De laatste autotests en het recentste nieuws

talbo

Geflopt model: Talbot-Lago T26 GSL, …

Dit is wellicht een van de mooiste naoorlogse Franse sportwagens. Maar ondanks uitzonderlijke looks en verleidelijke specificaties geraakten deze Talbot-Lago-coupés snel in de vergetelheid.

audi

Scoop: Audi Q5 RS

Zal Audi een “heavy metal”-versie durven ontwikkelen van zijn Q5? De geruchten laten dat alvast geloven. Met de motor van de RS5 onder de kap kan deze versie de referentie in het genre in het vizier nemen: de Porsche Macan Turbo.

Blog

ing ardenne roads: de cobra kan eindelijk winnen

ING Ardenne Roads: De Cobra Kan …

Met een deelnemersveld van 150 teams kan de 16de editie van de ING Ardenne Roads alleen maar een verdiend succes genoemd worden. Na 550 kilometer was het de heel viriele AC Cobra van Jacques en Mathieu Castelein die het haalde. Vader en zoon zijn verre van onbekend bij de organisatoren, want ze stonden eerder al op het podium van de wedstrijd.

video: daarom moet je naar twee kanten kijken voor je oversteekt

Video: daarom moet je naar twee …

Deze beelden werden gefilmd in Groot-Brittannië, op de helm van een motorrijder die tegen ongeveer 30 km/u filefiltert. Een gehaaste vrouw wil oversteken, maar neemt niet de moeite om in de twee richtingen te kijken of de oren te spitsen…