Vroom heeft een interessante collectie Alfa Romeo Spider tweedehands wagens. Met duizenden occasions op ons platform zit ook jouw droomwagen er ongetwijfeld bij. Een uitstekende reden om een Alfa Romeo Spider tweedehands aan te kopen na het maken van een succesvolle proefrit. Heb je advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.