De laatste autotests en het recentste nieuws

top 5 kleine en exotische cabriolets

TOP 5 kleine en exotische cabriolets

Je vindt dat het nu tijd is om een wagen te kopen waarmee je tijdens het weekend plezier kunt beleven, maar je wil ver weg blijven van de dertien-in-een-dozijn-cabrio’s die je op elke hoek van de straat ziet? Ook de gevestigde waarden zeggen je weinig? Dan is er maar een oplossing: aankloppen bij een kleine, ambachtelijke autobouwer. We lijsten voor je 5 instapmodellen op waar de exclusiviteit van af spat.

 

bmw

Het nieuwe monster van BMW: de M6 …

Deze M6 GT3 is een pure racewagen. Hij zal pas volgend jaar worden geïntroduceerd, maar nu al zijn er een aantal klanten die in primeur met het nieuwe pk-monster hebben kunnen kennismaken. Dat gebeurde tijdens informele sessies rond het Nürburgring-circuit en rond Spa-Francorchamps.

 

Blog

video: macho in bloot bovenlijf crasht vakkundig porsche 918 spyder

Video: macho in bloot bovenlijf …

Het is niet iedereen gegeven om een Porsche van 800.000 euro te crashen en erbij te staan alsof je er niets om geeft. Mister Cool, geflankeerd door de obligatoire blondine in mini-short, wilde een blijvende indruk maken op de aanwezigen. Bij deze is dat gelukt, met dank aan het internet!

 

opel

Video: zesjarige leert rijden als …

Mikael is zes jaar oud en heeft er al zijn eerst rijles op zitten… En wat voor een. Het was de uitdrukkelijke wens van de vader om zijn zoon te leren auto rijden in dezelfde wagen waarin hij zijn eerste les kreeg. Een opvallende wens, die op het eerste gezicht onmogelijk leek. Maar dat was buiten Opel gerekend…