De laatste autotests en het recentste nieuws

ferrari

Ferrari GTC4Lusso : de Ferrari met …

De FF is niet meer, lang leve de GTC4Lusso! Eigenlijk is het dit geen nieuw model, maar een facelift van de eerstgenoemde. De naam klinkt misschien ingewikkeld, maar deze verwijst naar de pracht van weleer, met name naar de 330 GT en de GTC, alsook naar de 250 GT Lusso uit de jaren ’60. De 4 van zijn kant verwijst naar de vier zitplaatsen, de vierwielaandrijving én vierwielbesturing.

hyundai tucson

Hyundai Tucson: geslaagde nieuwe …

Bijna 40 procent van de bestelbonnen die in januari getekend werden bij Hyundai, betrof een Tucson. Het gamma van dit populaire model wordt vervolledigd met een nieuwe variant die de 1.7 CRDi koppelt aan de 7-DCT-automaat. En dat zorgt voor enkele verrassingen.

Blog

tesla s

Video: de revolutie die Tesla wil …

De "Autopilot" modus van Tesla heeft danig wat stof doen opwaaien. Zal Tesla de eerste fabrikant zijn die een volledig autonome wagen op de markt brengt? Deze video onderhoudt alvast het mysterie … Een update.

video : spectaculaire explosie van een motor op de testbank

Video : Spectaculaire explosie van …

De Volkswagen Gol, een kleine compacte Braziliaanse sedan, is eerder ontworpen voor rustige ritjes dan voor het grotere krachtwerk. Sommige mensen zijn echter van mening dat het toch mogelijk is om van een zulke rustige familiewagen een echte racebolide te maken.