Alle modellen

1 auto

Filter Filter resetten

Mastercar (Exclusief Invest)

2006  73950 km  lpg  Automaat  Monovolume

€ 39.450

|carpass

Over Hummer

Hummer tweedehands

Hummer tweedehands: legendarische occasion voor liefhebbers

Op zoek naar een kolossale SUV? Een Hummer tweedehands is de perfecte auto voor liefhebbers van groot, legendarisch en beroemd. Met een tweedehands Hummer kies je voor een bijzonder voertuig. Een Hummer tweedehands wagen is een voertuig waarin je opvalt. Dit maakt een tweedehands Hummer kopen beslist een overweging waard. Waarom is een Hummer tweedehands wagen zo populair en uit welke modellen heb je de keuze? En hoe is het merk Hummer eigenlijk ontstaan? Vroom vertelt je er alles over.

Hoe is Hummer ontstaan?

Hummer is een Amerikaans merk en ging van start in 1992. Bouwer AM General wil graag een burgerversie produceren van de M998 Humvee. Dit is een militair voertuig met een opvallende structuur en indrukwekkende mechanische onderdelen. Echter, bij de productie wordt de afwerking meer toegespitst op particulieren. De Hummer H1 is dan ook een echte terreinwagen en wordt aangeboden in vier varianten: met een gesloten opbouw, als hatchback, als pick-up met open laadbak of in cabrio vorm. De Hummer werd ontworpen door AM General Corporation, maar dit merk werd in december 1999 verkocht aan General Motors (GM).

Waarom de naam Hummer?

Hummer is niet alleen een Amerikaanse jongensnaam, maar tegelijkertijd ook een High Mobility Multi-purpose voertuig op wielen. Vrijwel iedereen weet direct waar het over gaat als er wordt gesproken over een Hummer. Dit voertuig heeft dan ook een onuitwisbare indruk achtergelaten op heel wat autoliefhebbers.

Wat betekent het logo van Hummer?

Hummer beschikt over een eenvoudig, duidelijk en herkenbaar logo: de naam 'Hummer' in zwarte blokletters. De grote letters stonden tot 2010 voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. In eerste instantie werd het merk voornamelijk geassocieerd met terreinwagens en luxe SUV's, maar in 2010 verdween het merk van de aardbodem. Echter, in 2020 besloot General Motors het merk Hummer nieuw leven in te blazen. Daar hoorde ook een update van de identiteit bij en dus werd ook het logo aangepast en minder 'blokkerig'.

Welke Hummer tweedehands modellen zijn geliefd?

Een Hummer tweedehands kopen? In je zoektocht naar een Hummer tweedehands wagen kom je verschillende modellen tegen. Onder meer de Hummer H1 en de Hummer H2. Naar welke Hummer tweedehands gaat jouw voorkeur uit? Een Hummer H2 tweedehands wagen kies je als je op zoek bent naar een bijzondere terreinwagen. Hij biedt plaats aan 5 personen en heeft een topsnelheid van maximaal 180 kilometer per uur. Hij werd geproduceerd van 2002 tot 2010 en is sindsdien een geliefd Hummer tweedehands voertuig. Een Hummer tweedehands op het oog? Dan is het goed om te weten welke voordelen dit jou oplevert.

Waarom kies je voor een Hummer tweedehands auto

De aanschaf van een Hummer tweedehands wagen brengt allerlei aantrekkelijke voordelen met zich mee. Vroom zet ze voor je op een rij;

  • Je koopt relatief voordelig een Hummer tweedehands wagen.
  • Een Hummer tweedehands wagen is ideaal voor mensen die houden van een grotere auto.
  • Welke Hummer tweedehandswagen je ook koopt, hij zit heerlijk en je zal er gegarandeerd uren rijplezier aan beleven.

Hummer occasie kopen? Bekijk het aanbod Hummer tweedehands wagens bij Vroom

Wil je een tweedehands Hummer kopen en heb je nog geen enkel idee wat het gaat worden? Dan is het raadzaam om een keuze te maken uit een van de Hummer tweedehands voertuigen op de site. Maak een proefrit zodat je zeker weet dat een Hummer goed aansluit op je wensen. Loop je ergens tegenaan of heb je vragen over de aankoop van een Hummer tweedehands wagen? Neem gerust contact met ons op.