De laatste autotests en het recentste nieuws

polaris slingshot: plezier op drie wielen

Polaris Slingshot: plezier op drie …

Quads, sneeuwscooters, motorfietsen, … : de Amerikanen van Polaris bouwen zowat alle soorten voertuigen. Hun nieuwste creatie heet Slingshot en is een kruising tussen een KTM X-Bow en een Morgan 3-Wheeler. 

5 kleine auto’s om te verleiden

5 kleine auto’s om te verleiden

Lukt het niet echt om te scoren? Geen paniek, we hebben een radicale oplossing: koop een auto die onweerstaanbaar is. Eén probleem: je woont in de stad en moet dus kiezen voor een klein exemplaar. Je hebt sowieso niet de middelen om een Ferrari te betalen. Maar wees gerust, de dikte van jouw portefeuille maakt niet uit. 

Blog

pirelli-kalender van 2015 onthuld … in de coulissen

Pirelli-kalender van 2015 onthuld …

Elk jaar wordt reikhalzend uitgekeken naar de Pirelli-kalender. Wat wordt het thema? Welke sterren komen in beeld? Valt er iets meer te bewonderen dan een stukje borst of een paar mooie benen? De kalender die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert, wordt altijd in het grootste geheim gemaakt. De beelden en informatie worden pas op het laatste moment vrijgegeven. Zo ontstaat er een buzz en geregeld zet Pirelli ons op het verkeerde been.

jaguar

Jaguar zet de toon in reclame

Is het de nieuwe BMW 3-Serie die onder de camouflage schuilt? Goed gezien, maar het is niet BMW dat deze auto ‘versierde’ wel Jaguar. De Britse constructeur besloot origineel uit de hoek te komen door het opschrift der-neue.com te plaatsen op enkele berlines uit het D-segment. Deze url stuurt ke naar een promotiewebsite voor de nieuwe Jaguar XE.