De laatste autotests en het recentste nieuws

5 klassieke britse roadsters voor hoogstens 15.000 euro

5 klassieke Britse roadsters voor …

Wees authentiek. Kies in de plaats van een ‘kleurloze’ moderne cabriolet iets rustieks waarin je meer sensaties beleeft. Beter dan een Britse roadster uit de jaren zestig vind je op dat vlak niet. Maar vind je nog wel betaalbare modellen nu de prijzen van klassiekers de pan uit swingen? Zeker: dit zijn vijf modellen die je in goede staat vindt voor maximaal 15.000 euro.

aston-martin

300.000 euro voor wrak van Aston …

Voor de prijs van een Ferrari F12 Berlinetta met enkele opties of een mooi huis in de Belgische Ardennen, heb je ook deze Aston Martin DB4 … of wat er nog van overschiet. Geen waanzin, maar realiteit in de huidige wereld van de klassieke auto’s.

Blog

top gear: laatste afleveringen toch uitgezonden

Top Gear: laatste afleveringen toch …

Fans van Top Gear werden de afgelopen weken op de proef gesteld door het vertrek van Jeremy Clarkson, zijn teamgenoten die niet verder willen zonder hem en de aankondiging dat de laatste afleveringen van seizoen 22 niet uitgezonden worden. Gelukkig kan er de volgende dagen wel wat veranderen.

video: bestuurder bmw m3 mist bocht en dan …

Video: bestuurder BMW M3 mist bocht …

Het lijkt een idyllisch plaatje: een prachtige weg in een mooi landschap, een vleugje zon en als kroon op het werk een BMW M3. Wat wil je nog meer? Nochtans beleeft de bestuurder veel schrik …