2 auto's

Devisch

2000 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 29.584

Devisch

2000 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 29.584

Over Maxus

Maxus Deliver 9 tweedehands

Maxus Deliver 9 tweedehands: ruime en luxe bestelauto

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een geschikte bestelwagen voor goederenvervoer? Met een Maxus Deliver 9 tweedehands auto kies je voor een passende bedrijfswagen tegen een scherpe prijs. Het Chinese merk Maxus is in Europa niet heel bekend, maar daar komt steeds meer verandering in. De naamsbekendheid van Maxus neemt namelijk in rap tempo toe en daar zijn allerlei goede redenen voor. Maxis is vooruitstrevend en maakt de nodige vorderingen als het gaat om de productie van hybride en elektrische voertuigen. Wil je meer weten over een Maxus Deliver 9 tweedehands bestelwagen en ben je op zoek naar details waar je écht iets aan hebt? Vroom is helemaal thuis in de wereld van Maxus en vertelt je alles wat je moet weten over een Maxus Deliver 9 tweedehands bedrijfsauto.

Wanneer is Maxus opgericht?

Maxus is een relatief nieuw automerk, want het bedrijf is pas opgericht in 2011. Maxus is onderdeel van autoproducent SAIC Motor die jaarlijks meer dan 7 miljoen wagens produceert. Maxus is een innovatieve onderneming, want er ligt een enorme focus op hybride en elektrische bedrijfswagens. Het automerk heeft dan ook al veel prijzen gewonnen, zowel binnen als buiten Europa. Dit belooft heel wat in je zoektocht naar een kwalitatieve Maxus Deliver 9 tweedehands.

Waarom de naam Maxus Deliver 9?

De naam Maxus is een verwijzing naar het LDV Maxus model van de voormalige Britse fabrikant LDV Group. Dit voertuig werd eind 2004 gelanceerd en de naam van deze lichte commerciële bestelauto is sinds 2011 overgenomen door de Chinese autofabrikant.

Welke betekenis heeft het logo van Maxus Deliver 9?

Het logo van Maxus Deliver 9 bestaat uit een drietal driehoeken. Ze symboliseren de pijlers van het merk: vooruitgang, vertrouwen en technologie. Dit maakt het speuren naar een Maxus Deliver 9 tweedehands nog interessanter. 

Maxus Deliver 9 tweedehands kopen? 

Zoek je voor je bedrijf een tweedehands Maxus Deliver 9 of vind je het prettig om voor particulier gebruik een Maxus Deliver 9 tweedehands bestelbus te kopen? Met een Maxus Deliver 9 tweedehands wagen kies je voor een ruime bus waar je echt iets aan hebt. Welk Maxus tweedehands model moet je zeker van dichtbij bekijken?

Maxus Deliver 9 tweedehands: de Maxus Deliver 9 is een ruime bestelbus die goed van pas komt voor zakelijke doeleinden. Naast de nodige luxe voor de bestuurder, is er bij de productie ook veel aandacht besteed aan de laad- of vrachtruimte. Het is daarom de ideale bus om goederen mee te vervoeren.

Ben je benieuwd naar andere Maxus tweedehands modellen? Op Vroom.be tref je altijd een actueel aanbod Maxus tweedehands bedrijfswagens aan.

Waarom kiezen voor een Maxus Deliver 9 tweedehands wagen

Overweeg je een Maxus Deliver 9 occasie aan te schaffen? Dan loont het om je te verdiepen in de voordelen van een Maxus Deliver 9 tweedehands auto. Vroom benoemt graag de meerwaarde van dit automerk:

  • Ieder Maxus tweedehands model is luxueus en comfortabel. 
  • Een Maxus Deliver 9 tweedehands is aantrekkelijk geprijsd en om die reden interessant voor startende ondernemers. 
  • Welk Maxus tweedehands model je ook kiest: je profiteert altijd van voldoende laadruimte voor goederen en/of gereedschap.

Tweedehands Maxus Deliver 9 aanschaffen? Een tweedehands Maxus Deliver 9 kopen doe je via Vroom

Probeer je een betaalbare en betrouwbare bestelbus te kopen waar je zowel privé als zakelijk iets aan hebt? Dan is een Maxus Deliver 9 tweedehands auto een prima keuze, want kwaliteit en een goede prijs gaan bij dit automerk hand in hand. In je zoektocht naar een tweedehands Maxus Deliver 9 kom je al snel uit op ons platform. Wij hebben meerdere Maxus tweedehands modellen voor je in de aanbieding. Laat je daarom verrassen door ons actuele aanbod, en maak zeker eens een proefrit met jouw favoriete Maxus Deliver 9 tweedehands bestelbus.