De laatste autotests en het recentste nieuws

waarom rekeningrijden wel een goed idee is (volgens febiac)

Waarom rekeningrijden wel een goed …

Rekeningrijden is een noodzaak om het verkeer in de toekomst vlot te houden. Dat zegt automobielfederatie Febiac in een reactie op de resultaten van het proefproject in Brussel. De resultaten van dat project liegen er nochtans niet om: 63 procent van de deelnemers vindt het een slecht systeem. 

triumph

Vick De Cooremeter: Adieu, Vick.

Zoals veel collega-journalisten ontmoette ik Vick voor het eerst in Bornem. In het kantoor van BMW waar de journalisten de testmotoren ophalen. Een jongen als Vick vergeet je niet snel: altijd lachend, luisterend, behulpzaam, en altijd klaar om te praten over hetgeen hem begeestert: motoren.

Blog

bmw

Video: 5 BMW’s driften simultaan

video: haat renault vrouwen?

Video: haat Renault vrouwen?

Wie is er zo slim geweest om de Belgische reclamecampagne voor de nieuwe Renault Twingo te bedenken? Die maakt de vrouw belachelijk; we vragen ons dus af of deze campagne de vrouwelijke doelgroep zal aanspreken. Is dit de visie van de Franse constructeur op de Belgische vrouw? Iemand die wel kan giechelen maar niet kan parkeren? Renault richt zich niet tot één vrouw maar tot alle vrouwen, de sport (waarvan de Nederlandstalige versie nog niet online staat) begint met een niet echt geslaagde Nous les femmes (Wij, vrouwen).