14 auto's

Soco Lodelinsart

2017  85223 km  Diesel  Andere  Andere

Soco Lodelinsart

2017  64866 km  Diesel  Andere  Andere

Autokruispunt Tielt Winge

2021  8993 km  Diesel  Manueel  Bedrijfsvoertuig

€ 18.900

|carpass

Eurekar

2016  53500 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 14.990

Garage Special

2020  45281 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 16.500

|carpass

Auto-Viger

2017  87701 km  Diesel  Manueel  Bedrijfsvoertuig

€ 9.950

Auto-Viger

2018  117734 km  Diesel  Manueel  Bedrijfsvoertuig

€ 12.900

Auto-Viger

2017  66348 km  Diesel  Manueel  Bedrijfsvoertuig

€ 13.900

Auto-Viger

2018  94518 km  Diesel  Manueel  Bedrijfsvoertuig

€ 13.900

QUOILITY SPRL

2013  130932 km  Diesel  Manueel  Bedrijfsvoertuig

€ 9.990

|carpass

Auto's Marino Flipkens

2020  29522 km  Diesel  Manueel  Bedrijfsvoertuig

€ 16.490

Auto's Marino Flipkens

2019  75923 km  Diesel  Manueel  Bedrijfsvoertuig

€ 15.900

SOCO La Louvière

2017  101437 km  Diesel  Manueel  Andere

GSL Motors

2015  122891 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 10.250

|carpass

Over Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Citan tweedehands

De geschiedenis van de Mercedes-Benz Citan

Mercedes-Benz Citan is een Duits automerk, waarvan het hoofdkantoor in Stuttgart gelegen is. De eerste auto’s met de naam Mercedes-Benz werden opgericht in 1926 na een fusie tussen Daimler en Benz & Cie. Het merk typeert zich met de herkenbare driepuntige ster als logo. Wie de naam Mercedes-Benz zegt denkt meteen aan de Deutsche Gründlichkeit, net zoals dit bij de merken Audi en BMW het geval is. Mercedes-Benz behoort tot één van de grootste en meeste prestigieuze merken ter wereld. De populairste modellen zijn onder meer de C-klasse, E-klasse, G-klasse, S-klasse en de SL-klasse.

The best or nothing, Mercedes-Benz Citan

Een Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen staat, met zijn luxueuze uitstraling en ultieme rijcomfort, garant voor uren rijplezier. Daarnaast wordt er ook heel wat waarde gehecht aan een stijlvol interieur. De slogan van de Mercedes-Benz Citan luidt dan ook als volgt: “The best or nothing”. Hiermee beloven ze bij alles wat ze doen, het beste of niets, te leveren. Mercedes-Benz belooft hierbij de beste te zijn op gebied van design, veiligheid, innovatie en comfort.

Mercedes-Benz Citan tweedehands

Overweeg je een Mercedes-Benz Citan tweedehands te kopen? Dan maak je zeker een goede keuze. Mercedes-Benz is een betrouwbaar merk en heeft daarbovenop een lange levensduur. Dat verklaart meteen de doorgaans hoge restwaarde en het ruime aanbod Mercedes-Benz Citan tweedehands wagens. Het grote voordeel aan een Mercedes-Benz Citan tweedehandswagen is dat je geen rekening hoeft te houden met ellenlange levertermijnen. Deze wagen is onmiddellijk beschikbaar aan een veel goedkopere prijs dan een nieuwe Mercedes-Benz.

Aankoop Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen

Het kopen van een tweedehandswagen kan een flinke uitdaging zijn. Waar moet je als koper op letten bij de aankoop van een Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen? De eerste vraag die je jezelf moet stellen is of je de Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen bij een particulier wilt aankopen of toch liever bij een autodealer. Wat zijn de voor- en nadelen? Wanneer je een wagen bij een particulier koopt ligt de prijs meestal iets lager. De kans is groot dat de eigenaar al een nieuwe wagen heeft, en zo snel mogelijk van zijn tweedehands Mercedes-Benz Citan af wilt. Een bijkomend voordeel is dat je de eigenaar zelf ontmoet, zo zie je meteen wie er al met de Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen gereden heeft. Een nadeel is wel dat een particulier zelden garantie zal geven, en wordt de wagen vaak verkocht in de staat dat het zich bevindt, met de nodige zichtbare en mogelijks ook onzichtbare gebreken. Koop je een wagen bij een autodealer dan is deze wettelijk verplicht om een jaar garantie te geven op jouw Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen.

Maak een testrit

Nu je overtuigd bent dat deze Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen wel eens de geschikte wagen voor jou kan zijn, is het tijd om een testrit te maken. De rijstijl van de vorige eigenaar kan namelijk een invloed hebben op de staat van de Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen. We raden aan om tijdens de testrit verschillende type wegen te nemen. Neem een stukje autostrade, bij hogere snelheden vallen gebreken sneller op. Ga daarnaast ook eens over een wegdek die in slechtere staat is of bijvoorbeeld een straat met kasseien. Hier zal je snel merken of er onderdelen gaan rammelen. Belangrijke zaken waar je op moet letten voor de start van jouw proefrit met de Mercedes-Benz Citan tweedehands :

  • Is de motor koud? Indien de motor al opgewarmd is, is het makkelijker om gebreken te verbergen.
  • Branden alle lichtjes op het dashboard tijdens het aanzetten van het contact?
  • Werken alle lichten, ruitenwissers, richtingaanwijzers,...?

Nu je een eerste check-up gedaan hebt, is het tijd om jouw, misschien wel toekomstige Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen te starten. Let tijdens het rijden op volgende zaken:

  • Kan je vlot schakelen tijdens het rijden zonder dat er krakende geluiden te horen zijn?
  • Werken de remmen naar behoren? Maken de remmen geen piepende geluiden?
  • Wijkt de Mercedes-Benz Citan tweedehands wagen niet af van zijn koers? Dit kan je eenvoudig testen op een lange baan. Houd je stuur lichtjes in je handen en kijk of de wagen naar links of rechts afwijkt.

Jouw Mercedes-Benz Citan tweedehands vind je bij Vroom

Bij Vroom vind je een ruim aanbod kwalitatieve Mercedes-Benz Citan tweedehands wagens. Met meer dan 25.000 tweedehandswagens ben je slechts een paar klikken verwijdert van jouw droomwagen. Heb je nog verdere vragen, neem gerust contact met ons op.