De laatste autotests en het recentste nieuws

top-5 goede ideeën die slecht uitdraaien

Top-5 goede ideeën die slecht uitdraaien

Uit de mond van een ingenieur klinkt een idee altijd goed en aantrekkelijk. Maar in de praktijk lopen de zaken vaak anders. Dit zijn vijf voorbeelden van ‘valse’ goede ideeën, auto’s die een gouden toekomst tegemoet gingen maar al snel vergeten werden. Hoog tijd voor een eerbetoon.

bentley mulsanne

Bentley Mulsanne Speed: duistere …

De Mulsanne is de Queen Mum van Bentley, een nobele Lady met goede manieren en een charmant accent. Te rustig voor jou? Daarvoor heeft Bentley de Mulsanne Speed met meer vermogen, een lager verbruik en meer uitrusting.

Blog

rolls-royce phantom

Hoteleigenaar bestelt 30 (!) Rolls-Royces

De Chinese ondernemer Stephen Hung heeft een gigantisch order geplaatst bij Rolls-Royce. Hij koopt maar liefst dertig Phantoms in één keer, het grootste order ooit voor het Britse prestigemerk.

eerste auto uit 3d-printer rijdt op de weg

Eerste auto uit 3D-printer rijdt …

Het is momenteel één van de meest besproken technologieën. Printen in 3D rukt op in verschillende domeinen: protheses voor minder mobiele personen, productie van voorwerpen zoals speelgoed of voedsel, belangrijk in de strijd tegen de overproductie van vlees in de wereld. Het actieterrein is dus zeer ruim en divers.