0 auto's

Sorry, er zijn geen auto's gevonden...

Enkele oplossingen:
Pas je zoekopdracht aan en verwijder enkele filters.
Reset alle filters en begin opnieuw.
Maak een zoekmail aan en krijg updates over je selectie.

Over Triumph

Triumph TR4 tweedehands

Triumph TR4 tweedehands: rijden in een Britse klassieker

Houd je wel van een tour in een prachtige oldtimer? Dit is mogelijk door de aankoop van een Triumph TR4 tweedehands wagen. Met een tweedehands Triumph TR4 kies je hoe dan ook voor een typische Britse klassieker. Waarom zou je een Triumph TR4 tweedehands kopen en wat maakt dit automerk zo bijzonder?

Hoe is Triumph TR4 ontstaan?

Het Britse Triumph is ontstaan in 1897. Het bedrijf is opgericht door Duitser Siegfried Bettmann die in eerste instantie fietsen produceerde. Hij exporteerde ze naar Engeland om ze vervolgens in de hoofdstad Londen te verkopen. Al vrij snel ontstond de naam Triumph toen hij met zijn toenmalige partner Moriz Schulte besloot om een fietsfabriek te openen in Coventry. Niet lang daarna maakte Triumph de overstap naar motorfietsen en dankzij de Eerste Wereldoorlog werd Triumph de grootste motorfabrikant van Engeland. Vanaf 1921 startte Triumph met het produceren van auto's en dit hield aan tot 1984. Sindsdien worden er geen voertuigen meer gemaakt, slechts nog motoren onder de vlag van BMW. Met een Triumph TR4 tweedehands wagen kies je dus altijd voor een klassieke auto. 

Waarom de naam Triumph TR4?

Triumph is vooral bekend als auto- en motor fabrikant. De naam is destijds gekozen door de oprichter Siegfried Bettman. Hij deed dit omdat hij drie talen kende: Duits, Engels en Frans. In veel talen heeft het woord Triumph dezelfde betekenis. Triumph staat voor overwinning of victorie en dat heeft het merk meermaals bewezen.

Triumph TR4-logo

Door de jaren heen is het logo van Triumph meerdere malen gewijzigd. Sinds 2013 bestaat het logo uit de naam 'Triumph'. Het is vormgegeven in de kleuren zwart en zilver.

Welke Triumph tweedehands modellen zijn in trek?

Rijd je graag in een oldtimer en gaat je voorkeur om die reden uit naar een Triumph TR4 auto tweedehands? Tijdens jouw zoektocht kom je ongetwijfeld nog andere modellen tegen. Vroom heeft een aantal Triumph tweedehands modellen voor je geselecteerd:

  • Triumph TR6 tweedehands: de Triumph TR6 werd geïntroduceerd in 1969 en is een zeer geliefde, lichte Triumph tweedehands sportwagen.
  • Triumph TR4 tweedehands: de Triumph TR4 wordt gezien als een sportieve en vernieuwende klassieker. Hij is de vervanger van de TR3.
  • Triumph TR3 tweedehands: de Triumph TR3 werd gemaakt tussen 1955 en 1962. Dit Britse Triumph tweedehands model schittert vanwege een originele en sportieve uitstraling.

Redenen waarom je kiest voor een Triumph TR4 tweedehands auto

Een tweedehands Triumph TR4 is om meerdere redenen interessant om aan te schaffen. Waarom kies je voor een Triumph TR4 tweedehands wagen en welke voordelen levert dit je op?

  • Met een Triumph TR4 tweedehands voertuig kies je voor een Britse klassieker.
  • Naar welk Triumph TR4 tweedehands model je voorkeur ook uitgaat, je gaat altijd voor een wagen met een sportieve uitstraling.
  • Met een Triumph TR4 tweedehands wagen kies je te allen tijde voor een zeldzaam object.

Tweedehands Triumph TR4 kopen? Maak kennis met het aanbod Triumph TR4 tweedehands wagens bij Vroom

Droom je ervan om in een Britse klassieker te rijden? De aankoop van een Triumph TR4 tweedehands laat die droom uitkomen. Vroom heeft een divers aanbod Triumph tweedehands modellen. En natuurlijk is er de mogelijkheid om een proefrit te maken in een Triumph TR4 tweedehands auto.