10 auto's

Carpoint Aalst

2013  133579 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 6.400

|carpass

Caramel Cars Roeselare

2020  25252 km  Benzine  Automaat  SUV en 4x4

€ 36.450

2016  100000 km  Benzine  Manueel  Berline

€ 27.500

Van Mossel Used Cars Center Hasselt

2020  6788 km  Hybride - Benzine  Automaat  SUV en 4x4

€ 31.999

|carpass

Soco Lodelinsart

2017  57183 km  Diesel  Automaat  SUV en 4x4

€ 21.998

Gadisseur & Fils

2010  129223 km  Benzine  Automaat  Break

€ 10.000

Carpoint Aalst

2013  133579 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 6.400

|carpass

Soco Lodelinsart

2018  29489 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 19.249

Autosystem SA

2013  100000 km  Diesel  Manueel  Hatchback

€ 10.450

Provan

2017  66810 km  Benzine  Automaat  Break

€ 22.990

|carpass

Over Subaru

Subaru None tweedehands

Subaru None tweedehands: betrouwbaar en voordelig autorijden

Zoek je een betrouwbare tweedehands auto? Met een Subaru None tweedehands wagen verzeker jij je van een mooi passagiersvoertuig die je tegen een schappelijke prijs aanschaft. Een Subaru None occasie is daarom een uitstekende keuze. Je hebt de keuze uit allerlei karaktervolle Subaru None tweedehands modellen met ieder hun eigen specificaties en kenmerken. Wat maakt een tweedehands Subaru None nog meer de moeite waard om aan te schaffen en wat zijn de voordelen van een Subaru None tweedehands wagen? Vroom vertelt je er alles over.

Wanneer is Subaru opgericht?

Subaru is een Japans automerk en is in 1953 opgericht door Kenji Kita. Het automerk maakt onderdeel uit van Fuji Heavy Industries (FHI). Het eigenzinnige Subaru staat vooral bekend om zijn betrouwbare en veilige voertuigen. Bovendien zijn de meeste modellen ook prima in staat om een aanhanger of caravan te trekken. Het allereerste voertuig werd in 1958 op de markt gebracht, de Ladybird of Subaru 360, een klein stadsautootje. Deze auto kreeg zelfs een Japans koosnaampje: meikever. Subaru is echter vooral bekend geworden door de introductie van de boxermotor in auto's.

Waarom de naam Subaru None?

Subaru verwijst naar de Japanse naam voor het Zevengesternte. Daarnaast betekent Subaru ook 'verenigen' en is het de naam van het sterrenbeeld Stier. De president van het bedrijf vond destijds dat Japanse auto's Japanse namen moesten hebben. Om die reden is er gekozen voor Subaru. Het bedrijf is groot geworden dankzij unieke voertuigen inclusief een uitzonderlijk veilige vierwielaandrijving.

Waar staat het Subaru None-logo voor?

Het Zevengesternte vind je in gestileerde vorm terug in het Subaru None-logo. In totaal zijn er zes sterren terug te vinden. De grote ster aan de linkerkant verwijst naar Fuji Heavy Industries en de overige vijf sterren staan symbool voor de dochterondernemingen. De kleur blauw staat voor superioriteit en betrouwbaarheid, terwijl het zilver en zwart vooral iets zeggen over verfijning, creativiteit, elegantie en perfectie. Kortom: met een Subaru None tweedehands wagen heb je een bijzonder voertuig in handen.

Welke Subaru tweedehands wagens zijn in trek?

Zijn er plannen om een Subaru None tweedehands aan te schaffen? Een Subaru None tweedehands wagen kopen doe je pas als je weet wat je in huis haalt. De Subaru Forester is ongetwijfeld een van de populairste modellen van dit innovatieve merk. Een Subaru Forester tweedehands is een SUV en heeft kenmerken van een terreinwagen. Hij beschikt over achterwielaandrijving en is al sinds 1997 op de markt. 

Uiteraard zijn er nog meer Subaru tweedehands modellen op de markt te koop. Verdiep je daarom het actuele aanbod voor je een keuze maakt voor een Subaru None tweedehands wagen.

Waarom kies je voor een Subaru None tweedehands voertuig?

De aankoop van een Subaru None tweedehands auto brengt allerlei voordelen met zich mee. Waarom is het zinvol een Subaru None tweedehands wagen aan te schaffen?

  • Je hebt de keuze uit diverse avontuurlijke en veelzijdige Subaru tweedehands modellen.
  • Met een Subaru None tweedehands auto kies je altijd voor een veilige wagen.
  • Een Subaru None is gebouwd voor een lange levensduur en kenmerkt zich door lage gebruikskosten.
  • De boxer motoren van een Subaru None tweedehands wagen zijn haast onverwoestbaar. Een uitstekende reden om te kiezen voor een Subaru None tweedehands auto!
  • Een Subaru None tweedehands auto is een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen.

Tweedehands Subaru None kopen? Bekijk het Subaru None tweedehands aanbod via Vroom

Heb je altijd al in een Subaru None willen rijden? Grijp dan nu je kans en ontdek het aanbod Subaru None tweedehands wagens op onze site. Geniet tijdens een proefrit van de veelzijdigheid van een Subaru None tweedehands auto. Je komt er snel genoeg achter of een Subaru None goed bij je past. Heb je vragen over een tweedehands Subaru None kopen? Aarzel niet, maar neem direct contact met ons op.