De laatste autotests en het recentste nieuws

bmw

Scoop: Facelift voor BMW 3-Reeks …

De BMW 3-Reeks berline en Touring kregen al een facelift aangemeten, dus is het maar logisch dat ook die andere telg van de 3-Reeks-familie, de GT, onder het mes gaat.

bmw 1

AC Schnitzer: 400 pk in een BMW …

De strategie van de Duitse tuner is eenvoudig: je neemt de grootste diesel van BMW en steekt die in het kleinste BMW-model. En dat geeft volgend verbluffend resultaat: de ACS1 5.0d of, om het eenvoudiger te houden, de 150d.

Blog

porsche 911

Video: je rijbewijs halen in een …

Je rijbewijs halen is sowieso al een stressvol moment, zeker wanneer de instructeur beslist om op het allerlaatste moment van wagen te wisselen. En dat is precies wat deze aspirant-bestuurders overkomt. In plaats van de vertrouwde wagen van de rijschool moeten ze hun rijbewijs-examen afleggen in een… Porsche 911. Een wagen die totaal ongeschikt is voor deze test. Kijk zelf maar…

nissan 370z

Video: 2 Nissans met 1.000 pk driften …

We stellen je meteen gerust: het winkelcentrum waar de opnames gebeurden, is gelegen in de Verenigde Staten en het is al sinds 1999 volledig verlaten. Het perfecte speelterrein voor twee Nissan-bestuurders die gewend zijn om door het zijraam te kijken wanneer ze een bocht willen nemen.