0 auto's

Sorry, er zijn geen auto's gevonden...

Enkele oplossingen:
Pas je zoekopdracht aan en verwijder enkele filters.
Reset alle filters en begin opnieuw.
Maak een zoekmail aan en krijg updates over je selectie.

Over Suzuki

Suzuki Wagon R tweedehands

Suzuki Wagon R: betaalbaar rijden in een auto op maat

Wil je een Suzuki Wagon R tweedehands wagen kopen? Een uitstekende keuze, want je kiest altijd voor een betrouwbare en zuinige auto. Met een tweedehands Suzuki Wagon R geniet je van een compact voertuig waar je de nodige jaren plezier aan beleeft. Wil je een Suzuki Wagon R tweedehands aanschaffen, maar wil je wel eerst meer weten over dit Japanse automerk? Bij Vroom vertellen we je alles over een Suzuki Wagon R tweedehands wagen en welke voordelen het oplevert om een auto van dit merk te kopen. Want wat maakt een Suzuki Wagon R tweedehands zo aantrekkelijk bij een grote groep mensen?

Wanneer is Suzuki Wagon R opgericht?

Suzuki is 's werelds grootste verkoper van mini-voertuigen, maar wanneer is het bedrijf eigenlijk begonnen met de productie van auto's? De Japanse fabrikant is in 1909 opgericht en richt zich in eerste instantie op het maken van weefgetouwen. Het duurt daarom tot 1955 voordat Suzuki de eerste auto presenteert. De compacte Suzulight met tweecilindermotor werd een groot succes en al snel volgden daarom diverse stadsauto's en een kleine jeep. Het merk is vooral groot geworden met de productie van kleine en zuinige auto's. Bovendien kent Suzuki een laag aantal pechgevallen en komt het steevast als een zeer betrouwbaar merk naar boven in allerlei tests. Een uitstekende reden om een Suzuki Wagon R tweedehands wagen te kopen!

Vanwaar de naam Suzuki Wagon R?

De naam Suzuki is een verwijzing naar de oprichter Michio Suzuki. Overigens is Suzuki ook een naam voor jongens en meisjes. Daarnaast is het een term die wordt gebruikt bij de bereiding van sushi.

Wat betekent het logo van Suzuki Wagon R?

Sinds 1958 gebruikt Suzuki het logo met de letter S. De S-letter is rood van kleur en daaronder staat de naam van het bedrijf in de kleur blauw. Wel bestaat er variatie in het gebruik van het Suzuki-logo. Een Suzuki Wagon R tweedehands wagen is uiteraard niet voorzien van het nieuwste logo, maar het logo met de S pik je er altijd direct uit.

Welke Suzuki tweedehands modellen zijn in trek?

In je zoektocht naar een tweedehands Suzuki Wagon R kom je allerlei modellen van Suzuki tegen. Niet alleen de Suzuki Alto is populair, maar ook veel andere modellen zijn in trek. Daarom zet Vroom een aantal interessante Suzuki tweedehands wagens op een rij:

  • Suzuki Jimny tweedehands: dit model is een terreinwagen. Hij bestaat al meer dan 50 jaar, is licht in gewicht en beschikt over vierwielaandrijving.
  • Suzuki Vitara tweedehands: met dit model kies je voor een stoere en stijlvolle SUV. In 1988 werd de wagen voor het eerst aan het publiek gepresenteerd.
  • Suzuki Swift tweedehands: de Suzuki Swift is een compacte en fijne stadsauto. De 3- of 5-deurs hatchback is allround en daarom zeer populair als Suzuki tweedehands voertuig.

Waarom kies je voor een Suzuki Wagon R tweedehands auto

De aankoop van een Suzuki Wagon R tweedehands wagen is om meerdere redenen de moeite waard. Waarom je voorkeur uitgaat naar een Suzuki Wagon R tweedehands wagen?

  • Een Suzuki Wagon R occasie is betrouwbaar en zuinig in gebruik.
  • Je hoeft niet in één keer een groot bedrag op tafel te leggen voor de aankoop van een auto.
  • De gebruikskosten van een Suzuki tweedehands zijn relatief laag.
  • Een Suzuki Wagon R tweedehands wagen kampt zelden met problemen.
  • Het Japanse automerk voert continu allerlei verbeteringen door bij de productie van voertuigen. Dit maakt een Suzuki Wagon R tweedehands wagen een veilig en comfortabel voertuig.

Tweedehands Suzuki Wagon R kopen? Vind je Suzuki Wagon R tweedehands via Vroom

Zijn er plannen om een Suzuki Wagon R tweedehands wagen aan te schaffen? Met een Suzuki Wagon R tweedehands voertuig verzeker jij je van een veilige en betrouwbare auto waar je altijd plezier aan beleeft. Hij is uitermate geschikt voor gebruik in de stad, maar er zijn ook andere modellen verkrijgbaar voor de wat grotere afstanden. Hoe dan ook, maak een proefrit in een Suzuki Wagon R tweedehands auto en ontdek of dit voertuig bij je past. Heb je vragen over de aankoop van een Suzuki Wagon R tweedehands wagen? Neem dan snel contact met ons op.