1 auto

Filter Filter resetten

Autobedrijf Secar & VDB Auto

2023  6045 km  Elektrisch  Automaat 

€ 56.900

|carpass

Over Tesla

Tesla Other tweedehands

Tesla Other tweedehands: een auto op schone energie

Wil je een auto die op duurzame energie rijdt om op die manier vorm te geven aan een milieuvriendelijke toekomst? Dit realiseer je met een Tesla Other tweedehands wagen. In de auto's van dit merk is niet langer een verbrandingsmotor aanwezig en dus kies je altijd voor schone energie. Nieuwsgierig naar een Tesla Other occasie en wil je het liefst alles weten over een tweedehands Tesla Other? Voor een Tesla Other auto tweedehands zit je hier goed, want bij Vroom hebben we duizenden voertuigen voor je in de aanbieding. Wat maakt een Tesla Other tweedehands interessant?

Geschiedenis van Tesla

Tesla is een relatief nieuw bedrijf en in 2003 opgericht door Martin Eberhard en Marc Tarpenning. Inmiddels is Tesla vooral bekend vanwege de opzienbarende CEO Elon Musk. Het duurde een tijdje voordat Tesla winstgevend werd, maar sinds 2019 schrijft het bedrijf eindelijk positieve cijfers. Tesla zet alles op alles om schone energie bij auto's en huizen optimaal vorm te geven. Daarnaast is het bedrijf ook een belangrijke producent van laadpalen. Streef je net als Tesla Other naar een duurzame wereld en start je bij voorkeur in je eigen omgeving? Overweeg dan om een Tesla tweedehands te kopen.

Waarom de naam Tesla?

De naam Tesla verwijst naar Nikola Tesla. Hij was niet alleen elektrotechnicus en natuurkundige, maar ook uitvinder van de wisselstroommotor. Daarmee zorgde hij voor een ware industriële revolutie.

Welke betekenis heeft het Tesla Other-logo?

Tesla heeft heel wat teweeggebracht in de auto-industrie en daarom is het logisch dat het bedrijf zich onderscheidt middels een futuristisch logo. De letter T lijkt op de doorsnede van de elektromotor werd uitgevonden door Nikola Tesla. Het is dan ook een krachtig eerbetoon aan deze geniale ingenieur.

Tesla tweedehands kopen, welk model kies je?

Wil je een Tesla Other tweedehands aanschaffen, dan kom je er snel genoeg achter dat een nieuw exemplaar kostbaar is. Daarom is een tweedehands Tesla Other een uitstekend idee. Echter, welk model Tesla tweedehands kies je? Wij zetten een tweetal opties voor je uiteen:

  • Tesla model S tweedehands: een Tesla S model is een volledig elektrische vijfdeurs hatchback. Hij is sinds 2012 op de markt en in 2016 verscheen ook de tweede generatie van dit model.
  • Tesla model X tweedehands: een Tesla X model is de grotere broer van het Tesla S model en eveneens een SUV. Het snelste model bereikt in 2,9 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur.

Spreekt een van deze Tesla tweedehands modellen je aan? Aarzel niet, maar doe inspiratie op bij het aanbod Tesla Other tweedehands wagens op de website

Alle voordelen van een Tesla Other tweedehands op een rij

Er zijn goede redenen om een Tesla Other tweedehands aan te schaffen. Daar weten we bij Vroom alles van en daarom informeren we je over alle voordelen van een Tesla Other tweedehands:

  • Een splinternieuwe Tesla Other is duur in aankoop. Een Tesla Other tweedehands daarentegen is zeer scherp geprijsd.
  • Met een Tesla Other tweedehands geef je optimaal vorm aan je wens om op schone energie auto te kunnen rijden.
  • Tesla is een unieke speler op de automarkt en daarom maak je altijd indruk als je in een Tesla Other tweedehands komt aanrijden.
  • Tesla werkt veelvuldig samen met talentvolle software ontwikkelaars. Je hebt dus altijd de garantie op een innovatief voertuig, welk model Tesla tweedehands je ook kiest. 

Gaat je voorkeur uit naar elektrisch autorijden en doe je dit het liefst in een Tesla Other? Vind je eerstvolgende Tesla Other tweedehands via Vroom.

Tweedehands Tesla Other kopen? Ga voor een Tesla Other tweedehands auto bij Vroom

Met een Tesla Other tweedehands geef je gestalte aan duurzame mobiliteit tegen een relatief lage prijs. Je kiest voor een auto met klasse, vooral ook omdat het merk vooruitstrevend is als het aankomt op schone energie. Ervaren hoe het is om in een Tesla Other tweedehands te rijden? Kies dan voor een comfortabele proefrit. Vragen over het kopen van een Tesla Other tweedehands? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.