12 auto's

Filter Filter resetten

S Automobile

2015  60999 km  Benzine  Automaat 

€ 8.200

Top Automobiles

2012  89386 km  Benzine  Manueel 

€ 7.770

VW Skoda Willemsens Chaineux

2019  25137 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 11.450

|carpass

Auto Hoff

2014  208996 km  Benzine  Manueel 

€ 5.445

DEGADT

2018  53203 km  Benzine  Manueel 

€ 9.700

Mazuin Fosses

2020  11943 km  Elektrisch  Automaat  Berline

€ 19.950

| MyWay

CAR Avenue Liège

2019  83070 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 13.490

GSL Motors

2018  50088 km  Benzine  Manueel  Andere

€ 10.450

|carpass

Delorge Lommel

2021  24412 km  Elektrisch  Automaat  Berline

€ 21.990

| MyWay

Dua M

2016  3834 km  Benzine  Automaat 

€ 9.900

|carpass

Dua M

2016  4853 km  Benzine  Manueel 

€ 8.900

|carpass

Peugeot Vandecasteele Wevelgem

2020  31364 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 12.495

Over Seat

Seat Mii tweedehands

Seat Mii tweedehands: profiteer van een lagere aanschafprijs

Hou je van Spaanse auto's en wil je graag een voertuig die daarbij past? Met een Seat Mii tweedehands wagen heb je een prima auto tot je beschikking. Een Seat Mii tweedehands wagen betekent dat jij en iedereen uit je gezin geniet van een comfortabele en ruime auto. Een tweedehands Seat Mii is vooral in trek bij sportieve autorijders die ook waarde hechten aan kwaliteit en mooie details. In vergelijking met andere gezinsauto's is een Seat Mii occasion dan ook een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief. Waarom is een tweedehands Seat Mii kopen nog meer de moeite waard? Vroom legt het je graag uit.

De geschiedenis van de Seat Mii

Seat is een Spaans automerk en is in 1950 opgericht door Instituto Nacional de Industria. De SEAT 1400 was de allereerste Seat die in 1953 van de band rolde. Deze wagen bleef ruim 11 jaar in productie en er werden 100.000 exemplaren van gemaakt. In 1984 verscheen de Seat Ibiza, een van de populairste modellen die het merk heeft voortbracht. In je zoektocht naar een Seat Mii tweedehands wagen is dit een absoluut topmodel. Inmiddels behoort Seat samen met Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche tot de Volkswagen-groep.

Vanwaar de naam Seat Mii?

Seat is de afkorting van afkorting van Sociedad Española de Automóviles de Turismo. Automóvil de Turismo betekent personenauto. Het merk richtte zich na oprichting vooral op comfortabele en betaalbare gezins- en stadsauto's. Seat heeft zelfs nog langere tijd intensief samengewerkt met Fiat. Later werd het overgenomen door Volkswagen.

De betekenis van het Seat Mii-logo

Een Seat Mii tweedehands wagen pik je er direct uit, maar wat betekent het logo van een Seat Mii tweedehands wagen? De zilverkleurige S in het logo lijkt schuin door de helft gesneden en beschikt tevens over een zwarte omlijsting. Het logo van Seat is strak en stijlvol en verwoordt daarmee de precisie en elegantie van het automerk. Vooral engineering en kwaliteit zijn belangrijke eigenschappen die horen bij de Seat Mii. Wil je een tweedehands Seat Mii, dan kies je voor een kwalitatief voertuig waar je langere tijd plezier aan beleeft.

Wat zijn populaire Seat tweedehands modellen?

In je zoektocht naar een Seat Mii tweedehands wagen kom je nog verschilelnde modellen tegen. Wat de populairste Seat tweedehands auto's zijn? Vroom zet ze voor je op een rij:

  • Seat Ibiza: de Seat Ibiza maakt indruk met zijn sportieve uitstraling. De compacte hatchback is voorzien van strakke looks.
  • Seat Ateca: de Seat Ateca is de allereerste SUV van Seat. Dit model wordt gezien als een groot succes.
  • Seat Arona: de Seat Arona is een kleurrijke wagen. Hij is ruim, stoer en sluit perfect aan op je zoektocht naar een Seat tweedehands compacte SUV.
  • Seat Tarraco: de Seat Tarraco is de grootste SUV van Seat. Hij heeft een aansprekend design en levert topprestaties.
  • Seat Leon: de Seat Leon is een sportief gelijnde hatchback waarmee je zorgeloos de weg op kan.

Waarom kies je voor een Seat Mii occasie

Wil je een Seat Mii tweedehands aanschaffen? Maak het jezelf gemakkelijk en doe dat via Vroom. Waarom kies je voor een Seat Mii tweedehands wagen?

  • Iedere Seat Mii tweedehands wagen kenmerkt zich door een sportieve uitstraling.
  • Met een Seat Mii tweedehands wagen bespaar je flink op de aanschafkosten in vergelijking met een nieuwe Seat.
  • Iedere Seat Mii tweedehands auto kenmerkt zich door lage onderhoudskosten en een zuinig brandstofverbruik.
  • Een Seat Mii tweedehands wagen is een uitstekende keuze als je een compacte stadswagen zoekt of juist een comfortabele gezinsauto.

Seat Mii tweedehands kopen? Vind een tweedehands Seat Mii via Vroom

Heb je altijd al in een Seat Mii wagen willen rijden en heb je op korte termijn een andere auto nodig? Ontdek dan het gemak van een Seat Mii tweedehands auto en maak een proefrit. Dit is mogelijk dankzij het aanbod van duizenden voertuigen in onze online catalogus. Vragen over de aankoop van een Seat Mii tweedehands? Aarzel niet, maar neem dan snel contact met ons op.