2 auto's

2 maal 2 - Autobudgets bvba

2000  79320 km  Benzine  Manueel 

€ 2.980

|carpass

Auto's Serge

1999  135593 km  Benzine  Manueel 

€ 2.000

|carpass

Over Daewoo

Daewoo tweedehands

Daewoo tweedehands: betaalbare auto met alles erop en eraan

Ben je aan het rondkijken voor een betaalbare tweedehands auto die doet wat jij wil? Met een Daewoo tweedehands wagen kies je voor een betrouwbaar voertuig met een minimum aan kosten. Vooral in de stad komt een Daewoo occasie goed van pas. Een tweedehands Daewoo kopen is daarom een uitstekend idee. Er zijn meerdere Daewoo tweedehands voertuigen die mogelijk aansluiten op je wensen. Bij Vroom informeren we je met genoegen over de mogelijkheden en voordelen van een Daewoo tweedehands auto.

De ontwikkeling van Daewoo

Daewoo is een Zuid-Koreaans autobedrijf en is opgericht in 1937. Het bedrijf is ontstaan als onderdeel van National Motors en heeft veel naamsveranderingen ondergaan. Sinds 2011 heet het GM Korea (General Motors) en worden er auto's verkocht onder de naam Chevrolet. Sinds 2014 worden er geen nieuwe Daewoo of Chevrolet voertuigen in Europa meer geproduceerd en daarom profiteer je altijd van een aantrekkelijk geprijsde Daewoo tweedehands auto. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk om je te verdiepen in een tweedehands Daewoo.

Waarom de naam Daewoo?

Bij het rondsnuffelen naar een Daewoo tweedehands auto is het fijn om te weten waar de naam Daewoo voor staat. Daewoo is Koreaans voor 'Groot Universum' en het bedrijf heeft altijd geprobeerd dit subtiel uit te dragen. Je herkent een Daewoo tweedehands voertuig vooral aan de vrij rechtopstaande vormgeving. Daarnaast heeft iedere Daewoo tweedehands auto een lichte motor en een comfortabel interieur.

Waar staat het Daewoo -logo voor?

Hoewel het automerk niet langer bestaat, kom je het logo van Daewoo nog wel tegen op Daewoo tweedehands voertuigen. Het logo is abstract en heeft wel iets weg van een zilveren carnaval masker met daaronder de naam van het automerk in de kleur blauw.

Waarom je kiest voor een Daewoo tweedehands voertuig

Zoek je een tweedehands Daewoo waarmee je de komende jaren vooruit kan? Iedere Daewoo tweedehands wagen levert voordelen op. Vroom somt er een aantal op:

  • Met een Daewoo tweedehands kies je voor een betrouwbare en zuinige auto.
  • Een Daewoo tweedehands wagen is betaalbaar in zowel aanschaf als onderhoud.
  • Een Daewoo tweedehands auto is ideaal als je in de stad woont en een compact voertuig nodig hebt.

Daewoo tweedehands kopen? Koop een tweedehands Daewoo wagen bij Vroom

Probeer je er achter te komen of een Daewoo tweedehands auto iets voor jou is? Dan loont het om een proefrit te maken. Selecteer een van de Daewoo tweedehands wagens die je op de site ziet staan en maak een afspraak voor een testrit. Heb je een specifieke vraag over een Daewoo tweedehands auto die je wilt kopen? Neem gerust contact met ons op.