4 auto's

Filter Filter resetten

Skillter.com

1966  70468 km  Andere  Manueel  Coupé

€ 56.000

Skillter.com

1976  109435 km  Andere  Manueel  Coupé

€ 37.900

Skillter.com

1976  109435 km  Andere  Manueel  Coupé

€ 37.000

Skillter.com

1966  70468 km  Andere  Manueel  Coupé

€ 54.700

Over Porsche

Porsche 912 tweedehands

Betaalbaar rijden in een exclusieve en sportieve tweedehands Porsche 912

Heb je er altijd al van gedroomd om in een Porsche 912 te rijden? Door de aankoop van een Porsche 912 tweedehands auto kan je flink besparen op de aankoop van een wagen van dit exclusieve merk. Met een Porsche 912 occasion ben je verzekerd van een exclusief en sportief voertuig en dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs. Laat ons je meenemen naar wat een Porsche 912 tweedehands wagen te bieden heeft.

De geschiedenis en ontwikkeling van Porsche 912

Het Duitse bedrijf Porsche is in 1931 opgericht door Ferdinand Porsche. Hij is tevens de ontwerper van de allereerste Volkswagen. Hij werd in 1875 in Oostenrijk geboren en bleek al jong een slim en intelligent persoon. Na zijn studie werkte hij voor verschillende grote automerken alvorens hij een eigen ontwerpbureau startte. Hij ontwierp onder andere een aantal voertuigen en tanks, maar pas na de Tweede Wereldoorlog werd het bedrijf pas echt succesvol. Dit kwam voornamelijk door het ontwikkelen en produceren van sportieve wagens.

Waar komt de naam Porsche 912 vandaan?

De naam Porsche 912 is natuurlijk afkomstig van de Oostenrijkse oprichter Ferdinand Porsche. Hij startte zijn eigen onderneming onder de naam Porsche. Inmiddels is het vooral een Duits begrip in sportwagens. Het bedrijf is dan ook altijd succesvol geweest in verschillende takken van de autosport. Ben je geen professional in de autosport, maar heb je wel een voorliefde voor sportieve wagens? Dan kan je met een Porsche 912 tweedehands wagen uitstekend uit de voeten. Met een Porsche 912 tweedehands kies je voor een wagen waarin je altijd wordt gezien.

Waarvoor staat het logo van Porsche 912?

Het logo van een Porsche 912 lijkt in eerste instantie een gewoon schild, maar toch is er veel meer te vertellen over het embleem. Het steigerende paard bijvoorbeeld is overgenomen vanuit het officiële stadswapen van Stuttgart. De plaatsnaam boven het paard verwijst naar de productielocatie in Zuffenhausen. De rode en zwarte kleuren - evenals de gestileerde geweien - verwijzen naar de federale staat Württemberg - Hohenzollern. De naam Porsche bovenaan het schild wordt gezien als een luifel of overkoepelend orgaan dat bescherming biedt. Sowieso herkent iedere Porsche-fan vanop afstand het wereldberoemde logo.

Wat zijn populaire Porsche 912 tweedehands modellen?

Een Porsche 912 tweedehands wagen kopen is dus een optie, maar naar welk model gaat je voorkeur uit? Er zijn zoveel Porsche tweedehands voertuigen op de markt, dat het soms best lastig kiezen is. Eerst en vooral is het goed om te weten dat dit merk een uitstekende reputatie heeft binnen de autowereld. Elke Porsche 912 wordt ontworpen om te presteren als sportwagen, maar kan zeker ook voor dagelijks gebruik, gebruikt worden. De populairste modellen zijn onder meer de Porsche Macan, Porsche 911 en de Porsche Panamera.

Alle voordelen van een Porsche 912 tweedehands op een rij

De aankoop van een Porsche 912 tweedehands levert je allerlei voordelen op. Vroom zet ze voor je op een rij:

  • Door een Porsche 912 tweedehands aan te schaffen, bespaar je heel wat geld op je auto-investering.
  • Met een Porsche 912 tweedehands wagen, kies je altijd voor een wagen met een sportieve en luxueuze uitstraling.
  • Er is een veelzijdig aanbod voor liefhebbers van Porsche-wagens.

Maak een proefrit in een Porsche 912 tweedehands

Wil je een Porsche 912 tweedehands kopen? Bij Vroom maken we het je gemakkelijk om een Porsche 912 aan te schaffen. Op onze website heb je de keuze uit duizenden voertuigen die worden verkocht tegen een aantrekkelijke en eerlijke prijs. Heb je nog nooit in een Porsche 912 gereden en wil je ervaren hoe het is om zo'n luxe voertuig tot je beschikking te hebben? Maak gerust een proefrit voor je tot aankoop overgaat. Heb je vragen over een Porsche 912 tweedehands en deskundig advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle liefde in je zoektocht naar een geschikte Porsche 912 tweedehands wagen.