De laatste autotests en het recentste nieuws

mercedes-benz

Video: Mercedes brengt Maybach terug

Maybach was een flop maar Mercedes laat het daar niet bij en herlanceert het prestigieuze Duitse merk, weliswaar op een andere manier. In plaats van er een apart merk van te maken, presenteert Mercedes het nu als een zeer exclusieve afwerking. Zal het deze keer wel lukken?

jaguar

Video Jaguar F-Type: veel veranderingen

De Jaguar F-Type wordt nog wat verleidelijker. Bij de zes bestaande varianten voegt Jaguar nog eens twaalf versies toe. Behalve de vierwielaandrijving waarover we al schreven, is er nu ook een manuele versnellingsbak leverbaar in de versies met V6-motor. En dat is niet alles.

Blog

jules bianchi komt uit coma

Jules Bianchi komt uit coma

De jonge Franse F1-rijder Jules Bianchi, die het slachtoffer werd van een verschrikkelijk ongeval tijdens de Grote Prijs Formule 1 van Suzuka op 5 oktober, is uit zijn kunstmatige coma. Hij werd overgebracht naar een ziekenhuis in Nice.

pirelli-kalender 2015: zijn ze niet charmant?

Pirelli-kalender 2015: zijn ze niet …

De 42ste editie van de bekende Pirelli-kalender draagt de uitdagende titel Calendar Girls. The Call was oorspronkelijk een idee van de Britse afdeling van Pirelli en wordt cadeau gedaan aan de beste klanten van het bedrijf.