2 auto's

Autohandel Olivier CVBA

2014  92305 km  Diesel  Manueel  Andere

€ 16.995

Autohandel Olivier CVBA

2013  65500 km  Diesel  Manueel  Andere

€ 14.499

Over Citroen

Citroën Other tweedehands

Citroën Other: voor iedere doelgroep een geschikte Citroën Other tweedehands wagen

Ben je op zoek naar een betaalbare stadsauto, hatchback, SUV of gezinsauto? Een tweedehands Citroën Other is een interessante optie. Je hebt de keuze uit allerlei Citroën Other tweedehands wagens zodat je altijd slaagt in het vinden van een geschikte Citroën Other. Een Citroën Other tweedehands heb je ook snel tot je beschikking, terwijl je bij een nieuwe auto vaak lang moet wachten voor je er in kan rijden. Waarom kies je voor een wagen van dit merk en wat zijn de voordelen van een Citroën Other tweedehands wagen?

Geschiedenis van de Citroën Other?

Citroën Other is een Frans automerk waarvan het bedrijf in 1919 is opgericht door André Citroën. De oprichter start in eerste instantie een tandwielfabriek, maar in 1919 verschijnt het eerste voertuig: een 4-persoons 10 pk-wagen. Vanaf 1919 wordt Citroën vooral populair vanwege de bouw van personenauto's en bestelwagens met achterwielaandrijving. Sinds 1976 maakt Citroën deel uit van PSA Peugeot Citroën.

Vanwaar de naam Citroën Other?

De oorsprong van de naam Citroën Other ligt in Amsterdam. Een voorouder van André Citroën handelde in fruit en had als bijnaam Limoenman. De voorouders van André kozen voor de achternaam Citroen ten tijde van Napoleon, maar het trema op de 'e' is pas later toegevoegd, omdat men in Frankrijk moeite had met de uitspraak. Het scheelde dus niet veel of het Franse automerk had 'Limoenman' geheten! Hoe dan ook, met een Citroën Other tweedehands kies je voor een Frans voertuig met bijzondere eigenschappen.

Wat betekent het logo van Citroën Other?

Een Citroën Other occasie is een interessante optie in je zoektocht naar een Franse wagen, maar wat betekent het Citroën Other logo nu eigenlijk? Vanaf het allereerste begin vormen een tweetal tandwielen het logo van Citroën. Tot 1985 gebeurde dit in de gele clubkleur van Citroën tegen een blauwe achtergrond. Na dit jaartal kreeg het logo, witte chevrons tegen een rode achtergrond. In 2009 onderging het logo opnieuw een gedaanteverwisseling en werden de chevrons zilver van kleur. In 2016 verdween ook de driedimensionale touch.

Populaire Citroën Other tweedehands wagens

In je zoektocht naar een Citroën Other tweedehands wagen, kom je vaak nog verschillende modellen tegen. Gaat je voorkeur uit naar een praktische en ruime gezinsauto? Dan is de keuze voor een tweedehands Citroen Berlingo snel gemaakt. Hij kenmerkt zich door flexibiliteit en gebruiksgemak en is ook zeer populair als gezinsauto. De Citroen C1 tweedehands is een compact voertuig. Deze drie- of vijfdeurs stadsauto met voorwielaandrijving brengt je altijd veilig naar je bestemming.

Maak een testrit met jouw toekomstige Citroën Other tweedehands wagen

Nu je overtuigd bent dat een Citroën Other tweedehands wagen de geknipte wagen is voor jou, is het tijd om een testrit te maken. De rijstijl van de vorige eigenaar kan namelijk een invloed hebben op de staat van de Citroën Other tweedehands wagen. Bij het testen van een wagen raden we aan om verschillende type wegen te nemen. Bij hogere snelheden vallen gebreken sneller op, dus neem zeker een stukje autostrade. Neem ook eens een weg met kasseien of een straat met een slechter wegdek. Op deze manier zal je sneller merken of er onderdelen gaan rammelen.

Waarom kiezen voor een Citroën Other tweedehands

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom je voorkeur uitgaat naar een Citroën Other tweedehands wagen. Vroom zet een aantal voordelen voor je op een rij:

  • Je kiest voor een betrouwbare en betaalbare wagen.
  • Je profiteert van een breed aanbod voertuigen met uitzonderlijke prestaties.
  • Er zijn modellen met een benzine- of dieselmotor, maar er is ook keuze uit talloze Citroën tweedehands hybride of elektrische modellen.
  • Een Citroën Other tweedehands wagen heb je altijd snel tot je beschikking, terwijl je bij een nieuwe Citroën vaak langer moet wachten.

Citroën Other tweedehands kopen? Bekijk het aanbod op Vroom

Ga je je eerste auto kopen of is je huidige Citroën Other aan vervanging toe? Met een Citroën Other tweedehands kies je voor een uitstekend alternatief. Wil je weten welke tweedehands Citroën Other het beste aansluit op je wensen? Maak dan een proefrit met het voertuig waar je voorkeur naar uitgaat. Heb je hulp nodig of wil je ons een vraag stellen? Bij Vroom staan we je graag te woord, neem gerust contact met ons op.