De laatste autotests en het recentste nieuws

ing ardenne roads 2015: een uitzonderlijke editie komt eraan!

ING Ardenne Roads 2015: Een uitzonderlijke …

Het aftellen is begonnen voor de ING Ardenne Roads 2015. De 14e editie van de oudste prestigerally in België gaat op vrijdag 24 april van start in hartje Spa, met om 14 uur de administratieve en technische controles van een kleine 150 wagens, die de volgende ochtend zullen vertrekken om de mooiste routes van de Ardennen en de Semois-streek te verkennen. Met een vijftiental vooroorlogse voertuigen en een handvol ex-winnaars wordt de editie 2015 er eentje om duimen en vingers bij af te likken.

chevrolet

Deze bizarre creatie rijdt helemaal …

Dit is een vreemd voertuig, met naafloze wielen en deuren die openen zoals de vleugels van een libel. Deze Chevrolet FNR is een voorsmaakje van de toekomst.

Blog

video: ontdek de nieuwe batmobile in 32 seconden

Video: ontdek de nieuwe Batmobile …

Bij een nieuwe Batman-film hoort natuurlijk een nieuwe Batmobile. Het ene kan niet zonder het andere. Zo leverden de laatste films met Christopher Nolan de bekende Tumbler op, een opvallende, zwarte creatie die kan rijden, vliegen en zelfs transformeren tot motor.

video: dit had deze racepiloot zeker niet verwacht

Video: dit had deze racepiloot zeker …

Tijdens een race kan er van alles gebeuren. We zagen bijvoorbeeld al dieren die plots de weg oversteken, maar hier ligt de oorzaak bij een andere factor.