30.899 <span>De kilometerhistoriek van dit voertuig is voldoende gedetailleerd in de databank van Car-Pass vzw.&nbsp;<br>De meegedeelde kilometerstanden van dit voertuig lopen gestaag op met de tijd, met inbegrip van de kilometerstand vermeld in de advertentie.&nbsp;</span><span><br>Koop je een tweedehandsauto of lichte bestelwagen? Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen.&nbsp;</span><span><br>Car-Pass vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die volgt uit de mededeling van foutieve gegevens door de adverteerder.&nbsp;</span><span><br>Voor meer info: <a target="_blank" rel="nofollow" href="http://www.car-pass.be">www.car-pass.be</a></span>
23.344 km
2017

Specificaties

Merk MERCEDES-BENZ
Model C 180
Koetswerk Berline
Geregistreerd op 04/2017
Aantal kilometer 23.344 km
Brandstof Benzine
Versnelling Automaat
Prijs 30.899
Garantie Geen
BTW Aftrekbaar
EXPO N.V.
Weversstraat 7 1840 Londerzeel

Je vraag is naar de verkoper verzonden.

Hij kan je nu contacteren via het e-mail adres of het telefoonnr dat je opgaf.

Airconditioning manueel
Airconditioning automatisch
Zetelverwarming
Lichtmetalen velgen
Parkeersensoren
Navigatie (GPS)
Cruise Control
ABS
Onderhoudshandleiding

Kwaliteitslabel

<span>De kilometerhistoriek van dit voertuig is voldoende gedetailleerd in de databank van Car-Pass vzw.&nbsp;<br>De meegedeelde kilometerstanden van dit voertuig lopen gestaag op met de tijd, met inbegrip van de kilometerstand vermeld in de advertentie.&nbsp;</span><span><br>Koop je een tweedehandsauto of lichte bestelwagen? Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen.&nbsp;</span><span><br>Car-Pass vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die volgt uit de mededeling van foutieve gegevens door de adverteerder.&nbsp;</span><span><br>Voor meer info: <a target="_blank" rel="nofollow" href="http://www.car-pass.be">www.car-pass.be</a></span>
De kilometerhistoriek van dit voertuig is voldoende gedetailleerd in de databank van Car-Pass vzw. 
De meegedeelde kilometerstanden van dit voertuig lopen gestaag op met de tijd, met inbegrip van de kilometerstand vermeld in de advertentie. 

Koop je een tweedehandsauto of lichte bestelwagen? Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen. 

Car-Pass vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die volgt uit de mededeling van foutieve gegevens door de adverteerder. 

Voor meer info: www.car-pass.be

Kleur: Selenietgrijs (met) ---- Interieur: Stof/Leder zwart ---- Opties: Dodehoek assistent - Actieve Park Assistent incl. parksensor - Neerklapbare achterbank - Knie airbag - Rokerskit - Regensensor - Mercedes Noodoproep - Garmin GPS voorbereiding - 9G-Tronic automatische versnellingsbak - Tempomat - Audio 20 CD incl. voorbereiding Garmin GPS - Klimaatregeling - Hemel stof grijs - Adaptieve grootlichtassistent - LED High Performance Koplampen - Zetelverwarming voor - Verwarmde ruitensproeiers - Leeslampjes achteraan - Grotere brandstoftank - Eco Start-Stop Functie - ABS - Adaptieve remlichten - * Omschrijving niet bindend * - Spiegelpakket - Run Flat-banden ---- Ontdek www.expo.be !

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.