De laatste autotests en het recentste nieuws

de 5 duurste limousines op de markt

De 5 duurste limousines op de markt

Ze zijn opvallend en symboliseren beter dan elke andere wagen je succes. Ja, we hebben het natuurlijk over limousines. Achter hun prestigieuze uiterlijk openen ze bovendien een wereld van rust en comfort voor de inzittenden. Speciaal voor deze levensgenieters, op een rij: de vijf duurste limousines op de markt.

citroen

Ongewoon: Citroën 2CV verkocht …

Ja, je leest het goed: iemand heeft een Citroën 2CV gekocht voor de prijs van een mooie Mercedes S-Klasse AMG! Natuurlijk gaat het niet om de eerste de beste 2CV, maar toch ...

Blog

de nieuwe ploeg van top gear is compleet!

De nieuwe ploeg van Top Gear is …

Yes! Het team is compleet! Na het vertrek van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May  mocht Chris Evans, de nieuwe sterkhouder van de populaire Britse tv-show, een team samenstellen om samen met hem Top Gear te presenteren. En dat zullen ze doen, met 7 in totaal! Origineel: behalve de Britse vind je ook andere nationaliteiten én … een vrouw!

video : van 0 naar 500 km/u in minder dan 4 seconden

Video : van 0 naar 500 km/u in minder …

Hou je stevig vast, want je gaat zo meteen de meest brutale versnelling ooit beleven. Shawn Langdon laat je even meegenieten hoe zo’n “Top Fuel” versnelling voelt, dankzij een camera gemonteerd op z’n helm.