De laatste autotests en het recentste nieuws

lexus

Lexus RC F: mangageneratie

Bij Lexus is het alles of niets. Aan de ene kant heeft de Japanse fabrikant premium berlines en SUV’s die quasi uitsluitend met een hybride aandrijving zijn uitgerust. Aan de andere kant heeft Lexus sportwagens die voornamelijk zijn voorzien van een atmosferisch motorblok. We mochten in het verleden al eens een keer met de RC F rijden, in het zuiden van Spanje, maar nu willen we wel eens weten hoe deze wagen het tijdens onze dagelijkse verplaatsingen op de Belgische wegen van af brengt.

 

jaguar

Jaguar F-Pace: Getest in extreme …

Voordat een wagen op de markt wordt gebracht, onderwerpen de autofabrikanten die aan een hele reeks grondige tests. De Jaguar F-Pace vormt daar geen uitzondering op. Jaguar martelde zijn nieuwe SUV in extreme temperaturen: gaande van -40° tot +50°!

 

Blog

video: idioot rijdt in op massa met zijn ford mustang

Video: idioot rijdt in op massa …

mercedes-benz

De eerste break van Mercedes-Benz …

De eerste break gebouwd door Mercedes-Benz is Belgisch. Gustaf Elmer, topman van de I.M.A. (de voormalige importeur van het merk in België), had het idee om origineel model te creëren voor de assemblagefabriek in Mechelen. Vanaf 1958 deed Elmer een beroep op Jos Vermeersch, een koetswerkexpert, om een break te ontwerpen op basis van de berline 180 Ponton.