De laatste autotests en het recentste nieuws

waarom rekeningrijden wel een goed idee is (volgens febiac)

Waarom rekeningrijden wel een goed …

Rekeningrijden is een noodzaak om het verkeer in de toekomst vlot te houden. Dat zegt automobielfederatie Febiac in een reactie op de resultaten van het proefproject in Brussel. De resultaten van dat project liegen er nochtans niet om: 63 procent van de deelnemers vindt het een slecht systeem. 

triumph

Vick De Cooremeter: Adieu, Vick.

Zoals veel collega-journalisten ontmoette ik Vick voor het eerst in Bornem. In het kantoor van BMW waar de journalisten de testmotoren ophalen. Een jongen als Vick vergeet je niet snel: altijd lachend, luisterend, behulpzaam, en altijd klaar om te praten over hetgeen hem begeestert: motoren.

Blog

bmw

Video: 5 BMW’s driften simultaan

monsterlijke mercedes slr van ueli anliker staat te koop

Monsterlijke Mercedes SLR van Ueli …

Het is wellicht de lelijkste Mercedes SLR van de wereld. Dit esthetisch gedrocht hebben we te danken aan de rijke Zwitser Ueli Anliker. Bovenop de aankoop van deze bolide, spendeerde de ondernemer maar liefst 11 miljoen dollar om de coupé naar zijn smaak te personaliseren. Er zitten ongeveer 30.000 werkuren in van 35 personen. Overal keert de kleur rood terug (ter ere van de Zwitserse vlag). De Duitse auto bevat ook heel wat elementen uit goud (24 karaat) en meer dan 600 robijnen.