2 auto's

Filter Filter resetten

Gamme NV

2020  21580 km  Elektrisch  Automaat 

€ 38.950

|carpass

Hosten-Durnez

2021  17500 km  Elektrisch  Automaat 

€ 30.000

Over Hyundai

Hyundai Kona Electric tweedehands

Hyundai Kona Electric: een wagen van topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Zoek je een goede en betaalbare auto? Met een Hyundai Kona Electric tweedehands voertuig profiteer je van een 'nieuwe gebruikte' wagen. In je zoektocht naar een Hyundai Kona Electric tweedehands auto heb je de keuze uit allerlei modellen. Dit maakt de aankoop van een Hyundai Kona Electric tweedehands niet eenvoudig. Daarom vertelt Vroom je meer over het automerk Hyundai Kona Electric, welke modellen er in trek zijn op de tweedehandsmarkt en welke voordelen een tweedehands Hyundai Kona Electric je oplevert.

Wanneer is Hyundai Kona Electric opgericht?

Hyundai is een Zuid-Koreaans merk. Het bedrijf is opgericht in 1967 door Chung Ju-Yung. Hyundai is de vijfde autofabrikant ter wereld als het gaat om verkoopcijfers. De grootste fabriek van het Aziatische merk bevindt zich in het Zuid-Koreaanse Ulsan. Ieder jaar worden er door Hyundai zo'n 1,6 miljoen wagens geproduceerd die hun weg vinden naar bijna 200 landen. Veel auto's van Hyundai kom je ook tegen op de tweedehandsmarkt. Daarom is de keuze voor een Hyundai Kona Electric tweedehands wagen snel gemaakt.

Vanwaar de naam Hyundai Kona Electric?

De naam Hyundai Kona Electric is ontleend aan het Koreaanse woord 'modern'. Hyundai streeft er in alles naar het meest klantvriendelijke automerk ter wereld te zijn. Het is een wens om het milieu zo min mogelijk te belasten. Om die reden krijgt ook de productie van elektrische en hybride wagens steeds meer aandacht. Een Hyundai tweedehands wagen is dus ook een interessante optie als je voorkeur uitgaat naar een elektrische of hybride auto.

Wat betekent het logo van Hyundai Kona Electric?

Een logo vertelt vaak meer dan je in eerste instantie ziet en dit geldt ook voor het beeldmerk van Hyundai Kona Electric. Het lijkt een 'gewone' schuine H, maar toch zit er een diepere betekenis achter. Het is niet slechts de hoofdletter H in een ovaal, want het symboliseert tegelijkertijd twee mensen die elkaar de hand schudden: de klant en de autofabrikant. Die handdruk staat voor wederzijds vertrouwen en tevredenheid. Het ovaal verwijst naar de aanwezigheid van Hyundai wereldwijd.

Populaire Hyundai Kona Electric tweedehands modellen

Overweeg je een tweedehands Hyundai Kona Electric te kopen? Dan kom je tijdens je zoektocht verschillende modellen van Hyundai tegen. We lichten de populairste modellen van Hyundai even toe. De Hyundai Tucson tweedehands is een compacte 5-deurs SUV die voor het eerst op de markt verscheen in 2004. De Hyundai Kona tweedehands is een veelzijdige (gedeeltelijk) elektrische SUV met uitstekende prestaties. De Hyundai i20 tweedehands is een compact voertuig met 3 of 5 deuren. Hij is de opvolger van de populaire Getz en een ruime en complete wagen. Een Hyundai i30 tweedehands is een ideale allrounder en presteert op werkelijk alle fronten. De 3- of 5-deurs hatchback of 5-deurs stationwagen is er speciaal voor de compacte middenklasse.

Waarom kies je voor een Hyundai Kona Electric occasie?

Wat maakt het interessant om een keuze te maken voor een Hyundai Kona Electric tweedehands wagen?

  • Met een Hyundai Kona Electric tweedehands voertuig kies je voor een betaalbare wagen.
  • Naar welke Hyundai tweedehands auto je voorkeur ook uitgaat, iedere wagen is uitgerust met de nodige gemakken en levert uitstekende prestaties.
  • Een Hyundai Kona Electric tweedehands wagen is verkrijgbaar met een diesel- of benzinemotor. Sommige Hyundai modellen bestaan ook in de hybride of elektrische versie.

Op zoek naar een Hyundai Kona Electric tweedehands wagen? Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod op onze site.

Hyundai Kona Electric tweedehands kopen? Vind een tweedehands Hyundai Kona Electric via Vroom

In je zoektocht naar een betaalbare Hyundai Kona Electric tweedehands auto kom je natuurlijk al snel uit bij Vroom. Wij hebben meer dan 25.000 tweedehands wagens voor je in de aanbieding. Heb je vragen over de aankoop van jouw toekomstige Hyundai Kona Electric tweedehands auto? Neem gerust contact met ons op.