10 auto's

Filter Filter resetten

Auto Direct

2016  134034 km  Benzine  Manueel 

€ 7.990

|carpass

Autohero BE

2017  14565 km  Benzine  Manueel 

€ 10.050

|carpass

Deman Brussels S.A

2021  5600 km  Elektrisch  Automaat 

€ 22.500

IF Cars

2006  46850 km  Benzine  Manueel 

€ 4.950

|carpass

2 maal 2 - Autobudgets bvba

2005  116083 km  Benzine  Manueel 

€ 4.480

|carpass

B&D Cars

2017  91380 km  Benzine  Manueel 

€ 9.990

|carpass

Provan

2015  92200 km  Benzine  Manueel 

€ 9.990

|carpass

STAD M

2017  81300 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 7.950

SOCO La Louvière

2018  49149 km  Benzine  Manueel 

€ 9.995

Autobedrijf Bellens

2019  87000 km  Benzine  Automaat 

€ 10.796

Over Smart

Smart ForFour tweedehands

Smart ForFour tweedehands: een compacte en slimme mini-auto

Zoek je een compacte stadsauto die je gemakkelijk van A naar B brengt? Met een Smart ForFour tweedehands wagen kies je voor een kleine en comfortabele mini-auto. Een tweedehands Smart ForFour is perfect geschikt om alleen of met 2 personen in te rijden. Een Smart ForFour tweedehands is nog steeds ongekend populair, want er is veel vraag naar dit type voertuig. Wat maakt een Smart ForFour occasie interessant om aan te schaffen en naar welke Smart ForFour tweedehands auto gaat jouw voorkeur uit? Vroom vertelt je graag waarom het zinvol is een Smart ForFour tweedehands wagen te kopen.

Hoe is Smart ForFour ontstaan?

Smart is een automerk dat opereert onder de vleugels van het Duitse Daimler AG. Het bedrijf ging in 1993 van start en maakte een enorme groeispurt door. Doel was om een kleine maar trendy wagen te produceren. Het allereerste studiemodel Smart Mercedes Art Car werd in 1995 gepresenteerd in Frankfurt, maar het duurde nog tot 1998 voor de Smart definitief de markt opging. In Europa is vooral de Smart City Coupé ontzettend populair. Met een tweedehands Smart ForFour geniet je dan ook van een compacte, maar superslimme auto.

https://www.vroom.be/fr/voitures-occasion/mercedes-benz/Waarom de naam Smart ForFour?

Smart is opgericht door Mercedes-Benz en horlogemaker Swatch. De naam van het bedrijf is een verwijzing naar een slimme, trendy en kleine auto. Het oorspronkelijk idee was om een auto te produceren die plaats bood aan twee personen. Dit resulteerde uiteindelijk in de Smart City Coupé die van 1998 tot 2004 werd geproduceerd. Later kreeg hij een andere naam - Smart ForTwo - waarna er nog twee generaties op de markt verschenen. Dit betekent ook dat er voor jou keuze genoeg is uit Smart ForFour tweedehands auto's.

Hoe ziet het logo van Smart ForFour er uit en wat betekent het?

Het huidige embleem van de Smart ForFour bestaat uit de naam van het bedrijf en een grote C met richtingaanwijzer. De naam is vermeld in kleine letters. De C staat voor dynamiek en informatie, terwijl 'smart' de betekenis heeft van slim en compact. Het kleurenpalet bestaat uit diverse grijstinten waaronder grafiet, as en zilver. Daarnaast wordt er bij de richtingaanwijzer gebruik gemaakt van een goud oker kleur. Je oog valt er ongetwijfeld op in je zoektocht naar een Smart ForFour tweedehands wagen.

Welke Smart tweedehands wagens zijn geliefd?

Wil je een Smart ForFour tweedehands kopen? Een tweedehands Smart is er in verschillende uitvoeringen. Dit maakt de aankoop van een Smart tweedehands wagen aantrekkelijk voor een diverse doelgroep. Welke Smart tweedehands modellen zijn populair bij Smart-liefhebbers?

  • Smart Brabus tweedehands: de Smart Brabus is een plaatje om te zien en al heel wat jaren op de markt. Hij is in twee generaties verschenen en ook verkrijgbaar als Smart tweedehands wagen.
  • Smart ForFour tweedehands: de Smart Forfour werd in 2004 gepresenteerd aan het grote publiek en was de opvolger van de Smart For Two. Van deze compacte hatchback zijn twee generaties op de markt gebracht en in deze Smart tweedehands is plaats voor maximaal 4 personen.
  • Smart ForTwo tweedehands: de Smart Fortwo is een van de meest compacte stadsautootjes die bestaat en biedt plaats aan 2 personen. Hij is ongekend populair als Smart tweedehands auto en beschikt over achterwielaandrijving.

Waarom prefereer je een Smart ForFour tweedehands wagen

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom het zinvol is een Smart ForFour tweedehands te kopen. Vroom zet de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

  • Met een Smart ForFour tweedehands kies je voor een compacte stadsauto.
  • Een Smart is ook met elektromotor verkrijgbaar. Interessant voor milieubewuste autorijders.
  • Iedere Smart ForFour tweedehands auto onderscheidt zich door slimme opbergruimte.
  • De aankoop van een Smart ForFour tweedehands wagen is, last but not least, ook nog eens budgetvriendelijk.

Smart ForFour tweedehands wagen aanschaffen? Een tweedehands Smart ForFour kopen doe je bij Vroom

Zou je graag een Smart ForFour tweedehands wagen bij je op de oprit zien staan? Laat je dan verrassen door ons fantastische aanbod Smart ForFour tweedehands wagens. Heb je nog vragen over jouw toekomstige Smart ForFour tweedehands wagen? Neem gerust contact met ons op.