De laatste autotests en het recentste nieuws

porsche 356

400.000 dollar voor de Porsche van …

Deze Porsche 356C Cabriolet is meer dan een wagen. Het is een monument. Onder de extravagante psychedelische outfit gaat een wagen schuil die het Rock ’n Roll tijdperk uit de jaren ’60 symboliseert. De eigenaar van de wagen was niemand minder dan Janis Joplin, die op 27-jarige leeftijd overleed. Wie interesse heeft in de wagen moet op 10 december aanwezig zijn tijdens de verkoop door RM Sotheby’s. De geschatte waarde van deze wagen is 400.000 dollar ofte 355.000 euro.

 

mini countryman

Scoop: Mini Countryman

De nieuwe Mini Countryman zal pas in 2017 worden gelanceerd, maar toch wisten we al regelmatig enkele prototypes te spotten. Zowel in de sneeuw als op de openbare weg konden we de Mini betrappen, maar dit is de eerste keer dat hij met zo weinig camouflage werd gezien.

Blog

video: airbags for dummies

Video: airbags for dummies

Airbags werden voor het eerst in 1973 in grote getallen ingebouwd bij modellen van Buick, Oldsmobile en Cadillac.

 

porsche

Video: epic save van een Porsche …

Een vloeitje. Dat is nog de marge die de bestuurder van deze Porsche Cayman GT4 over heeft. Op de Nürburgring zien we wel vaker spectaculaire dingen, maar deze bestuurder weet voor een keer indruk te maken door net niet te crashen. Van een epic save gesproken…