3 auto's

Porsche Centre Mechelen

2020  4500 km  Elektrisch  Automaat  SEDAN

€ 138.200

|carpass

Carrosso Classics & Sportscars

1900  30000 km  Benzine  Manueel  OTHER

AEcars (Alex's Exclusive Cars)bvba

1967  1108 km  Diesel  Andere  OTHER

€ 19.950

Over Porsche

Porsche Other tweedehands

Betaalbaar rijden in een exclusieve en sportieve tweedehands Porsche Other

Heb je er altijd al van gedroomd om in een Porsche Other te rijden? Door de aankoop van een Porsche Other tweedehands auto kan je flink besparen op de aankoop van een wagen van dit exclusieve merk. Met een Porsche Other occasion ben je verzekerd van een exclusief en sportief voertuig en dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs. Laat ons je meenemen naar wat een Porsche Other tweedehands wagen te bieden heeft.

De geschiedenis en ontwikkeling van Porsche Other

Het Duitse bedrijf Porsche is in 1931 opgericht door Ferdinand Porsche. Hij is tevens de ontwerper van de allereerste Volkswagen. Hij werd in 1875 in Oostenrijk geboren en bleek al jong een slim en intelligent persoon. Na zijn studie werkte hij voor verschillende grote automerken alvorens hij een eigen ontwerpbureau startte. Hij ontwierp onder andere een aantal voertuigen en tanks, maar pas na de Tweede Wereldoorlog werd het bedrijf pas echt succesvol. Dit kwam voornamelijk door het ontwikkelen en produceren van sportieve wagens.

Waar komt de naam Porsche Other vandaan?

De naam Porsche Other is natuurlijk afkomstig van de Oostenrijkse oprichter Ferdinand Porsche. Hij startte zijn eigen onderneming onder de naam Porsche. Inmiddels is het vooral een Duits begrip in sportwagens. Het bedrijf is dan ook altijd succesvol geweest in verschillende takken van de autosport. Ben je geen professional in de autosport, maar heb je wel een voorliefde voor sportieve wagens? Dan kan je met een Porsche Other tweedehands wagen uitstekend uit de voeten. Met een Porsche Other tweedehands kies je voor een wagen waarin je altijd wordt gezien.

Waarvoor staat het logo van Porsche Other?

Het logo van een Porsche Other lijkt in eerste instantie een gewoon schild, maar toch is er veel meer te vertellen over het embleem. Het steigerende paard bijvoorbeeld is overgenomen vanuit het officiële stadswapen van Stuttgart. De plaatsnaam boven het paard verwijst naar de productielocatie in Zuffenhausen. De rode en zwarte kleuren - evenals de gestileerde geweien - verwijzen naar de federale staat Württemberg - Hohenzollern. De naam Porsche bovenaan het schild wordt gezien als een luifel of overkoepelend orgaan dat bescherming biedt. Sowieso herkent iedere Porsche-fan vanop afstand het wereldberoemde logo.

Wat zijn populaire Porsche Other tweedehands modellen?

Een Porsche Other tweedehands wagen kopen is dus een optie, maar naar welk model gaat je voorkeur uit? Er zijn zoveel Porsche tweedehands voertuigen op de markt, dat het soms best lastig kiezen is. Eerst en vooral is het goed om te weten dat dit merk een uitstekende reputatie heeft binnen de autowereld. Elke Porsche Other wordt ontworpen om te presteren als sportwagen, maar kan zeker ook voor dagelijks gebruik, gebruikt worden. De populairste modellen zijn onder meer de Porsche Macan, Porsche 911 en de Porsche Panamera.

Alle voordelen van een Porsche Other tweedehands op een rij

De aankoop van een Porsche Other tweedehands levert je allerlei voordelen op. Vroom zet ze voor je op een rij:

  • Door een Porsche Other tweedehands aan te schaffen, bespaar je heel wat geld op je auto-investering.
  • Met een Porsche Other tweedehands wagen, kies je altijd voor een wagen met een sportieve en luxueuze uitstraling.
  • Er is een veelzijdig aanbod voor liefhebbers van Porsche-wagens.

Maak een proefrit in een Porsche Other tweedehands

Wil je een Porsche Other tweedehands kopen? Bij Vroom maken we het je gemakkelijk om een Porsche Other aan te schaffen. Op onze website heb je de keuze uit duizenden voertuigen die worden verkocht tegen een aantrekkelijke en eerlijke prijs. Heb je nog nooit in een Porsche Other gereden en wil je ervaren hoe het is om zo'n luxe voertuig tot je beschikking te hebben? Maak gerust een proefrit voor je tot aankoop overgaat. Heb je vragen over een Porsche Other tweedehands en deskundig advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle liefde in je zoektocht naar een geschikte Porsche Other tweedehands wagen.