De laatste autotests en het recentste nieuws

mini

Mini Cooper S: terugkeer van de …

Voor burgerlijke jongeren uit de betere buurten heeft hij de status van icoon, maar verdient hij deze titel nog altijd? Mini presenteert de vierde generatie en wij kropen achter het stuur van de sterkste versie, de Cooper S, om te zien of hij zijn status nog altijd waard is.

smart fortwo

Smart ForTwo: ook als Brabus

De nieuwe Smart ForTwo is nog maar net gepresenteerd en onze scoopfotografen konden al een Brabus-variant betrappen. De grotere velgen en de dubbele uitlaat laten geen twijfel: dit is een gepeperde versie van de kleine tweezitter.

Blog

video: 5 bmw’s driften simultaan

Video: 5 BMW’s driften simultaan

video: haat renault vrouwen?

Video: haat Renault vrouwen?

Wie is er zo slim geweest om de Belgische reclamecampagne voor de nieuwe Renault Twingo te bedenken? Die maakt de vrouw belachelijk; we vragen ons dus af of deze campagne de vrouwelijke doelgroep zal aanspreken. Is dit de visie van de Franse constructeur op de Belgische vrouw? Iemand die wel kan giechelen maar niet kan parkeren? Renault richt zich niet tot één vrouw maar tot alle vrouwen, de sport (waarvan de Nederlandstalige versie nog niet online staat) begint met een niet echt geslaagde Nous les femmes (Wij, vrouwen).