5 auto's

Skillter.com

1977  112681 km  Andere  Automaat  COUPE

€ 13.300

Skillter.com

1972  79811 km  Andere  Automaat  COUPE

€ 11.300

Skillter.com

1972  79811 km  Andere  Automaat  COUPE

€ 11.300

Skillter.com

1977  112681 km  Andere  Automaat  COUPE

€ 13.000

Van Dessel Autohandel

1990  192317 km  Benzine  Automaat  HATCHBACK

€ 9.990

Over Cadillac

Cadillac Deville tweedehands

Cadillac Deville tweedehands: rijden in een luxe wagen

Houd je van grootse en luxe Amerikaanse wagens? Dan is een Cadillac Deville tweedehands je op het lijf geschreven. Cadillac is een van de oudste Amerikaanse automerken. Een Cadillac Deville tweedehands wagen is prima betaalbaar voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare occasion. In dit artikel kom je alles te weten over het merk Cadillac en welke voordelen een Cadillac Deville tweedehands auto je oplevert.

Wanneer is Cadillac Deville opgericht?

Het Amerikaanse Cadillac is in 1902 opgericht door Henry M. Leland en William Murphy. Sinds 2009 maakt het merk onderdeel uit van General Motors. De 10 HP was het allereerste voertuig dat aan het publiek werd gepresenteerd. Binnen slechts één week kwamen er ruim tweeduizend bestellingen binnen. Cadillac heeft door de jaren heen meerdere prijzen gewonnen, onder andere voor de productie van uitwisselbare onderdelen. In 1909 werd Cadillac voor 4,5 miljoen dollar verkocht aan William Durant, de oprichter van General Motors. Ford is misschien wel een van Cadillacs belangrijkste concurrenten en dit maakt een Cadillac Deville ook aantrekkelijk voor liefhebbers van Ford auto's.

Betekenis van de naam Cadillac Deville

De naam Cadillac verwijst naar de stichter van de Amerikaanse stad Detroit. Hij heette Antoine de Lamothe, sieur de Cadillac. Naast bestuurder was hij ook ontdekkingsreiziger. Voor jou wellicht een goede reden om een tweedehands Cadillac Deville wagen aan te schaffen!

Wat betekent het logo van Cadillac Deville?

Voor we dieper ingaan op de betekenis van het Cadillac Deville logo, is het goed om te weten dat de autofabrikant er altijd naar streefde om klanten kwaliteit te bieden. Hoe dan ook, het logo van Cadillac Deville heeft vanaf de oprichting ruim 30 transformaties ondergaan. Vanaf 2014 geldt de nieuwste versie en die is vooral visueel aantrekkelijk. Het Franse wapenschild inclusief elegante cursieve letters typeren de essentie van het automerk. De zwarte lijnen inclusief de gele, rode en blauwe vakken hebben wel iets weg van een mozaïekwerk. Het huidige logo verwijst naar de kleurrijke geschiedenis van Cadillac en de representeerbaarheid van de verschillende modellen.

Welke Cadillac tweedehands voertuigen zijn populair?

Heb je een Cadillac Deville tweedehands wagen op het oog? Cadillac heeft verschillende modellen in het gamma. Zo is er de Cadillac Fleetwood tweedehands. De Cadillac Fleetwood is een echte Amerikaan en werd van 1946 tot 1996 geproduceerd. In totaal zijn er zes generaties van de Fleetwood op de markt verschenen. Hij was dan ook hét toonbeeld van luxe auto's. 

Daarnaast is er ook nog de Cadillac SRX tweedehands. Dit is het meest succesvolle model uit de eenentwintigste eeuw. Hij werd geproduceerd van 2004 tot en met 2015 en beschikt over een 2,8 liter V6-motor inclusief uitstekende aandrijving. 

Benieuwd hoe een Cadillac Deville tweedehands wagen rijdt? Dan raden wij je aan om een proefrit te maken. Je weet dan snel genoeg of dit Amerikaanse automerk aansluit op je wensen.

Tweedehands Cadillac Deville kopen

Een Cadillac Deville tweedehands voertuig kopen, brengt allerlei voordelen met zich mee.

  • Een Cadillac Deville tweedehands wagen is stukken voordeliger dan een nieuw Amerikaans voertuig.
  • Met een Cadillac Deville tweedehands auto verzeker jij je te allen tijde van een luxe personenwagen.
  • Je profiteert van een divers aanbod Cadillac Deville tweedehands wagens. Er is dus keuze genoeg.

Cadillac Deville tweedehands kopen? Bekijk het aanbod Cadillac Deville tweedehands wagen bij Vroom

Ga je voor een representatieve wagen van een Amerikaans merk inclusief luxe uitstraling? Laat dan je oog vallen op een Cadillac Deville tweedehands auto. Daarmee kies je altijd voor klasse en kwaliteit. Op onze website heb je de keuze uit duizenden auto's en je treft er ook het merk Cadillac aan. Maak daarom een proefrit en geniet van een ware belevenis. Vragen over de aankoop van een Cadillac Deville tweedehands wagen? Aarzel niet, maar neem gerust contact met ons op.