1 auto

4X4 Only

2011  147321 km  Diesel  Manueel  SUV en 4x4

€ 10.750

Over Mazda

Mazda BT-50 tweedehands

Mazda BT-50 tweedehands: rijden in een Japanse wagen

Een nieuwe of tweedehands wagen nodig en gaat je voorkeur uit naar een betaalbare auto? Met een Mazda BT-50 tweedehands auto kies je voor een betrouwbare en scherp geprijsde wagen. Je hebt de keuze uit zowel een compacte als ruime tweedehands Mazda BT-50. Een tweedehands Mazda BT-50 kopen is dus mogelijk en interessant voor een diverse doelgroep. Benieuwd naar waar een Mazda BT-50 tweedehands je brengt en welke voordelen dit oplevert? Vroom vertelt je alles wat je moet weten over een Mazda BT-50 occasie.

Wanneer is Mazda BT-50 ontstaan?

Het Japanse Mazda startte in 1920 met de bouw van werktuigmachines. Het duurde daarom tot 1931 voor Mazda begon met het produceren van auto's. De Mazda-Go was het allereerste vervoermiddel dat op de markt verscheen. Mazda is bekend als een merk dat het net even anders doet dan zijn concurrenten. Het is een van de weinige automerken die modellen heeft met een wankelmotor. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de Mazda RX-8, een sportcoupé met maar liefst 4 portieren. Volkswagen, Nissan, Toyota, Peugeot, Citroën en Skoda zijn de belangrijkste concurrenten van het Japanse automerk.

Wat betekent de naam Mazda BT-50?

De merknaam Mazda is afgeleid van Ahura Mazda, een Aziatische god van de wijsheid. Dit is gedaan met de hoop om het beeld van auto's te verlichten. Ahura Mazda is dan ook de belangrijkste god uit het zoroastrisme en staat voor al het goede, licht en waarheid. Daarnaast is Mazda ook een verwijzing naar de oprichter Jujiro Matsuda. Een interessant weetje in je zoektocht naar een Mazda BT-50 tweedehands.

Wat symboliseert het logo van Mazda BT-50?

Het logo van Mazda BT-50 is voorzien van gestileerde klapwieken en siert sinds 1997 de auto's uit Japan. De langgerekte vleugels van het merk symboliseren de snelheid en wendbaarheid van een nieuwe of tweedehands Mazda BT-50. Daarnaast beschikt het Mazda BT-50 logo ook over een zon en cirkel van licht. Nog een reden om een Mazda BT-50 tweedehands wagen aan te schaffen via Vroom.

Wat zijn populaire Mazda tweedehands voertuigen?

Heb je plannen om een Mazda BT-50 tweedehands wagen te kopen? Tijdens je zoektocht kom je hoogstwaarschijnlijk meerdere Mazda tweedehands modellen tegen. Wij zetten een aantal populaire wagens voor je op een rij:

  • Mazda MX 5 tweedehands: dit is een sportieve wagen uit 1989 die beschikt over achterwielaandrijving. Hij heeft wel iets weg van een traditionele Britse sportwagen.
  • Mazda 2 tweedehands: de Mazda 2 kwam in 2003 op de markt als een compacte 5-deurs MPV en is het kleinste model van de Japanse autofabrikant.
  • Mazda CX 5 tweedehands: de Mazda CX-5 is een middelgrote 5-deurs SUV, beschikt over een hoge zit en sinds 2012 verkrijgbaar.
  • Mazda 3 tweedehands: de Mazda 3 is een compacte middenklasser en vanaf 2003 op de markt. Dit voertuig is de opvolger van de Mazda 323.
  • Mazda CX 3 tweedehands: deze Mazda is een compacte mini-SUV en heeft de Peugeot 2008 en Renault Captur als belangrijkste concurrenten.

Waarom kies je voor een Mazda BT-50 tweedehands auto

Wil je een Mazda BT-50 tweedehands wagen aanschaffen, dan is het goed om te weten wat de voordelen van het voertuig zijn. Waarom kies je voor een tweedehands Mazda BT-50?

  • Een Mazda BT-50 tweedehands wagen is een aantrekkelijk alternatief voor een nieuwe wagen.
  • In je zoektocht naar een Mazda BT-50 tweedehands auto heb je altijd de keuze uit een uitgebreid modellengamma.
  • Een Mazda BT-50 tweedehands wagen is snel leverbaar in vergelijking met een nieuwe Mazda.
  • Een Mazda BT-50 tweedehands wagen kenmerkt zich door lage onderhoudskosten en een relatief voordelig brandstofverbruik.

Mazda BT-50 tweedehands kopen? Ontdek het aanbod Mazda BT-50 tweedehands wagens via Vroom

Heb je een Mazda BT-50 tweedehands op het oog en wil je niet de hoofdprijs betalen voor dit voertuig? Dan loont het altijd om een kijkje te nemen bij ons actuele aanbod Mazda BT-50 tweedehands wagens. Scroll rustig door ons aanbod heen en maak een proefrit met een Mazda BT-50 tweedehands auto waar je voorkeur naar uitgaat. Op die manier wordt duidelijk wat je aan het voertuig hebt. Vragen over een Mazda BT-50 tweedehands auto? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!