De laatste autotests en het recentste nieuws

mclaren can-am 650s: nostalgie in een exclusief jasje

McLaren Can-Am 650S: Nostalgie in …

De sportieve roots van McLaren liggen niet alleen in de Formule 1. De fabrikant heeft immers ook een meer dan verdienstelijke staat van dienst in het Can-Am kampioenschap. Dat is een Canadees-Amerikaans kampioenschap dat auto’s zonder al te veel technische beperkingen met elkaar in de clinch laat gaan. McLaren won er vijf titels (van 1967 tot en met 1971) en viert zijn deelname aan het kampioenschap, vijftig jaar geleden (over drie maanden toch want dat was in 1966), met een speciale versie die gebaseerd is op de 650S.

 

toyota

Toyota FCV Plus Concept: Inclusief …

Het Salon van Tokyo is steevast het podium waarop de meest fantastische conceptwagens worden tentoongesteld en dit jaar is dat niet anders. Kijk maar naar de Toyota FCV Plus Concept: een wagen die op niets lijkt wat er tegenwoordig op de weg rijdt, maar oplossingen voor de toekomst aanreikt.

 

Blog

video: dronken vrouw doodt net geen 4 mensen

Video: Dronken vrouw doodt net geen …

Glaasje op, laat je rijden… De slogan is iedereen wel bekend in België maar hij zou best ook eens goed onder de nuchtere neus van deze dame worden gewreven. De bestuurder van de Honda SUV veroorzaakt eerst een ongeval door het kruispunt verkeerd in te schatten. Maar wat er daarna gebeurt, is te gek voor woorden. 

vanaf maandag geen uberpop meer in brussel

Vanaf maandag geen UberPop meer …

Het Amerikaanse bedrijf Uber heeft aangekondigd dat het zijn service UberPop in Brussel zal schrappen vanaf donderdag 14 oktober om 23u59. De beslissing is een gevolg van de uitspraak van de Brusselse rechtbank van koophandel van 23 september.