De laatste autotests en het recentste nieuws

jaguar

Jaguar F-Pace: Getest in extreme …

Voordat een wagen op de markt wordt gebracht, onderwerpen de autofabrikanten die aan een hele reeks grondige tests. De Jaguar F-Pace vormt daar geen uitzondering op. Jaguar martelde zijn nieuwe SUV in extreme temperaturen: gaande van -40° tot +50°!

 

citroen

Belachelijk: de onderhoudskost van …

Ben je ook zo gedesillusioneerd wanneer je een artikel leest over de onderhoudskosten van legendarische superwagens? Lijkt de droom om met een legende de baan op te kunnen gaan verder weg dan ooit? Niet getreurd, want je kan wel degelijk een icoon op vier wielen aanschaffen zonder dat je een nieuwe hypotheek moet afsluiten. Je moet dan wel een aantal toegevingen doen op vlak van prestaties. Welkom in de wondere wereld van de 2CV.

 

Blog

mercedes-benz

De eerste break van Mercedes-Benz …

De eerste break gebouwd door Mercedes-Benz is Belgisch. Gustaf Elmer, topman van de I.M.A. (de voormalige importeur van het merk in België), had het idee om origineel model te creëren voor de assemblagefabriek in Mechelen. Vanaf 1958 deed Elmer een beroep op Jos Vermeersch, een koetswerkexpert, om een break te ontwerpen op basis van de berline 180 Ponton.

video: vrachtwagen kantelt terwijl hij brug oversteekt

Video: vrachtwagen kantelt terwijl …

Rusland staat bekend om zijn Rode Plein, de rivier Amoer, koolsoepen, dashcams en … onwaarschijnlijke ongevallen op de weg.