De laatste autotests en het recentste nieuws

smart fortwo

Smart Fortwo en Forfour DCT: eindelijk …

Op één vlak kon Smart tot nu toe zeker niet overtuigen: de gerobotiseerde versnellingsbak. Alleen al daarom zou je kiezen voor de elektrische Smart. Gelukkig heeft de nieuwe generatie Smart-modellen dit onding in de prullenmand gegooid en vervangen door een klassiekere vijfversnellingsbak. Vandaag krijgen de twee Smarts eindelijk een zesbak met dubbele koppeling, een must voor een auto die in de stad zijn ideale speelterrein vindt.

mercedes-benz

Scoop: de nieuwe Mercedes E63 AMG, …

Mercedes maakt actief werk van de vervanger van de E-Klasse. Die komt er ook weer in een sterke 63 AMG-versie. Ooit stemde dat cijfer (min of meer) overeen met de cilinderinhoud, maar de tijden zijn veranderd. De nieuwe 63 AMG wordt aangedreven door een vierliter V8.

Blog

prijzen aan de pomp: deze landen vermijd je beter

Prijzen aan de pomp: deze landen …

In deze vakantieperiode gaan velen van ons de weg op om honderden kilometers te rijden. Dat kan uiteraard alleen met een goed gevulde brandstoftank.

volvo xc90

Volvo verbetert comfort en veiligheid …

Het is nog maar een concept, maar Volvo wil de volgende jaren de manier waarop je jouw kinderen vervoert grondig verbeteren. Dat bewijst de nieuwe Volvo XC90 Excellence Lounge Console, onthuld op het salon van Sjanghai.