De laatste autotests en het recentste nieuws

mercedes-benz

Mercedes V-Klasse als … AMG Line?

Het lijkt een contradictio in terminis: een ruim en comfortabel busje zoals de V-Klasse met allerhande sportieve addenda zoals een sportophanging en nieuwe bumpers. Kennelijk is er toch vraag naar, want Mercedes presenteert op het salon van Frankfurt de V-Klasse met het AMG Line-sportpakket.

skoda superb

Nieuwe Skoda Superb rijdt verder …

3,7 l/100 km verbruiken in een toch wel gigantische auto: dat is wat Skoda belooft met de gloednieuwe Superb en Superb Combi GreenLine.

Blog

luik-sofia-luik: martens en pyck winnen met hun porsche 356 sc

Luik-Sofia-Luik: Martens en Pyck …

Het was een gek idee van Jean-François Devillers, de organisator van deze revival van Luik-Sofia-Luik, om de deelnemers mee te nemen voor een tocht van meer dan 3000 km over de mooiste wegen van Centraal Europa. Maar, na deze stevige trip, kunnen we zeggen dat hij de uitdaging met glans tot een goed einde heeft gebracht. De uitslag past bij het prestige van de wedstrijd, want een ervaren team won het evenement met een Porsche 356 SC.

video: bekende porsche-verzamelaar crasht favoriete 911

Video: bekende Porsche-verzamelaar …

Magnus Walker is een bijzondere en gerespecteerde persoon in de wereld van de Porsche-fans. De Brit woont in Los Angeles en heeft een apart voorkomen met veel tatoeages en ruig haar. Magnus Walker heeft niet alleen een textielimperium maar staat ook bekend om zijn collectie van een twintigtal klassieke Porsches, de meeste zelf aangepast.