2 auto's

IF Cars

2008  212781 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 6.950

|carpass

ATL-Cars (Vroom account)

2006  149000 km  Diesel  Manueel  Andere

€ 10.800

Over Fiat

Fiat Scudo tweedehands

Fiat Scudo tweedehands: specialist in stadswagens en supermini's

Op zoek naar een leuke en betrouwbare auto? Met een Fiat Scudo tweedehands wagen stap je met plezier in de auto. Fiat is een populair automerk, vooral onder mensen die op zoek zijn naar een stadsauto of supermini. Is dit ook iets dat bij jou past en gaat je je voorkeur daarom uit naar een tweedehands Fiat Scudo? Via Vroom vind je ongetwijfeld een Fiat Scudo occasie binnen je beschikbare budget. Waarom is een tweedehands Fiat Scudo kopen de moeite waard en welke voordelen levert een Fiat Scudo tweedehands wagen je op?

Wanneer werd Fiat opgericht?

Fiat is een Italiaanse autofabrikant en heeft een zeer rijke geschiedenis. Het bedrijf werd in 1899 opgericht door Giovanni Agnelli. In het jaar 1900 werden de eerste voertuigen geproduceerd. Verder is Fiat ook altijd nauw betrokken geweest bij de autosport. Vooral na de Tweede Wereldoorlog nam de populariteit van Fiat toe en zijn er wereldberoemde modellen op de markt gebracht. Kies je voor een Fiat Scudo tweedehands wagen, dan heb je altijd de garantie van een Italiaanse smaakmaker.

Hoe is de naam Fiat Scudo ontstaan?

Fiat staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino en is de grootste autofabrikant van Italië. Inmiddels maakt het automerk onderdeel uit van Fiat Chrysler Automobiles. Fiat is vooral succesvol als het gaat om de productie van kleine (gezins)auto's en trekt dan ook een veelzijdige doelgroep aan. Iedere Fiat Scudo moet vooral gebruiksvriendelijk zijn en goede prestaties leveren in zowel de stad als op de snelweg.

Wat betekent het logo van Fiat Scudo?

Een Fiat Scudo heeft een eenvoudig maar herkenbaar logo. Het logo van Fiat is jarenlang rood van kleur geweest. In 1999 besloot men de kleur te wijzigen naar blauw. Echter, vanaf 2006 is het Fiat logo opnieuw rood van kleur. Het embleem verwijst hiermee naar de jaren 1931 tot en met 1985, toen Fiat ook een rood logo voerde.

Welke Fiat tweedehands wagens zijn in trek?

Heb je al een Fiat Scudo tweedehands auto op het oog of ben je er nog niet helemaal uit welke Fiat het wordt? Wij vertellen je graag meer over enkele populaire Fiat tweedehands auto's:

  • Tweedehands Fiat 500: de Fiat 500 is misschien wel het populairste Fiat tweedehands model. De wendbare stadsauto liep in 1957 al van de band en valt vooral op door het iconische ontwerp.
  • Tweedehands Fiat 500x: de Fiat 500x is eigenlijk een grotere variant van de compacte Fiat 500. De cross-over is sinds 2004 op de markt.
  • Tweedehands Fiat Ducato: wil je een ruime bestelbus kopen? Dan is een Fiat Ducato echt iets voor jou. Dit voertuig wordt ook wel de kameleon onder de middelgrote transportwagens genoemd en is er in allerlei uitvoeringen.

Wil je een tweedehands Fiat Scudo aanschaffen, bekijk dan zeker ons ruim aanbod Fiat Scudo tweedehands wagens.

Waarom je kiest voor de aankoop van een Fiat Scudo tweedehands wagen

De aanschaf van een Fiat Scudo tweedehands levert je altijd voordelen op. Waarom is het zinvol een tweedehands Fiat Scudo te kopen?

  • Met een Fiat Scudo tweedehands wagen kies je altijd voor een ideale gezins- of stadsauto.
  • Een Fiat Scudo tweedehands is relatief voordelig geprijsd en bovendien een betrouwbare wagen.
  • Met een Fiat Scudo tweedehands kies je te allen tijde voor een gebruiksvriendelijk voertuig.
  • Er is keuze uit diverse Fiat Scudo occasions voor bedrijven en particulieren.

Fiat Scudo tweedehands kopen? Vind een Fiat Scudo tweedehands auto via Vroom

Heb je altijd al in een Fiat Scudo willen rijden? Dan is een Fiat Scudo tweedehands beslist een interessante optie. Bij Vroom heb je de keuze uit talloze auto's tegen een eerlijke prijs. Via onze website vind je zeker een Fiat Scudo tweedehands wagen uit de duizend. Benieuwd hoe het is om in een Fiat Scudo tweedehands te rijden? Maak een proefrit en ontdek zelf de voordelen van een tweedehands Fiat Scudo. Heb je een vraag? Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord.