De laatste autotests en het recentste nieuws

ford mondeo

Ford Mondeo Vignale: Schitteren …

Met de populaire Mondeo zoekt Ford nieuwe oorden op. De fabrikant diversifieert in het topgamma en lanceert een nieuwe uitvoering: de Vignale! Een naam die is voorbehouden voor de meest verfijnde modellen, inclusief een extra service die er aan te pas komt.

volkswagen

V-Charge: De wagen die zichzelf …

Hoe vaak heb je je niet druk gemaakt in die eindeloos grote parkings die tot de nok toe gevuld zijn. Het zoeken naar een parkeerplaats vraagt meestal kostbare tijd… V-Charge is een onderzoeksproject van de Europese Unie dat op dit vlak je leven heel wat eenvoudiger kan maken.

Blog

opel

Video: zesjarige leert rijden als …

Mikael is zes jaar oud en heeft er al zijn eerst rijles op zitten… En wat voor een. Het was de uitdrukkelijke wens van de vader om zijn zoon te leren auto rijden in dezelfde wagen waarin hij zijn eerste les kreeg. Een opvallende wens, die op het eerste gezicht onmogelijk leek. Maar dat was buiten Opel gerekend…

 

video: limo zit vast op een spoorwegoverweg met de trein in aantocht!

Video: limo zit vast op een spoorwegoverweg …

Het ongeluk gebeurde in New Paris, in Indiana (Verenigde Staten). Aan boord van de limousine waren een aantal volwassenen die een verjaardag vierden. De Chrysler limousine bleek te lang toen hij de spoorweg wilde oversteken en halverwege kwam vast te zitten. En toen was er opeens een trein in aantocht.