De laatste autotests en het recentste nieuws

suzuki

Is dit de kleinste pick-up ter wereld?

Het Salon van Tokyo is een plaats waar heel wat dromen werkelijkheid worden, toch voor eventjes. Suzuki lanceert er dit jaar het concept van de micro pick-up. Deze Mighty Deck klinkt stoer, maar de specificaties zullen je eerder laten glimlachen dat je laten trillen op je benen.

 

porsche 356

400.000 dollar voor de Porsche van …

Deze Porsche 356C Cabriolet is meer dan een wagen. Het is een monument. Onder de extravagante psychedelische outfit gaat een wagen schuil die het Rock ’n Roll tijdperk uit de jaren ’60 symboliseert. De eigenaar van de wagen was niemand minder dan Janis Joplin, die op 27-jarige leeftijd overleed. Wie interesse heeft in de wagen moet op 10 december aanwezig zijn tijdens de verkoop door RM Sotheby’s. De geschatte waarde van deze wagen is 400.000 dollar ofte 355.000 euro.

 

Blog

dit toestel waarschuwt je wanneer je kinderen te snel rijden

Dit toestel waarschuwt je wanneer …

Zelfkennis is de bron van alle wijsheid, maar als verantwoordelijke ouder ken je vooral het temperament van je kinderen. Slaat de angst je ook om het hart wanneer de jongste, net met zijn of haar rijbewijs op zak, de wagen neemt? Dan is de RookieDongle een mogelijke oplossing om je gerust gemoed te laten terug keren. Dit toestel waarschuwt je immers wanneer de bestuurder van je wagen de snelheidslimieten overschrijdt.

 

video: airbags for dummies

Video: airbags for dummies

Airbags werden voor het eerst in 1973 in grote getallen ingebouwd bij modellen van Buick, Oldsmobile en Cadillac.