De laatste autotests en het recentste nieuws

alles wat je moet weten over rijhulpsystemen in de file

Alles wat je moet weten over rijhulpsystemen …

Wagens die autonoom rijden, zijn niet langer sciencefiction. Ze zijn binnenkort een dagelijkse realiteit op onze wegen. Momenteel rijden er al heel wat wagens rond die de taken van een bestuurder overnemen tijdens het rijden in fileverkeer. Een voorsmaakje van wat de toekomst ons te bieden heeft.

audi r8

Scoop: Audi R8 Spyder

Het staat nu helemaal vast: Audi maakt van zijn R8 opnieuw een cabriolet-versie. Deze spionagefoto’s van de gecamoufleerde wagen die momenteel in Zuid-Europa rijdt, zijn daar het beste bewijs van.

Blog

video: kruip achter het stuur van de lelijkste wagen ter wereld

Video: Kruip achter het stuur van …

Opvallen kun je op heel wat manieren, maar toen deze Youabian Puma in 2013 op het Salon van Los Angeles verscheen, kunnen we ons de oorverdovende stilte inbeelden die daarop volgde. De wagen wordt beschouwd als de lelijkste ter wereld. Een foutje van moeder Natuur?

video: zo verlies je een volledige achteras

Video: Zo verlies je een volledige …

Wie zegt er dat een Franse wagen geen speelse achterkant heeft? Voila, het bewijs is hier nog maar eens geleverd… alleen niet op de manier waarop je zou verwachten. Deze Poolse piloot haalde net op het verkeerde moment zijn voet van het gaspedaal waardoor de achterkant te dicht bij de berm komt. Het resultaat is een Citroën Xsara die rijp is voor de schroothoop. Spectaculaire beelden heeft het wel opgeleverd. Dat dan weer wel…