1 auto

Autogroep Servayge Gent

5987 km  Elektrisch  Automaat  Monovolume

€ 38.707

Over Maxus

Maxus eDeliver 3 tweedehands

Maxus eDeliver 3 tweedehands: ruime en luxe bestelauto

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een geschikte bestelwagen voor goederenvervoer? Met een Maxus eDeliver 3 tweedehands auto kies je voor een passende bedrijfswagen tegen een scherpe prijs. Het Chinese merk Maxus is in Europa niet heel bekend, maar daar komt steeds meer verandering in. De naamsbekendheid van Maxus neemt namelijk in rap tempo toe en daar zijn allerlei goede redenen voor. Maxis is vooruitstrevend en maakt de nodige vorderingen als het gaat om de productie van hybride en elektrische voertuigen. Wil je meer weten over een Maxus eDeliver 3 tweedehands bestelwagen en ben je op zoek naar details waar je écht iets aan hebt? Vroom is helemaal thuis in de wereld van Maxus en vertelt je alles wat je moet weten over een Maxus eDeliver 3 tweedehands bedrijfsauto.

Wanneer is Maxus opgericht?

Maxus is een relatief nieuw automerk, want het bedrijf is pas opgericht in 2011. Maxus is onderdeel van autoproducent SAIC Motor die jaarlijks meer dan 7 miljoen wagens produceert. Maxus is een innovatieve onderneming, want er ligt een enorme focus op hybride en elektrische bedrijfswagens. Het automerk heeft dan ook al veel prijzen gewonnen, zowel binnen als buiten Europa. Dit belooft heel wat in je zoektocht naar een kwalitatieve Maxus eDeliver 3 tweedehands.

Waarom de naam Maxus eDeliver 3?

De naam Maxus is een verwijzing naar het LDV Maxus model van de voormalige Britse fabrikant LDV Group. Dit voertuig werd eind 2004 gelanceerd en de naam van deze lichte commerciële bestelauto is sinds 2011 overgenomen door de Chinese autofabrikant.

Welke betekenis heeft het logo van Maxus eDeliver 3?

Het logo van Maxus eDeliver 3 bestaat uit een drietal driehoeken. Ze symboliseren de pijlers van het merk: vooruitgang, vertrouwen en technologie. Dit maakt het speuren naar een Maxus eDeliver 3 tweedehands nog interessanter. 

Maxus eDeliver 3 tweedehands kopen? 

Zoek je voor je bedrijf een tweedehands Maxus eDeliver 3 of vind je het prettig om voor particulier gebruik een Maxus eDeliver 3 tweedehands bestelbus te kopen? Met een Maxus eDeliver 3 tweedehands wagen kies je voor een ruime bus waar je echt iets aan hebt. Welk Maxus tweedehands model moet je zeker van dichtbij bekijken?

Maxus Deliver 9 tweedehands: de Maxus Deliver 9 is een ruime bestelbus die goed van pas komt voor zakelijke doeleinden. Naast de nodige luxe voor de bestuurder, is er bij de productie ook veel aandacht besteed aan de laad- of vrachtruimte. Het is daarom de ideale bus om goederen mee te vervoeren.

Ben je benieuwd naar andere Maxus tweedehands modellen? Op Vroom.be tref je altijd een actueel aanbod Maxus tweedehands bedrijfswagens aan.

Waarom kiezen voor een Maxus eDeliver 3 tweedehands wagen

Overweeg je een Maxus eDeliver 3 occasie aan te schaffen? Dan loont het om je te verdiepen in de voordelen van een Maxus eDeliver 3 tweedehands auto. Vroom benoemt graag de meerwaarde van dit automerk:

  • Ieder Maxus tweedehands model is luxueus en comfortabel. 
  • Een Maxus eDeliver 3 tweedehands is aantrekkelijk geprijsd en om die reden interessant voor startende ondernemers. 
  • Welk Maxus tweedehands model je ook kiest: je profiteert altijd van voldoende laadruimte voor goederen en/of gereedschap.

Tweedehands Maxus eDeliver 3 aanschaffen? Een tweedehands Maxus eDeliver 3 kopen doe je via Vroom

Probeer je een betaalbare en betrouwbare bestelbus te kopen waar je zowel privé als zakelijk iets aan hebt? Dan is een Maxus eDeliver 3 tweedehands auto een prima keuze, want kwaliteit en een goede prijs gaan bij dit automerk hand in hand. In je zoektocht naar een tweedehands Maxus eDeliver 3 kom je al snel uit op ons platform. Wij hebben meerdere Maxus tweedehands modellen voor je in de aanbieding. Laat je daarom verrassen door ons actuele aanbod, en maak zeker eens een proefrit met jouw favoriete Maxus eDeliver 3 tweedehands bestelbus.