4 auto's

Devisch

1500 km  Hybride - Benzine  Automaat  SUV en 4x4

€ 37.900

Van Mossel MG Deurne

2021  20478 km  Hybride - Benzine  Automaat  Hatchback

€ 32.999

|carpass

Autostad Used Cars

2020  18998 km  Hybride - Benzine  Automaat  SUV en 4x4

€ 33.790

Devisch

2021  19950 km  Hybride - Benzine  Automaat  Hatchback

€ 35.500

|carpass

Over MG

MG EHS tweedehands

MG EHS tweedehands: voor sportieve automobilisten

Houd je van sportieve en smaakvolle auto's? Overweeg dan om een MG EHS tweedehands aan te schaffen. Een tweedehands MG EHS aankopen doe je bijvoorbeeld omdat je huidige wagen aan vervanging toe is. Met een MG EHS occasie kies je voor een sportief en prachtig vormgegeven voertuig. Dit is bijvoorbeeld een oldtimer, maar er zijn ook hybride en elektrische MG EHS tweedehandswagens te koop. Heb je nog geen idee naar welke tweedehands MG EHS je voorkeur uitgaat? Vroom informeert je waarom een MG EHS tweedehands kopen een uitstekend idee is.

Hoe en wanneer is MG EHS ontstaan?

MG staat voor Morris Garages. Het automerk is ontstaan in 1922. Het bedrijf startte met aanpassingen aan bestaande voertuigen, maar in 1925 rolde ook het eerste voertuig van de band. In 2005 verscheen het laatste model op de markt, waarna het merk in 2007 werd overgenomen door het Chinese SAIC. Sindsdien worden er voornamelijk hybride en elektrische auto's geproduceerd.

Vanwaar de naam MG?

De naam MG of Morris Garages is een verwijzing naar de oprichter William Richard Morris. Het was zijn grote wens dat mobiliteit voor iedereen beschikbaar was en dus deed hij er alles aan om dat in de praktijk te brengen. Zijn succes dankte hij onder andere aan zijn filantropische instelling. Hij begon een fietsreparatiebedrijf, maar later trok ook de motorfiets zijn aandacht. De rest is geschiedenis.

Het MG EHS-logo

Iedere MG EHS tweedehands auto is voorzien van het MG-logo. Vrijwel altijd bestaat het uit een achthoek met binnenin de letters MG. Het logo is eenvoudig en daarmee spreekt het bedrijf een grote groep mensen aan.

Welke MG tweedehands modellen zijn in trek?

Een tweedehands MG EHS is er in allerlei uitvoeringen. Door de jaren heen zijn er allerlei MG tweedehands auto's op de markt gebracht. Ben je nog aan het puzzelen welke occasie het wordt? Vroom somt een aantal populaire MG tweedehands auto's voor je op:

  • MG EHS tweedehands: de MG EHS tweedehands is niet helemaal elektrisch, want hij beschikt ook over een benzinemotor. Desalniettemin is het een schitterende SUV om in te rijden.
  • MG MGB tweedehands: zoek je een MG tweedehands in de vorm van een oldtimer? Kies dan voor een MG MGB. Hij werd van 1962 tot 1980 geproduceerd.
  • MG ZS tweedehands: de MG ZS ging vliegend van start in 2019, vooral vanwege de elektromotor en goede prestaties.
  • MG MGA tweedehands: de MG MGA is een klassiek voertuig en een aanrader als je voorkeur uitgaat naar een MG tweedehands oldtimer.
  • MG TD tweedehands: de MG TD is een klassieke auto met een softtop dak en dus kan je in weer en wind naar buiten!

Alle voordelen van een MG EHS tweedehands wagen op een rij

Zijn er plannen om een MG EHS tweedehands te kopen, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Vroom zet de belangrijkste voordelen van een MG EHS tweedehands op een rij:

  • Een MG EHS tweedehands is een aanrader voor liefhebbers van oldtimers. Bekijk daarom vooral het actuele aanbod klassieke auto's.
  • Naast klassieke voertuigen zijn er ook nieuwere MG EHS tweedehands modellen te koop. Met de hybride en elektrische wagens lever je een mooie bijdrage aan een groenere wereld.
  • De aankoopprijs van een MG EHS tweedehands is fors lager dan de prijs voor een splinternieuwe MG.

Tweedehands MG EHS kopen? Kies voor kwaliteit en koop een MG EHS tweedehands via Vroom

Prefereer je een Britse auto met klasse en rijd je graag in stijl naar je bestemming? Met een MG EHS tweedehands is dit altijd mogelijk, ongeacht of je kiest voor een klassiek voertuig of een nieuwer model. Bij Vroom kies je uit talloze MG EHS tweedehands voertuigen. En natuurlijk is het verstandig om een proefrit te maken. Op die manier voorkom je verrassingen en weet je snel genoeg of een MG EHS tweedehands aan je wensen voldoet. Vragen over een tweedehands MG EHS? Laat het ons weten, want we helpen je graag!