De laatste autotests en het recentste nieuws

lexus

Video: de verf van deze Lexus weerspiegelt …

Is een Lexus RCF niet uniek genoeg voor je? Bekijk dan even deze speciale uitvoering. Lexus ontwikkelde een speciale versie waarvan het koetswerk het ritme van je hart weergeeft.

top 5 kleine en exotische cabriolets

TOP 5 kleine en exotische cabriolets

Je vindt dat het nu tijd is om een wagen te kopen waarmee je tijdens het weekend plezier kunt beleven, maar je wil ver weg blijven van de dertien-in-een-dozijn-cabrio’s die je op elke hoek van de straat ziet? Ook de gevestigde waarden zeggen je weinig? Dan is er maar een oplossing: aankloppen bij een kleine, ambachtelijke autobouwer. We lijsten voor je 5 instapmodellen op waar de exclusiviteit van af spat.

 

Blog

nissan gt-r

Video: een Nissan GT-R met 2000 …

In 7,48 seconden legt deze Nissan GT-R 400 meter af… vertrekkende vanuit stilstand. Een buitengewone prestatie, maar dat wil ook zeggen dat wat onder de motorkap van deze Nissan zit allesbehalve doordeweeks is…

 

video: macho in bloot bovenlijf crasht vakkundig porsche 918 spyder

Video: macho in bloot bovenlijf …

Het is niet iedereen gegeven om een Porsche van 800.000 euro te crashen en erbij te staan alsof je er niets om geeft. Mister Cool, geflankeerd door de obligatoire blondine in mini-short, wilde een blijvende indruk maken op de aanwezigen. Bij deze is dat gelukt, met dank aan het internet!