10 auto's

Filter Filter resetten

CITY Outlet by Arnold KONTZ

2018  48287 km  Benzine  Automaat  SUV en 4x4

€ 279.990

Bavaria Motors NV

2009  2300 km  Benzine  Automaat  Coupé

€ 285.000

Bavaria Motors NV

2022  14000 km  Benzine  Automaat  SUV en 4x4

€ 338.900

|carpass

Bavaria Motors NV

2022  250 km  Benzine  Automaat  Coupé

€ 406.900

AEcars (Alex's Exclusive Cars)bvba

2019  17259 km  Benzine  Automaat 

€ 299.950

|carpass

NV Powercars

2020  33000 km  Benzine  Automaat 

€ 275.000

|carpass

Mastercar (Exclusief Invest)

1985  25295 km  Benzine  Manueel  Andere

€ 99.850

Classic Youngtimers Consultancy

1986  36425 km  Benzine  Manueel  Andere

€ 135.000

GDC Auto NV

2011  65621 km  Benzine  Automaat  Coupé

€ 160.000

|carpass

Classic Youngtimers Consultancy

2010  36589 km  Benzine  Automaat  Coupé

€ 129.750

Over Lamborghini

Lamborghini tweedehands

Lamborghini tweedehands: word eigenaar van een luxe sportwagen

Heb je altijd al een luxe sportwagen willen bezitten? Dit is mogelijk door de aankoop van een Lamborghini tweedehands wagen. Met een tweedehands Lamborghini heb je goud in handen. Je kiest altijd voor een auto die opvalt. Je springt er namelijk tussenuit! Heb je nog niet eerder een tweedehands Lamborghini tot je beschikking gehad? Laat ons jou dan alles vertellen over de meerwaarde van een Lamborghini tweedehands wagen en welke voordelen een aankoop je oplevert.

Hoe is Lamborghini ontstaan?

Lamborghini is een Italiaans automerk, opgericht in 1963 door Ferruccio Lamborghini. Hij verdiende zijn geld in eerste instantie met de fabricage van Lamborghini-tractoren in Italië en Spanje. Omdat hij niet tevreden was over een splinternieuwe Ferrari die in één jaar tijd vier maal terug moest naar de garage, ontwikkelde hij de Lamborghini 350 GTV. De bouw van deze sportwagen duurde slechts drie maanden. Direct na presentatie was Lamborghini een sensatie en veroverde het automerk de harten van veel autosport liefhebbers. Inmiddels is het bedrijf onderdeel van Audi en tegelijkertijd aandeelhouder van Volkswagen.

Waarom de naam Lamborghini?

De naam Lamborghini is natuurlijk een verwijzing naar oprichter Ferruccio Lamborghini. Met zijn legendarische merk ontwikkelde hij revolutionaire wagens. Hij bezwoer dan ook dat hij betere sportwagens zou bouwen dan Ferrari. Zo maakte hij in 1967 veel indruk met Miura, een futuristisch gestileerde auto. Het voertuig met een flamboyant uiterlijk bereikte een topsnelheid van maar liefst 275 kilometer per uur.

Wat betekent het logo van een Lamborghini?

Het logo van Lamborghini valt natuurlijk op door een stier die dreigt toe te slaan. De goud geverfde woeste stier bevindt zich in een donker schild. De stier verwijst enerzijds naar het sterrenbeeld van de oprichter en anderzijds vertelt het ook iets over de passie van Ferruccio Lamborghini voor Spaanse stierenvechten.

Wat zijn populaire Lamborghini tweedehands wagens?

Wil je een Lamborghini tweedehands aanschaffen? Of twijfel je nog met andere modellen? Laat ons je dan bijstaan in je zoektocht naar een Lamborghini tweedehands wagen. We sommen een aantal populaire Lamborghini modellen op:

  • Lamborghini Aventador: deze Italiaanse sportwagen verscheen in 2011 voor het eerst op de markt en beschikt over een vermogen van 700 pk. Met deze Lamborghini tweedehands wagen ben je dus altijd snel op de plaats van je bestemming.
  • Lamborghini Gallardo: de luxe Lamborghini Gallardo is vernoemd naar een bepaalde stier die aan stierengevechten deelneemt.
  • Lamborghini Huracan: de Lamborghini Huracan is verkrijgbaar sinds 2006. Door dit model Lamborghini tweedehands aan te schaffen, bespaar je de nodige euro's.
  • Lamborghini Murcielago: de Lamborghini Murcielago is een wat oudere sportauto en kwam in 2002 op de markt. De tweedeurs en tweezits coupé zorgt voor heel wat onvergetelijke autoritten.
  • Lamborghini Urus: de Lamborghini Urus is een van de nieuwere Lamborghini modellen. Dit model tweedehands aankopen, betekent dat je kiest voor de enige SUV van dit merk.

Waarom een tweedehands Lamborghini kopen?

Een Lamborghini tweedehands kopen? Een Lamborghini occasie levert je direct voordelen op. Vroom zet ze voor je op een rij:

  • Je bent relatief voordelig uit als je kiest voor een Lamborghini tweedehands.
  • Met een Lamborghini tweedehands wagen profiteer je altijd van een snelle sportwagen.
  • In een Lamborghini tweedehands auto beschik je altijd over een motor die uitzonderlijke prestaties levert.

Lamborghini tweedehands kopen? Vind een Lamborghini tweedehands via Vroom

Heb je er altijd al van gedroomd om in een Lamborghini tweedehands wagen te rijden en is nu jouw tijd aangebroken? Kijk dan bij ons actuele aanbod Lamborghini tweedehands auto's en maak een proefrit in een Lamborghini tweedehands wagen naar keuze. Loop je ergens tegenaan of heb je vragen over een Lamborghini tweedehands die je op het oog hebt? Aarzel niet, maar leg al je Lamborghini tweedehands vragen aan ons voor.