2 auto's

Autohero BE

2017  40220 km  Benzine  Automaat  BREAK

€ 21.250

|carpass

All Car Lease

2016  134263 km  Diesel  Manueel  BREAK

€ 11.200

Over Seat

Seat Leon ST tweedehands

Seat Leon ST tweedehands: profiteer van een lagere aanschafprijs

Hou je van Spaanse auto's en wil je graag een voertuig die daarbij past? Met een Seat Leon ST tweedehands wagen heb je een prima auto tot je beschikking. Een Seat Leon ST tweedehands wagen betekent dat jij en iedereen uit je gezin geniet van een comfortabele en ruime auto. Een tweedehands Seat Leon ST is vooral in trek bij sportieve autorijders die ook waarde hechten aan kwaliteit en mooie details. In vergelijking met andere gezinsauto's is een Seat Leon ST occasion dan ook een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief. Waarom is een tweedehands Seat Leon ST kopen nog meer de moeite waard? Vroom legt het je graag uit.

De geschiedenis van de Seat Leon ST

Seat is een Spaans automerk en is in 1950 opgericht door Instituto Nacional de Industria. De SEAT 1400 was de allereerste Seat die in 1953 van de band rolde. Deze wagen bleef ruim 11 jaar in productie en er werden 100.000 exemplaren van gemaakt. In 1984 verscheen de Seat Ibiza, een van de populairste modellen die het merk heeft voortbracht. In je zoektocht naar een Seat Leon ST tweedehands wagen is dit een absoluut topmodel. Inmiddels behoort Seat samen met Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche tot de Volkswagen-groep.

Vanwaar de naam Seat Leon ST?

Seat is de afkorting van afkorting van Sociedad Española de Automóviles de Turismo. Automóvil de Turismo betekent personenauto. Het merk richtte zich na oprichting vooral op comfortabele en betaalbare gezins- en stadsauto's. Seat heeft zelfs nog langere tijd intensief samengewerkt met Fiat. Later werd het overgenomen door Volkswagen.

De betekenis van het Seat Leon ST-logo

Een Seat Leon ST tweedehands wagen pik je er direct uit, maar wat betekent het logo van een Seat Leon ST tweedehands wagen? De zilverkleurige S in het logo lijkt schuin door de helft gesneden en beschikt tevens over een zwarte omlijsting. Het logo van Seat is strak en stijlvol en verwoordt daarmee de precisie en elegantie van het automerk. Vooral engineering en kwaliteit zijn belangrijke eigenschappen die horen bij de Seat Leon ST. Wil je een tweedehands Seat Leon ST, dan kies je voor een kwalitatief voertuig waar je langere tijd plezier aan beleeft.

Wat zijn populaire Seat tweedehands modellen?

In je zoektocht naar een Seat Leon ST tweedehands wagen kom je nog verschilelnde modellen tegen. Wat de populairste Seat tweedehands auto's zijn? Vroom zet ze voor je op een rij:

  • Seat Ibiza: de Seat Ibiza maakt indruk met zijn sportieve uitstraling. De compacte hatchback is voorzien van strakke looks.
  • Seat Ateca: de Seat Ateca is de allereerste SUV van Seat. Dit model wordt gezien als een groot succes.
  • Seat Arona: de Seat Arona is een kleurrijke wagen. Hij is ruim, stoer en sluit perfect aan op je zoektocht naar een Seat tweedehands compacte SUV.
  • Seat Tarraco: de Seat Tarraco is de grootste SUV van Seat. Hij heeft een aansprekend design en levert topprestaties.
  • Seat Leon: de Seat Leon is een sportief gelijnde hatchback waarmee je zorgeloos de weg op kan.

Waarom kies je voor een Seat Leon ST occasie

Wil je een Seat Leon ST tweedehands aanschaffen? Maak het jezelf gemakkelijk en doe dat via Vroom. Waarom kies je voor een Seat Leon ST tweedehands wagen?

  • Iedere Seat Leon ST tweedehands wagen kenmerkt zich door een sportieve uitstraling.
  • Met een Seat Leon ST tweedehands wagen bespaar je flink op de aanschafkosten in vergelijking met een nieuwe Seat.
  • Iedere Seat Leon ST tweedehands auto kenmerkt zich door lage onderhoudskosten en een zuinig brandstofverbruik.
  • Een Seat Leon ST tweedehands wagen is een uitstekende keuze als je een compacte stadswagen zoekt of juist een comfortabele gezinsauto.

Seat Leon ST tweedehands kopen? Vind een tweedehands Seat Leon ST via Vroom

Heb je altijd al in een Seat Leon ST wagen willen rijden en heb je op korte termijn een andere auto nodig? Ontdek dan het gemak van een Seat Leon ST tweedehands auto en maak een proefrit. Dit is mogelijk dankzij het aanbod van duizenden voertuigen in onze online catalogus. Vragen over de aankoop van een Seat Leon ST tweedehands? Aarzel niet, maar neem dan snel contact met ons op.