1 auto

Filter Filter resetten

Decocars Roeselare

2007  270000 km  Diesel  Manueel 

€ 2.300

Over Ssangyong

Ssangyong Kyron tweedehands

Ssangyong Kyron tweedehands: sterke voertuigen met krachtige motoren

Is er in jouw huishouden behoefte aan een krachtige auto met een sterke motor? Verdiep je eens in een Ssangyong Kyron tweedehands wagen. Dit is een iets minder bekend merk in Europa, maar toch loont het om een tweedehands Ssangyong Kyron van dichtbij te bekijken. Een Ssangyong Kyron tweedehands is vooral interessant als je een groot en comfortabel voertuig zoekt met de nodige aantal pk's. Vroom is hét adres in het speuren naar een Ssangyong tweedehands wagen. We verklaren ons graag nader waarom een Ssangyong Kyron tweedehands kopen volgens ons een goed idee is. En natuurlijk vertellen we ook welke tweedehands Ssangyong Kyron modellen een prima keuze zijn.

Wanneer is Ssangyong opgericht?

Ssangyong is een Koreaanse autofabrikant van 4WD-SUV's en terreinauto's. Het bedrijf is op 4 maart 1954 opgericht waarna het in eerste instantie voornamelijk jeeps produceerde voor het Amerikaanse leger. Vanaf 1991 verandert er het een en ander dankzij de Britse bouwer Panther Westwinds. Hij zorgt er namelijk voor dat er ook personenwagens op de markt worden geïntroduceerd. Dit maakt het ook voor jou interessant om op zoek te gaan naar een Ssangyong Kyron tweedehands auto die past binnen je budget.

Waarom de naam Ssangyong Kyron?

Bij een tweedehands Ssangyong Kyron kopen is het ook prettig om meer te weten over de naam van het Koreaanse bedrijf. Ssangyong is onderdeel van SsangYong Motor Company, de vierde autofabrikant van Zuid-Korea. De naam zelf is afkomstig uit een Oosterse legende en betekent letterlijk 'dubbele draak'. Met de naam Ssangyong wil het bedrijf absoluut geen angst aanwakkeren, men ziet zich vooral als een vriendelijke draak.

Wat betekent het logo van Ssangyong Kyron?

De dubbele draak-betekenis is ook terug te zien in het logo van Ssangyong. Wel in een gestileerde vorm én in een donkerblauwe kleur.

Welke Ssangyong tweedehands wagens zijn in trek?

Zoek je een tweedehands Ssangyong Kyron? Tijdens jouw speurtocht kom je verschillende modellen tegen. Laat Vroom het je gemakkelijk maken door een aantal opties uiteen te zetten. Laat je daarom verrassen door een divers aanbod Ssangyong tweedehands modellen die je ook aantreft op ons platform:

  • Ssangyong Rexton tweedehands: dit is een middelgrote SUV en is op de markt sinds 2001. Hij is gebaseerd op de Mercedes-Benz M-Klasse en biedt plaats aan 5 tot 7 passagiers.
  • Ssangyong Tivoli tweedehands: dit is een mini SUV en de naam verwijst natuurlijk naar het Italiaanse Tivoli. Dit model is enorm populair op de automarkt.
  • Ssangyong XLV tweedehands: de Ssangyong XLV is een van de nieuwste familie telgen en kenmerkt zich naast een sportieve uitstraling vooral ook door een ruim interieur.
  • Ssangyong Korando tweedehands: deze compacte SUV wordt al gebouwd sinds 1983 en intussen zijn er al meerdere generaties van dit voertuig verschenen.

Waarom kiezen voor een Ssangyong Kyron tweedehands auto? 

Overweeg je om een Ssangyong Kyron tweedehands wagen aan te schaffen? Dan zet Vroom nog eens alle voordelen van een Ssangyong Kyron tweedehands auto voor je op een rij:

  • Met een Ssangyong Kyron tweedehands kies je voor een ruime en comfortabele auto.
  • Een Ssangyong Kyron tweedehands wagen komt een stuk voordeliger uit dan een nieuwe Ssangyong. 
  • Met een Ssangyong Kyron geniet je altijd van een springlevend en ambitieus merk.
  • Een Ssangyong Kyron tweedehands wagen is vaak een SUV met terreincapaciteiten. Dit komt vooral door de sterke motoren die in de voertuigen aanwezig zijn.

Ssangyong Kyron tweedehands auto kopen? Vind een Ssangyong Kyron occasie bij Vroom

Wil je een grote wagen kopen waar je echt blij van wordt? Laat dan je keuze vallen op een Ssangyong Kyron tweedehands auto en maak vooral ook een proefrit in een Ssangyong Kyron tweedehands voertuig. Dit maakt het voor jou een stuk gemakkelijker om een definitieve keuze te maken welke Ssangyong tweedehands auto het wordt. Heb je advies nodig bij de aankoop van een Ssangyong Kyron tweedehands voertuig? Neem dan zeker contact met ons op.