9 auto's

Filter Filter resetten

AEcars (Alex's Exclusive Cars)bvba

2009  36100 km  Benzine  Automaat  Coupé

€ 64.950

Bavaria Motors NV

2019  22800 km  Benzine  Automaat  Coupé

€ 138.900

PCH Automotive

2007  29800 km  Benzine  Automaat 

€ 69.999

PCH Automotive

2007  29800 km  Benzine  Automaat 

€ 69.999

PCH Automotive

2007  29800 km  Benzine  Automaat 

€ 69.999

NV Powercars

2008  85500 km  Benzine  Automaat  Coupé

€ 49.900

|carpass

Bavaria Motors NV

2010  16370 km  Benzine  Manueel  Coupé

€ 119.900

|carpass

GCA Castus

2008  86000 km  Benzine  Automaat  Cabriolet

€ 64.990

GDC Auto NV

2009  45483 km  Benzine  Automaat 

€ 79.999

|carpass

Over Aston Martin

Aston Martin Vantage tweedehands

Aston Martin Vantage tweedehands: geniet van een exclusieve personenauto

Zoek je een exclusieve personenwagen waarmee je hoe dan ook opvalt? Met een Aston Martin Vantage tweedehands word je beslist gezien! De luxe sportwagens van Aston Martin Vantage zijn niet alleen een blikvanger, maar kom je ook tegen in verschillende James Bond films. Wil je een auto die jou het beste van alles geeft? Dan is de keuze voor een Aston Martin Vantage snel gemaakt. Een tweedehands Aston Martin Vantage kopen? Wij vertellen je alles wat je moet weten over de meerwaarde van een Aston Martin Vantage occasie.

Wanneer is Aston Martin opgericht?

Je kiest voor een Aston Martin Vantage tweedehands wagen als je meer weet over de achtergrond van het bedrijf, nietwaar? Aston Martin is een Brits automerk en is opgericht in 1913. Sindsdien zijn er verschillende Aston Martin occasions op de markt verschenen. Vooral het sportieve uiterlijk en de prestaties van de wagens zijn voor veel mensen reden om een Aston Martin Vantage tweedehands te kopen. Echter, een Aston Martin Vantage tweedehands auto is ook in trek voor zakelijke doeleinden.

Waarom is er gekozen voor de naam Aston Martin Vantage?

Aston Martin is dus al meer dan een eeuw oud, maar hoe is de naam van het automerk ontstaan? Aston Martin werd in 1913 opgericht door de mannen Robert Bamford en Lionel Martin. De naam Aston Martin is echter ontstaan door een overwinning van Lionel Martin op de 'Aston Clinton Hill climb' bij de plaats - hoe kan het ook anders - Aston Clinton! De allereerste Aston Martin werd gebouwd in 1915.

Wat betekent het logo van Aston Martin Vantage?

Autofabrikanten houden van vleugels en dit zie je ook terug in het Aston Martin logo. Het zilveren embleem is misschien wel een van de bekendste ter wereld. Verder vallen bij Aston Martin ook de spatborden op. Ze staan symbool voor vrijheid, snelheid en durven dromen.

Populaire Aston Martin tweedehands modellen

In je zoektocht naar een tweedehands Aston Martin Vantage kies je uit een veelzijdig aanbod Aston Martin tweedehands modellen. Vroom zet er een aantal voor je op een rij:

  • Aston Martin Vantage tweedehands: de Aston Martin Vantage verscheen in 2005 als tweedeurs coupé. Dit type Aston Martin tweedehands wagen valt direct op door de sportieve uitstraling.
  • Aston Martin Virage tweedehands: de Aston Martin Virage werd geïntroduceerd in 1989. In 2011 werd de tweede generatie van dit model gepresenteerd. De 6.0 liter V12 heeft een vermogen van maar liefst 490 pk.
  • Aston Martin DB7 tweedehands: de Aston Martin DB7 werd van 1994 tot en met 2003 gebouwd. Hij is er als coupé of een cabriolet en kenmerkt zich door een sportieve en luxe uitstraling.
  • Aston Martin DB9 tweedehands: de Aston Martin DB9 zag in 2003 het licht op een autosalon in Frankfurt. Dit type Aston Martin tweedehands wagen beschikt over achterwielaandrijving en heeft een vermogen van 455 pk.

Waarom kies je voor een Aston Martin Vantage tweedehands wagen

Wil je een Aston Martin Vantage tweedehands wagen aanschaffen? Dan profiteer je altijd van diverse voordelen. Wij zetten de pluspunten van een Aston Martin Vantage tweedehands auto voor je op een rij:

  • Met een Aston Martin Vantage tweedehands wagen ben je stukken voordeliger uit dan wanneer je kiest voor een nieuwe Aston Martin.
  • Je geniet altijd van een grootse en sportieve wagen inclusief een luxueuze uitstraling.
  • Een Aston Martin Vantage tweedehands wagen is interessant voor particuliere en zakelijke autorijders.
  • De Aston Martin Vantage tweedehands is een wagen die altijd opvalt. Je rijdt nooit ongezien voorbij!

Aston Martin Vantage tweedehands aanschaffen? Vind een tweedehands Aston Martin Vantage via Vroom

Heb je een Aston Martin Vantage tweedehands wagen op het oog en wil je graag ervaren hoe het is om in een auto van dit Britse merk te rijden? Maak een proefrit in een Aston Martin Vantage tweedehands en kies uit een van de vele Aston Martin Vantage tweedehands modellen die je aantreft op de site. Vroom heeft allerlei Aston Martin Vantage tweedehands wagens voor je in de aanbieding. Vragen over een Aston Martin Vantage tweedehands auto? Laat het ons weten en neem direct contact op.