De laatste autotests en het recentste nieuws

toyota

Toyota FCV Plus Concept: Inclusief …

Het Salon van Tokyo is steevast het podium waarop de meest fantastische conceptwagens worden tentoongesteld en dit jaar is dat niet anders. Kijk maar naar de Toyota FCV Plus Concept: een wagen die op niets lijkt wat er tegenwoordig op de weg rijdt, maar oplossingen voor de toekomst aanreikt.

 

fiat

De comeback van de Fiat Tipo. Of …

De Fiat Tipo is terug! Of toch bijna. De naam doet wel opnieuw zijn intrede maar de wagen waarop die van toepassing is, heeft nog weinig te maken met de vorige Tipo van Fiat. 

Blog

video: dronken vrouw doodt net geen 4 mensen

Video: Dronken vrouw doodt net geen …

Glaasje op, laat je rijden… De slogan is iedereen wel bekend in België maar hij zou best ook eens goed onder de nuchtere neus van deze dame worden gewreven. De bestuurder van de Honda SUV veroorzaakt eerst een ongeval door het kruispunt verkeerd in te schatten. Maar wat er daarna gebeurt, is te gek voor woorden. 

vanaf maandag geen uberpop meer in brussel

Vanaf maandag geen UberPop meer …

Het Amerikaanse bedrijf Uber heeft aangekondigd dat het zijn service UberPop in Brussel zal schrappen vanaf donderdag 14 oktober om 23u59. De beslissing is een gevolg van de uitspraak van de Brusselse rechtbank van koophandel van 23 september.