De laatste autotests en het recentste nieuws

het is zomer: laat je verleiden door een van deze 5 tweedehands cabrio’s

Het is zomer: laat je verleiden …

Heb je echt zin om altijd in een afgesloten wagen te zitten, met de airco op 20,5°, want bij deze zomerse temperaturen gaat er echt niets boven het rijden met een cabriolet. We hebben voor jullie een gevarieerd lijstje cabriolets opgesteld die perfect als tweede wagen fungeren. Klik op de titel van het model en je bent meteen in de juiste rubriek van onze tweedehands sectie.

lexus

Lexus NX 300h: Aftellen naar de …

Lexus vervolledigt z’n gamma door de introductie van een kleine broertje van de RX: de NX 300h. Die moet in staat zijn om in het strijdperk te treden met onder meer de Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLK en aanverwanten. Zoals de traditie van het huis wil, zal deze SUV ook voorzien van een hybride aandrijving.

Blog

peugeot

Video: Wat als… een hond achter …

triumph

FBI vreest dat zelfrijdende wagens …

Een blik op de toekomst: dat is wat de Google Car is. Een zelfrijdende wagen die door de Amerikaanse internetgigant werd ontwikkeld en die we jullie eerder al voorstelden. Maar zelfs dit fraai stukje toekomstmuziek heeft ook een keerzijde. Het Amerikaanse FBI onderzocht de Google Car en waarschuwt in een rapport dat dergelijke wagens in de toekomst een potentieel gevaar kunnen zijn, weet de Britse krant The Guardian.