4 auto's

Filter Filter resetten

Autohero BE

2019  32767 km  Benzine  Automaat 

€ 33.450

|carpass

Autohero BE

2020  38635 km  Benzine  Automaat 

€ 33.700

|carpass

My Way Direct

2020  20854 km  Benzine  Automaat 

€ 39.852

| MyWay

Delorge Hasselt SEAT

2021  19998 km  Benzine  Automaat 

€ 46.190

|carpass

Over Cupra

Cupra Ateca tweedehands

Cupra Ateca tweedehands: sportief rijden in een Spaans voertuig

Kom je graag in Spanje en draag je de sfeer van dit land het liefst altijd bij je? Dan is een Cupra Ateca tweedehands auto zeker iets voor jou. Met een Cupra Ateca occasie kies je voor een kwaliteits wagen inclusief een sportieve uitstraling. De prestaties die een Cupra Ateca tweedehands levert laten je keer op keer versteld staan. In je zoektocht naar een tweedehands Cupra Ateca zit je bij Vroom goed. Via ons platform vind je altijd een Cupra Ateca tweedehands die aan al je wensen voldoet. Wat maakt de keuze voor een Cupra Ateca tweedehands interessant en uit welke modellen heb je de keuze?

Wanneer is Cupra opgericht?

Cupra is een zelfstandig merk en afgeleid van de Seat Cupra-serie van auto's. In 1985 startte het onder de naam Seat Sport, maar in 2018 werd het een eigen label. Dit werd gedaan omdat de vraag naar sportieve auto's enorm toenam. De Spaanse autofabrikant is daarom vooral gespecialiseerd in de productie van sportieve wagens. Zoek je een Cupra Ateca tweedehands, dan verzeker jij je van een sportieve en stijlvolle occasion. Overigens maakt Cupra vandaag de dag onderdeel uit van Volkswagen.

Wat is de betekenis van Cupra Ateca?

In het speuren naar een Cupra Ateca tweedehands is het goed om stil te staan bij de naam van de autofabrikant. Want heeft de naam Cupra eigenlijk een betekenis? Cupra verwijst naar de Etruskische moedergodin die staat voor vruchtbaarheid, aarde en geboorte. Bij het Spaanse autobedrijf zijn het vooral de waarden: passie, precisie, vastberadenheid en moed die centraal staan.

Het logo van Cupra Ateca

Cupra beschikt over een V-vormig logo dat is uitgevoerd in een brons kleur. Onder het logo bevindt zich de naam van het Spaanse autobedrijf. Het strakke logo heeft een sportieve en snelle uitstraling en is Cupra op het lijf geschreven. Iets om in je achterhoofd te houden bij de aankoop van een Cupra Ateca tweedehands wagen.

Welke Cupra tweedehands modellen zijn populair?

Gaat je voorkeur uit naar een tweedehands Cupra Ateca, maar twijfel je toch nog met de andere modellen? Vroom zet twee Cupra tweedehands modellen voor je op een rij:

  • Cupra Ateca tweedehands: de Cupra Ateca is sinds 2018 op de automarkt. De SUV heeft een vermogen van maar liefst 300 pk. Gaat jouw hart al sneller kloppen van dit model Cupra tweedehands?
  • Cupra Formentor tweedehands: de Cupra Formentor is het allereerste voertuig dat door Cupra zelfstandig werd afgeleverd. Dit gebeurde in 2020. Met een Cupra Formentor kies je dus voor een relatief nieuwe tweedehands auto.

Waarom een Cupra Ateca tweedehands kopen? 

Een Cupra Ateca tweedehands aanschaffen is om allerlei redenen een interessante keuzemogelijkheid. We sommen een aantal argumenten op waarom het in jouw situatie zinvol is een Cupra Ateca tweedehands te kopen:

  • Met een Cupra Ateca tweedehands verzeker jij je altijd van een auto met een sportieve uitstraling.
  • Een Cupra Ateca tweedehands is relatief nieuw en om die reden vaak ook voorzien van de nieuwste technische snufjes.
  • Door je oog te laten vallen op een tweedehands Cupra Ateca, ben je al snel voordeliger uit dan wanneer je kiest voor een kersverse Spaanse wagen.

Naar welke tweedehands Cupra gaat jouw voorkeur uit? Check direct het aanbod op onze site.

Tweedehands Cupra Ateca kopen? Ontdek het aanbod Cupra Ateca tweedehands wagens bij Vroom

Ben je verliefd op een Cupra Ateca tweedehands en ga je het liefst vandaag nog over tot aankoop? Dan heten wij je van harte welkom op ons platform met allerlei Cupra Ateca tweedehands wagens in de aanbieding. Tijdens een proefrit ontdek je snel of een auto van dit Spaanse merk bij je past.