De laatste autotests en het recentste nieuws

land rover discovery sport: de eerste 'officiële' foto’s

Land Rover Discovery Sport: de eerste …

Land Rover vervangt de Freelander volgend jaar door de gloednieuwe Discovery Sport. Voor het eerst laten de Britten beelden zien van dit model, maar dan op een aparte manier.

bmw

Een i9 voor de honderdste verjaardag …

Onze collega’s van Auto Motor und Sport bevestigen het: BMW ontwikkelt een nieuwe sportieve coupé die de naam i9 zou dragen en de honderdste verjaardag van het moet vieren. Aangezien hij de letter ‘i’ draagt, krijgt hij een moderne mechaniek met een hybride oplossing.

Blog

ford mustang

Video: 3 opscheppers in een Mustang, …

Een meeting van Ford Mustangs in de Verenigde Staten gaat nooit ongemerkt voorbij. De eigenaars doen er graag een schepje bovenop en proberen show te geven met gierende banden of te driften op een kruispunt.

pirelli-kalender van 2015 onthuld … in de coulissen

Pirelli-kalender van 2015 onthuld …

Elk jaar wordt reikhalzend uitgekeken naar de Pirelli-kalender. Wat wordt het thema? Welke sterren komen in beeld? Valt er iets meer te bewonderen dan een stukje borst of een paar mooie benen? De kalender die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert, wordt altijd in het grootste geheim gemaakt. De beelden en informatie worden pas op het laatste moment vrijgegeven. Zo ontstaat er een buzz en geregeld zet Pirelli ons op het verkeerde been.