3 auto's

Skillter.com

1954  13507 km  Andere  Automaat  Break

€ 42.700

Skillter.com

1978  90838 km  Andere  Automaat  Cabriolet

€ 21.400

Skillter.com

1954  13507 km  Andere  Automaat  Break

€ 41.400

Over Chrysler

Chrysler New-Yorker tweedehands

Chrysler New-Yorker tweedehands: representatieve en luxe wagen

Gaat je voorkeur uit naar een representatieve auto met een luxe uitstraling? Wellicht is dan een Chrysler New-Yorker tweedehands wagen iets voor jou. Zowel een gezins- als bedrijfsauto kenmerkt zich door een indrukwekkende vormgeving. Bovendien is iedere Chrysler New-Yorker tweedehands wagen van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft een tweedehands Chrysler New-Yorker meer dan genoeg ruimte en bezit iedere wagen over een sterke motor. Om die reden is een Chrysler New-Yorker tweedehands auto een aantrekkelijke keuze voor liefhebbers van luxe tweedehands wagens. Hoe steekt de geschiedenis van de Chrysler New-Yorker in elkaar en welke Chrysler tweedehands modellen zijn in trek?

Wanneer is Chrysler New-Yorker opgericht?

Het Amerikaanse Chrysler is in juni 1925 opgericht door Walter Chrysler. De Chrysler Six was het allereerste voertuig van het merk en verscheen in 1924 op de automarkt. De wagen maakte veel indruk op de autobranche waarna Chrysler al snel werd overgenomen door Dodge. Zodoende werd Chrysler een van de bekendste en grootste Amerikaanse autofabrikanten. Tegenwoordig is het merk Chrysler in handen van Fiat en verschijnen er nog steeds wagens op de markt.

Waarom de naam Chrysler New-Yorker?

De naam Chrysler verwijst naar de oprichter Walter Chrysler. Na een carrière in de treinindustrie, besloot hij in 1911 te gaan werken voor autofabrikant Buick. Hij werd er uiteindelijk vicepresident, maar vertrok in 1920 vanwege een conflict. Chrysler stapte over naar Willys-Overland waar hij een drietal ingenieurs ontmoette. Breer, Skelton en Zeder hadden een zescilinder ontworpen en dit resulteerde uiteindelijk in de productie van de Chrysler Six. Alleen al in het eerste jaar werden er ruim 30.000 voertuigen verkocht.

Welke betekenis heeft het logo van Chrysler New-Yorker?

Het originele Chrysler logo werd ontworpen door Oliver Clark en was gebaseerd op een Romeinse mythe. Het bestond uit een lakzegel voorzien van twee vleugels en stond symbool voor snelheid. Sinds 2009 bestaat het logo van Chrysler uit een driedimensionaal gevleugeld embleem in een blauw-zilveren kleur.

Welke Chrysler tweedehands modellen zijn in trek?

Heb je altijd al in een Amerikaanse auto willen rijden en gaat om die reden je voorkeur uit naar een Chrysler New-Yorker tweedehands wagen? In de afgelopen decennia zijn er allerlei modellen aan het publiek gepresenteerd. Een populair model is onder meer de Chrysler Crossfire tweedehands. Deze sportwagen werd in 2003 gepresenteerd. De wagen wordt gemaakt in Duitsland en is er als roadster, coupé en cabriolet. De topsnelheid van dit model bedraagt 240 kilometer per uur.

Waarom kies je voor een tweedehands Chrysler New-Yorker

Houd je van Amerikaanse wagens? Dan is een Chrysler New-Yorker tweedehands wagen kopen een uitstekende keuze. Wat zijn de voordelen van een Chrysler New-Yorker occasion?

  • Met een Chrysler New-Yorker tweedehands wagen kies je altijd voor een luxe wagen.
  • Een Chrysler New-Yorker occasie heeft veel ruimte.
  • Met deze wagen beleef je gegarandeerd uren rijplezier.
  • Iedere Chrysler New-Yorker tweedehands wagen beschikt over een sterke motor.
  • Met een Chrysler New-Yorker tweedehands wagen geniet je van een scherp geprijsde wagen die ook nog eens waardevast is.

Nieuwsgierig? Laat je verrassen door het actuele aanbod Chrysler New-Yorker tweedehands auto's op onze website.

Tweedehands Chrysler New-Yorker kopen? Bekijk het aanbod Chrysler New-Yorker tweedehands wagen bij Vroom

Wens je een Chrysler New-Yorker waar je écht blij van wordt? Dan doe je er goed aan een kijkje te nemen bij ons aanbod Chrysler New-Yorker tweedehands wagens. We hebben meerdere voertuigen voor je in de aanbieding en natuurlijk is het een optie om een proefrit te maken. Wil je meer weten over de aankoop van een Chrysler New-Yorker tweedehands wagen of heb je een andere vraag? Aarzel niet, maar neem gerust contact met ons op.