Porsche
De derde generatie van de Cayenne krijgt in de lente een update. Dit is wat we er nu al over weten.
De wereld en de autosector veranderen, en Bugatti doet dat ook. Met dit nieuwe logo wil de iconische autobouwer een hyperluxueus merk op zich worden.
Moeten we deze verandering van strategie opvatten als een somber toekomstperspectief voor de uitzonderlijke bolides van het merk? Bugatti wil in elk geval zijn aanbod verruimen buiten de autosector.
Bugatti grijpt de gelegenheid aan om 'een nieuw logo' voor te stellen, ook al bestaat het nog steeds uit de initialen EB van de stichter, Ettore Bugatti, op een helderblauwe achtergrond die herinnert aan de Franse oorsprong van het merk.
![]() | ![]() |
Volgens Bugatti staat deze nieuwe identiteit voor een stap naar zijn evolutie als een Frans merk dat de hyper-luxe markt opnieuw definieert. Het merk uit Molsheim wil er ook aan herinneren dat het "alleen kunstvoorwerpen vervaardigt" en dat het "er altijd voor zorgt dat zijn klanten een absoluut unieke ervaring beleven, in overeenstemming met Ettore Bugatti's motto". Met andere woorden: als met iets anders te vergelijken is, is het geen Bugatti meer!
De eerste "met niets te vergelijken creatie" met het nieuwe logo zal zeker binnenkort onthuld worden...
Ben jij op zoek naar een Bugatti? Kies uit meer dan 30.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Bugatti-zoekertjes nu hier:
De derde generatie van de Cayenne krijgt in de lente een update. Dit is wat we er nu al over weten.
Twee modellen van hetzelfde Amerikaanse merk domineren afgetekend het klassement van de verkoop van elektrische auto’s op het Oude Continent.
De elektrificatie wordt naar een hoger niveau getild, met plug-in hybrides die een elektrisch rijbereik bieden van meer dan 100 km.
In de moderne autogeschiedenis bekleedt Reliant een heel bijzonder plaatsje. Nadat het merk naam had gemaakt met auto's op drie wielen, en later met mooie shooting brakes in kunststof, beslist het om te investeren in roadsters. We schrijven begin jaren '80 en – op papier althans – lijkt dat een geweldig idee!