6 auto's

Ets H. Pattyn & Fils SA

2019  61100 km  Benzine  Automaat 

€ 26.900

|My Way

Jabbeke

2020  14884 km  Hybride - Benzine  Automaat 

€ 54.490

Jabbeke

2019  41901 km  Benzine  Manueel 

€ 23.950

|carpass

AMG

2018  8529 km  Benzine  Automaat 

€ 31.749

|carpass

Jabbeke

2020  22676 km  Benzine  Automaat 

€ 46.249

|carpass

AMG

2020  3882 km  Hybride - Benzine  Automaat 

€ 56.390

|carpass

Over Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLA tweedehands

De geschiedenis van de Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA is een Duits automerk, waarvan het hoofdkantoor in Stuttgart gelegen is. De eerste auto’s met de naam Mercedes-Benz werden opgericht in 1926 na een fusie tussen Daimler en Benz & Cie. Het merk typeert zich met de herkenbare driepuntige ster als logo. Wie de naam Mercedes-Benz zegt denkt meteen aan de Deutsche Gründlichkeit, net zoals dit bij de merken Audi en BMW het geval is. Mercedes-Benz behoort tot één van de grootste en meeste prestigieuze merken ter wereld. De populairste modellen zijn onder meer de C-klasse, E-klasse, G-klasse, S-klasse en de SL-klasse.

The best or nothing, Mercedes-Benz GLA

Een Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen staat, met zijn luxueuze uitstraling en ultieme rijcomfort, garant voor uren rijplezier. Daarnaast wordt er ook heel wat waarde gehecht aan een stijlvol interieur. De slogan van de Mercedes-Benz GLA luidt dan ook als volgt: “The best or nothing”. Hiermee beloven ze bij alles wat ze doen, het beste of niets, te leveren. Mercedes-Benz belooft hierbij de beste te zijn op gebied van design, veiligheid, innovatie en comfort.

Mercedes-Benz GLA tweedehands

Overweeg je een Mercedes-Benz GLA tweedehands te kopen? Dan maak je zeker een goede keuze. Mercedes-Benz is een betrouwbaar merk en heeft daarbovenop een lange levensduur. Dat verklaart meteen de doorgaans hoge restwaarde en het ruime aanbod Mercedes-Benz GLA tweedehands wagens. Het grote voordeel aan een Mercedes-Benz GLA tweedehandswagen is dat je geen rekening hoeft te houden met ellenlange levertermijnen. Deze wagen is onmiddellijk beschikbaar aan een veel goedkopere prijs dan een nieuwe Mercedes-Benz.

Aankoop Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen

Het kopen van een tweedehandswagen kan een flinke uitdaging zijn. Waar moet je als koper op letten bij de aankoop van een Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen? De eerste vraag die je jezelf moet stellen is of je de Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen bij een particulier wilt aankopen of toch liever bij een autodealer. Wat zijn de voor- en nadelen? Wanneer je een wagen bij een particulier koopt ligt de prijs meestal iets lager. De kans is groot dat de eigenaar al een nieuwe wagen heeft, en zo snel mogelijk van zijn tweedehands Mercedes-Benz GLA af wilt. Een bijkomend voordeel is dat je de eigenaar zelf ontmoet, zo zie je meteen wie er al met de Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen gereden heeft. Een nadeel is wel dat een particulier zelden garantie zal geven, en wordt de wagen vaak verkocht in de staat dat het zich bevindt, met de nodige zichtbare en mogelijks ook onzichtbare gebreken. Koop je een wagen bij een autodealer dan is deze wettelijk verplicht om een jaar garantie te geven op jouw Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen.

Maak een testrit

Nu je overtuigd bent dat deze Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen wel eens de geschikte wagen voor jou kan zijn, is het tijd om een testrit te maken. De rijstijl van de vorige eigenaar kan namelijk een invloed hebben op de staat van de Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen. We raden aan om tijdens de testrit verschillende type wegen te nemen. Neem een stukje autostrade, bij hogere snelheden vallen gebreken sneller op. Ga daarnaast ook eens over een wegdek die in slechtere staat is of bijvoorbeeld een straat met kasseien. Hier zal je snel merken of er onderdelen gaan rammelen. Belangrijke zaken waar je op moet letten voor de start van jouw proefrit met de Mercedes-Benz GLA tweedehands:

  • Is de motor koud? Indien de motor al opgewarmd is, is het makkelijker om gebreken te verbergen.
  • Branden alle lichtjes op het dashboard tijdens het aanzetten van het contact?
  • Werken alle lichten, ruitenwissers, richtingaanwijzers,...?

Nu je een eerste check-up gedaan hebt, is het tijd om jouw, misschien wel toekomstige Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen te starten. Let tijdens het rijden op volgende zaken:

  • Kan je vlot schakelen tijdens het rijden zonder dat er krakende geluiden te horen zijn?
  • Werken de remmen naar behoren? Maken de remmen geen piepende geluiden?
  • Wijkt de Mercedes-Benz GLA tweedehands wagen niet af van zijn koers? Dit kan je eenvoudig testen op een lange baan. Houd je stuur lichtjes in je handen en kijk of de wagen naar links of rechts afwijkt.

Jouw Mercedes-Benz GLA tweedehands vind je bij Vroom

Bij Vroom vind je een ruim aanbod kwalitatieve Mercedes-Benz GLA tweedehands wagens. Met meer dan 25.000 tweedehandswagens ben je slechts een paar klikken verwijdert van jouw droomwagen. Heb je nog verdere vragen, neem gerust contact met ons op.