De laatste autotests en het recentste nieuws

morgan

Fantastisch: een Morgan overgoten …

Morgan wordt 65 jaar maar denkt nog lang niet aan zijn pensioen. De fabrikant zet zijn verjaardag nog eens extra in de verf door deze speciale Plus 4. In tegenstelling tot de meeste fabrikanten die zich tevreden zouden stellen met een lichtjes aangepaste “Anniversary Edition” gaat Morgan heel wat verder. Ze lanceren de ARP4. Een exclusieve wagen waarvan er maar 50 exemplaren van worden gebouwd.

 

audi

Audi Q5: Mini Q7!

Audi werkt momenteel hard aan de opvolger van de Q5. Die zal een hele rits technologische eigenschappen van zijn grotere broer, de Q7, overnemen. Het silhouet van de Q5 wordt ook langer. Hij heeft dus alles in huis om een mini Q7 te worden. De officiële lancering verwachten we over ongeveer een jaar.

 

Blog

nissan gt-r

Video: een Nissan GT-R met 2000 …

In 7,48 seconden legt deze Nissan GT-R 400 meter af… vertrekkende vanuit stilstand. Een buitengewone prestatie, maar dat wil ook zeggen dat wat onder de motorkap van deze Nissan zit allesbehalve doordeweeks is…

 

video: macho in bloot bovenlijf crasht vakkundig porsche 918 spyder

Video: macho in bloot bovenlijf …

Het is niet iedereen gegeven om een Porsche van 800.000 euro te crashen en erbij te staan alsof je er niets om geeft. Mister Cool, geflankeerd door de obligatoire blondine in mini-short, wilde een blijvende indruk maken op de aanwezigen. Bij deze is dat gelukt, met dank aan het internet!