7 auto's

Provan

2020  45450 km  Diesel  Automaat  SUV en 4x4

€ 34.990

|carpass

CARRERA CARS CONCEPT

2019  54000 km  Benzine  Automaat  SUV en 4x4

€ 42.990

|carpass

Provan

2018  74857 km  Benzine  Manueel  SUV en 4x4

€ 28.990

|carpass

Provan

2019  50110 km  Benzine  Automaat  SUV en 4x4

€ 34.990

|carpass

Provan

2015  81181 km  Diesel  Automaat  SUV en 4x4

€ 23.990

|carpass

Provan

2016  147150 km  Diesel  Automaat  SUV en 4x4

€ 20.750

|carpass

Provan

2019  56658 km  Diesel  Automaat  SUV en 4x4

€ 34.990

|carpass

Over Volvo

Volvo Other tweedehands

Volvo Other tweedehands: goede wagen voor een gunstige prijs

Is je huidige auto aan vervanging toe en zoek je om die reden een Volvo Other tweedehands auto? Of ga je voor het eerst een voertuig kopen en wil je niet wachten op een nieuwe Volvo? Dan is een tweedehands Volvo Other kopen een uitstekende keuze. Een Volvo Other occasie schaf je aan voor een gunstige prijs inclusief de garantie dat je profiteert van een kwalitatieve auto. Waarom is een Volvo Other tweedehands kopen de moeite waard? Vroom legt je graag uit waarom het zinvol is een Volvo Other tweedehands wagen aan te schaffen.

Volvo Other: oprichting en geschiedenis

Volvo is een Zweeds automerk en opgericht in 1926. Het merk richt zich vooral op de productie van gezinswagens waaronder sedans en stationwagens. Daarnaast is het bedrijf ook goed vertegenwoordigd in de autosport. Door de jaren heen heeft Volvo een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om het bouwen van veilige en betrouwbare wagens. Veel uitvindingen van Volvo hebben bijvoorbeeld geleid tot nieuwe wetten. Dit geldt bijvoorbeeld voor de driepuntsgordel die door Volvo is uitgevonden. Maar ook Pilot Assist en detectiesystemen voor dieren en mensen zijn afkomstig van het Zweedse Volvo. Met een Volvo Other tweedehands wagen heb je dus niets te vrezen.

Vanwaar de naam Volvo Other?

Al in 1915 werd de naam Volvo vastgelegd. Volvo is Latijn voor 'ik rol' en komt van het werkwoord 'volvere'. De naam heeft niet alleen betrekking op de productie van de kogellagers, maar ook auto's en andere transportmiddelen. Sinds de presentatie van de allereerste auto, de Volvo ÖV4, is de naam Volvo niet meer weg te denken in de autobranche. Heb jij al een Volvo Other tweedehands wagen op het oog?

Waarvoor staat het logo van Volvo Other?

In 1930 startte Volvo met het gebruik van een logo. Het is wereldberoemd en bestaat uit een cirkel met een pijl naar boven en naar rechts. Het symboliseert kracht, vooruit denken, innovatie en bescherming van klanten. In 2021 heeft Volvo het logo aangepast naar een uitgeklede variant. Het 2D-logo is volledig zwart en de cirkelrand is een stuk dunner dan voorheen. Daarnaast ontbreekt in het nieuwe logo de horizontale streep. De merknaam is in het logo nog wel aanwezig. Hoe dan ook, op iedere Volvo Other tweedehands wagen is het bekende logo terug te vinden.

Wat zijn populaire Volvo Other tweedehands modellen?

Naar welke Volvo tweedehands gaat je voorkeur uit? In je speurtocht naar een Volvo Other tweedehands wagen kom je nog andere modellen tegen. Het merk heeft veel populaire wagens geproduceerd en dus is er keuze genoeg. Met een Volvo V40 tweedehands wagen bijvoorbeeld kies je voor een succesvolle 5-deurs hatchback. Deze Volvo tweedehands auto is een prima alternatief voor de BMW 1-serie, de Audi A3 en de Mercedes-Benz A-klasse. Een Volvo V60 is een slagje groter en past uitstekend bij je actieve leven. De Volvo XC40 is een schitterende compacte plug-in hybride SUV. Gaat je voorkeur uit naar een groter exemplaar? Ga dan voor een tweedehands Volvo XC60, een dynamische middelgrote SUV. Wil je een echte gezinsauto? Laat je betoveren door een tweedehands Volvo XC90, een premium familie-SUV.

Waarom kiezen voor een Volvo Other tweedehands wagen?

Een Volvo Other tweedehands wagen brengt allerlei voordelen met zich mee. Waarom is het zinvol een Volvo Other tweedehands aan te schaffen?

  • Een Volvo Other tweedehands wagen is veilig en betrouwbaar.
  • Met een Volvo Other tweedehands wagen profiteer je van een comfortabele gezinswagen.
  • Volvo hecht veel waarde aan het milieu en dus kies je uit een veelzijdig aanbod schone hybride auto's.
  • De onderhoudskosten van een Volvo Other tweedehands auto zijn relatief laag.

Koop via Vroom een tweedehands Volvo Other

Op zoek naar een Volvo Other tweedehands wagen voor al je privé en/of zakelijke autoritten? Bij Vroom heb je de keuze uit allerlei Volvo Other tweedehands wagens. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk om via ons je aankoop te doen. Het aanbod Volvo Other tweedehands wordt voortdurend uitgebreid en het is altijd mogelijk om een proefrit te maken. Vragen over een Volvo Other tweedehands auto die je aantreft op de site? Neem bij vragen gerust contact met ons op.