De laatste autotests en het recentste nieuws

mclaren 650s le mans: nostalgie voor rijke liefhebbers

McLaren 650S Le Mans: nostalgie …

McLaren maakte twintig jaar geleden indruk tijdens de 24 uren van Le Mans met de legendarische F1. Vier auto’s eindigden bij de eerste vijf, een absolute triomf voor het merk die vandaag gevierd wordt met een speciale serie van de 650S.

kia sorento

Kia Sorento: schone schijn?

Ze leren snel, de Zuid-Koreanen. Snel en goed. In enkele jaren tijd hebben hun producten zich tot op het Europese niveau getild. Zelfs de voorbeeldige Duitsers hebben ze nog maar weinig te benijden. De laatste nieuwkomer van Kia bevestigt dat. De derde generatie van de Sorento, waarvan al meer dan twee miljoen exemplaren gebouwd werden, getuigt van de grote ambities van een groep die wereldwijd in volle expansie is.

Blog

video: inbraak bij red bull in beeld

Video: inbraak bij Red Bull in beeld

Zes gemaskerde personen drongen in december binnen in het hoofdkwartier van de Formule 1-renstal Red Bull Racing en ontvreemden maar liefst zestig trofeeën die in inkomhal tentoongesteld werden. 

video: parfum promoot nieuwe e-golf

Video: parfum promoot nieuwe e-Golf

Volkswagen heeft in Duitsland een leuke reclamespot gelanceerd. Om de nieuwe en volledig elektrische e-Golf te promotoren, creëerde het reclameagentschap een soort parodie met een parfum. Geen gewoon parfum, maar een geurtje van … benzine.