De laatste autotests en het recentste nieuws

renault twingo

Renault Twingo RS: de geest van …

Met zijn motor achterin en achterwielaandrijving breekt de Twingo revolutionair met de gewoontes van het huis. Bovendien komt er een sportieve variant. Bestuurders die graag tegensturen zullen zeker geïnteresseerd zijn.

kia soul

Kia Soul 1.6 CRDi: nieuwe kans

Toen Kia in 2008 de eerste generatie van de Soul onthulde, koesterden de dealers grote verwachtingen. Zeker in Europa werden die helaas niet ingelost en het model verdween hier zelfs vroegtijdig van de markt. Toch geeft Kia de Soul een tweede kans. Wij zochten uit of de kleine cross-over voldoende verbeterde, dan wel opnieuw veroordeeld is tot een ‘zielig’ bestaan.

Blog

pirelli-kalender van 2015 onthuld … in de coulissen

Pirelli-kalender van 2015 onthuld …

Elk jaar wordt reikhalzend uitgekeken naar de Pirelli-kalender. Wat wordt het thema? Welke sterren komen in beeld? Valt er iets meer te bewonderen dan een stukje borst of een paar mooie benen? De kalender die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert, wordt altijd in het grootste geheim gemaakt. De beelden en informatie worden pas op het laatste moment vrijgegeven. Zo ontstaat er een buzz en geregeld zet Pirelli ons op het verkeerde been.

jaguar

Jaguar zet de toon in reclame

Is het de nieuwe BMW 3-Serie die onder de camouflage schuilt? Goed gezien, maar het is niet BMW dat deze auto ‘versierde’ wel Jaguar. De Britse constructeur besloot origineel uit de hoek te komen door het opschrift der-neue.com te plaatsen op enkele berlines uit het D-segment. Deze url stuurt ke naar een promotiewebsite voor de nieuwe Jaguar XE.