13 auto's

Filter Filter resetten

Autopolis Esch

2022  8000 km  Elektrisch  Automaat 

€ 18.990

Kortrijk

2023  1000 km  Elektrisch  Automaat  Monovolume

€ 44.745

Kortrijk

2023  5000 km  Elektrisch  Automaat  Bedrijfsvoertuig

€ 60.258

Garage Devisch (Oostkamp)

2021  47573 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 28.950

|carpass

Garage Devisch (Oostkamp)

2023  1750 km  Elektrisch  Automaat  Monovolume

€ 38.700

De Corte

2020  15966 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 26.499

|carpass

Kortrijk

5000 km  Elektrisch  Automaat  Monovolume

€ 71.390

Autopolis Esch

2022  11300 km  Diesel  Manueel 

€ 32.990

Garage Devisch (Oostkamp)

2500 km  Elektrisch  Automaat  Bedrijfsvoertuig

€ 59.500

|carpass

Di Nitto Dilsen

447 km  Elektrisch  Manueel 

€ 71.999

Di Nitto Dilsen

1002 km  Elektrisch  Manueel 

€ 39.999

|carpass

Van Mossel Maxus Zaventem

2021  5563 km  Elektrisch  Automaat  Bedrijfsvoertuig

€ 44.990

Van Mossel Maxus Deurne

2020  4350 km  Elektrisch  Automaat  Bedrijfsvoertuig

€ 29.040

Over Maxus

Maxus tweedehands

Maxus tweedehands: ruime en luxe bestelauto

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een geschikte bestelwagen voor goederenvervoer? Met een Maxus tweedehands auto kies je voor een passende bedrijfswagen tegen een scherpe prijs. Het Chinese merk Maxus is in Europa niet heel bekend, maar daar komt steeds meer verandering in. De naamsbekendheid van Maxus neemt namelijk in rap tempo toe en daar zijn allerlei goede redenen voor. Maxis is vooruitstrevend en maakt de nodige vorderingen als het gaat om de productie van hybride en elektrische voertuigen. Wil je meer weten over een Maxus tweedehands bestelwagen en ben je op zoek naar details waar je écht iets aan hebt? Vroom is helemaal thuis in de wereld van Maxus en vertelt je alles wat je moet weten over een Maxus tweedehands bedrijfsauto.

Wanneer is Maxus opgericht?

Maxus is een relatief nieuw automerk, want het bedrijf is pas opgericht in 2011. Maxus is onderdeel van autoproducent SAIC Motor die jaarlijks meer dan 7 miljoen wagens produceert. Maxus is een innovatieve onderneming, want er ligt een enorme focus op hybride en elektrische bedrijfswagens. Het automerk heeft dan ook al veel prijzen gewonnen, zowel binnen als buiten Europa. Dit belooft heel wat in je zoektocht naar een kwalitatieve Maxus tweedehands.

Waarom de naam Maxus?

De naam Maxus is een verwijzing naar het LDV Maxus model van de voormalige Britse fabrikant LDV Group. Dit voertuig werd eind 2004 gelanceerd en de naam van deze lichte commerciële bestelauto is sinds 2011 overgenomen door de Chinese autofabrikant.

Welke betekenis heeft het logo van Maxus?

Het logo van Maxus bestaat uit een drietal driehoeken. Ze symboliseren de pijlers van het merk: vooruitgang, vertrouwen en technologie. Dit maakt het speuren naar een Maxus tweedehands nog interessanter. 

Maxus tweedehands kopen? 

Zoek je voor je bedrijf een tweedehands Maxus of vind je het prettig om voor particulier gebruik een Maxus tweedehands bestelbus te kopen? Met een Maxus tweedehands wagen kies je voor een ruime bus waar je echt iets aan hebt. Welk Maxus tweedehands model moet je zeker van dichtbij bekijken?

Maxus Deliver 9 tweedehands: de Maxus Deliver 9 is een ruime bestelbus die goed van pas komt voor zakelijke doeleinden. Naast de nodige luxe voor de bestuurder, is er bij de productie ook veel aandacht besteed aan de laad- of vrachtruimte. Het is daarom de ideale bus om goederen mee te vervoeren.

Ben je benieuwd naar andere Maxus tweedehands modellen? Op Vroom.be tref je altijd een actueel aanbod Maxus tweedehands bedrijfswagens aan.

Waarom kiezen voor een Maxus tweedehands wagen

Overweeg je een Maxus occasie aan te schaffen? Dan loont het om je te verdiepen in de voordelen van een Maxus tweedehands auto. Vroom benoemt graag de meerwaarde van dit automerk:

  • Ieder Maxus tweedehands model is luxueus en comfortabel. 
  • Een Maxus tweedehands is aantrekkelijk geprijsd en om die reden interessant voor startende ondernemers. 
  • Welk Maxus tweedehands model je ook kiest: je profiteert altijd van voldoende laadruimte voor goederen en/of gereedschap.

Tweedehands Maxus aanschaffen? Een tweedehands Maxus kopen doe je via Vroom

Probeer je een betaalbare en betrouwbare bestelbus te kopen waar je zowel privé als zakelijk iets aan hebt? Dan is een Maxus tweedehands auto een prima keuze, want kwaliteit en een goede prijs gaan bij dit automerk hand in hand. In je zoektocht naar een tweedehands Maxus kom je al snel uit op ons platform. Wij hebben meerdere Maxus tweedehands modellen voor je in de aanbieding. Laat je daarom verrassen door ons actuele aanbod, en maak zeker eens een proefrit met jouw favoriete Maxus tweedehands bestelbus.