De laatste autotests en het recentste nieuws

aston-martin vantage

Scoop: de toekomst van Aston Martin

Aston Martin maakt zich klaar om het grootste productoffensief in zijn geschiedenis te lanceren. Met de steun van AMG krijgt het Britse bedrijf eindelijk de middelen om zijn ambities waar te maken. De GT die je op deze foto’s ziet, is een mule van de toekomstige V8 Vantage met AMG-motor.

hyundai

Hyundai Genesis: Koreaans visitekaartje

De Genesis kennen we als snelle coupé. Maar op andere markten gebruikt Hyundai dit label ook voor een berline uit het topgamma, die nu ook naar België komt. We gingen na welke argumenten hij kan voorleggen.

Blog

video: autobild verwoest chinese kopie van bmw x5

Video: AutoBild verwoest Chinese …

Duitsers steken niet weg dat ze trots zijn op hun auto’s. Door de snelwegen waar een zware rechtervoet geen probleem vormt is Duitsland een paradijs voor liefhebbers van krachtige auto’s, waarvan er ook veel ter plaatste gebouwd worden. Wanneer iemand deze ‘heilige’ industrie aanvalt, tonen de Duitsers hun tanden.

herstel schumacher kan 3 jaar duren

Herstel Schumacher kan 3 jaar duren

Bijna tien maanden na het skiongeval van Michael Schumacher in Méribel, heeft Jean-François Payen, hoofd van de reanimatiedienst van het CHU-ziekenhuis in Grenoble, een exclusief interview toegezegd aan Le Parisien en RTL.