11 auto's

Filter Filter resetten

Dacia Nericars Retinne

2018  106474 km  Benzine  Manueel 

€ 12.490

|carpass

SPRL DUMANE

2015  244885 km  Diesel  Manueel 

€ 5.490

|carpass

Garage Kose

2016  113278 km  Diesel  Manueel 

€ 11.490

SPRL DUMANE

2016  72226 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 7.900

|carpass

My Way Direct

2018  3856 km  Benzine  Manueel  Break

€ 13.490

| MyWay

Autohero BE

2019  84057 km  Diesel  Manueel 

€ 13.350

|carpass

Autohero BE

2019  54338 km  Diesel  Manueel 

€ 13.950

|carpass

CL Cars

2021  27850 km  Benzine  Manueel  Monovolume

€ 14.950

|carpass

Opel Groupe Piret Wavre

2018  70024 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 13.490

|carpass

IF Cars

2014  196558 km  Benzine  Manueel 

€ 6.950

|carpass

ATL-Cars (Vroom account)

2014  129000 km  Diesel  Manueel 

€ 12.800

Over Dacia

Dacia Dokker tweedehands

https://www.vroom.be/fr/voitures-neuves/dacia/Dacia Dokker tweedehands: robuuste auto voor een aantrekkelijke prijs

Ben je op zoek naar een wagen die betrouwbaar en betaalbaar is? Dan is een Dacia Dokker tweedehands een overweging waard. De robuuste voertuigen van dit automerk zijn scherp geprijsd en bovendien betaal je voor een Dacia Dokker occasie veel minder geld dan voor een nieuwe Dacia. Een tweedehands Dacia Dokker kopen loont daarom altijd. Wil je meer weten over een tweedehands Dacia Dokker of verdiep je je graag in een aantal populaire Dacia tweedehands modellen? Vroom is helemaal up-to-date en praat je graag bij.

De geschiedenis en ontwikkeling van Dacia Dokker

Dacia is een Roemeens automerk en is in 1966 opgericht in Mioveni. Langere tijd is Dacia een staatsbedrijf geweest, maar sinds 1999 maakt het bedrijf onderdeel uit van het Franse Renault. In Roemenië is Dacia de grootste producent en exporteur van auto's. In 2016 werden er ruim 600.000 voertuigen gefabriceerd. Dacia heeft als missie om betrouwbare wagens te bouwen zónder daarbij de behoeften van de doelgroep uit het oog te verliezen.

Vanwaar de naam Dacia Dokker?

De bedrijfsnaam Dacia is een verwijzing naar het historisch Roemenië. De naam Dacia werd namelijk door de Romeinen gebruikt om de regio te duiden waar nu Roemenië ligt. Sinds het bedrijf in 1999 onderdeel uitmaakt van het Franse Renault, heeft er ook een strategische wijziging plaatsgevonden. Inmiddels is het bedrijf actief in meer dan 44 landen. Dit leidt er onder andere toe dat het voor jou beslist interessant is om een Dacia Dokker tweedehands wagen te kopen.

Het logo van Dacia Dokker

Bij een Dacia Dokker tweedehands auto let je natuurlijk ook op het logo. Het straalt robuustheid en stabiliteit uit en dit wordt vooral zichtbaar door het eenvoudige en strakke logo met alleen de bedrijfsnaam.

Welke Dacia tweedehands modellen worden gewaardeerd?

Een Dacia tweedehands wagen is er in allerlei uitvoeringen. Welke tweedehands Dacia voertuigen zijn in trek op de tweedehands automarkt? We zetten de populairste modellen op een rij:

  • Dacia Dokker tweedehands: de Dacia Dokker tweedehands is een robuuste auto met veel ruimte. Hij is verkrijgbaar met een benzine- of dieselmotor.
  • Dacia Duster tweedehands: een Dacia Duster is misschien wel de meest betaalbare SUV met uitstekende prestaties. Een prima keuze in je zoektocht naar een Dacia tweedehands SUV.
  • Dacia Lodgy tweedehands: op zoek naar een 5-deurs MPV? Dan heb je met een Dacia Lodgy tweedehands wagen goud in handen.
  • Dacia Logan tweedehands: met een Dacia Logan tweedehands kies je voor een robuuste gezinsauto. Hij werd in 2004 ontwikkeld voor een prijs van slechts 5.000 euro.
  • Dacia Sandero tweedehands: de Dacia Sandero is een ruime tweedehands Dacia wagen. Hij verscheen in 2008 op de markt en kenmerkt zich door een strak design.
  • Dacia Sandero Stepway tweedehands: met dit model Dacia tweedehands weet je zeker dat je snel van punt A naar B komt.

Waarom is een Dacia Dokker tweedehands interessant om aan te schaffen?

Een Dacia Dokker tweedehands is een uitstekende keuze als je graag bespaart op de aankoop van een occasion. Welke voordelen levert het nog meer op als je besluit een Dacia Dokker tweedehands aan te schaffen?

  • Met een Dacia Dokker tweedehands wagen kies je altijd voor een zuinige en robuuste wagen.
  • Een Dacia Dokker tweedehands auto is betrouwbaar. Logisch, want hij staat al jaren in de top 10 van de meest betrouwbare automerken.
  • Met een Dacia Dokker tweedehands wagen profiteer je van een uitstekende verhouding tussen prijs en ruimte.

Dacia Dokker tweedehands kopen? Verdiep je in het tweedehands Dacia Dokker aanbod bij Vroom

Kom je graag in het bezit van een Dacia Dokker tweedehands? Dan zit je bij Vroom goed, want we hebben een ongekend aanbod kwaliteit voertuigen. En daar maakt ook een Dacia Dokker tweedehands wagen deel van uit. Maak eens een proefrit en ervaar zelf hoe prettig en comfortabel een Dacia Dokker tweedehands is. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.