De laatste autotests en het recentste nieuws

ferrari 456

De onderhoudskosten: de Ferrari …

Alle Ferrari’s zijn onbetaalbaar… Allemaal? Neen, er zijn nog enkele modellen die voorlopig ontsnappen aan de steile prijsstijging. Onder die wagens vinden we hare majesteit, de 456 GT, terug.

ford fiesta

Scoop: Binnenkort een nieuwe Ford …

Wat we op deze foto’s zien, is niet minder dan de nieuwe Ford Fiesta. Aan de buitenkant draagt hij nog steeds het koetswerk van het huidige model, maar het gaat wel degelijk over de Fiesta die in 2017 zal worden gelanceerd.

Blog

porsche 911

Video: je rijbewijs halen in een …

Je rijbewijs halen is sowieso al een stressvol moment, zeker wanneer de instructeur beslist om op het allerlaatste moment van wagen te wisselen. En dat is precies wat deze aspirant-bestuurders overkomt. In plaats van de vertrouwde wagen van de rijschool moeten ze hun rijbewijs-examen afleggen in een… Porsche 911. Een wagen die totaal ongeschikt is voor deze test. Kijk zelf maar…

nissan 370z

Video: 2 Nissans met 1.000 pk driften …

We stellen je meteen gerust: het winkelcentrum waar de opnames gebeurden, is gelegen in de Verenigde Staten en het is al sinds 1999 volledig verlaten. Het perfecte speelterrein voor twee Nissan-bestuurders die gewend zijn om door het zijraam te kijken wanneer ze een bocht willen nemen.