De laatste autotests en het recentste nieuws

peugeot

Peugeot GT Line: sportieve kleren

Kunnen de Peugeot 308 en 508 GT jou wel verleiden, maar zijn hun krachtige motoren iets te duur? De GT Line is een meer toegankelijke oplossing. Je krijgt de stijl en de uitrusting van de GT-versies maar met bravere motoren. Iets nieuws voor Peugeot, maar heel wat concurrenten doen het al langer. De eerste modellen in kwestie zijn de 308, de 508 (ook SW) en (binnenkort) de RCZ.

audi a4

Nieuwe Audi A4: de allereerste foto’s

Dit zijn de eerste beelden van de volgende generatie van de Audi A4, die onthuld wordt in de zomer van 2015. De berline komt als eerste, gevolgd door de break (Avant) en de stoere Allroad-versie.

Blog

video: autobild verwoest chinese kopie van bmw x5

Video: AutoBild verwoest Chinese …

Duitsers steken niet weg dat ze trots zijn op hun auto’s. Door de snelwegen waar een zware rechtervoet geen probleem vormt is Duitsland een paradijs voor liefhebbers van krachtige auto’s, waarvan er ook veel ter plaatste gebouwd worden. Wanneer iemand deze ‘heilige’ industrie aanvalt, tonen de Duitsers hun tanden.

herstel schumacher kan 3 jaar duren

Herstel Schumacher kan 3 jaar duren

Bijna tien maanden na het skiongeval van Michael Schumacher in Méribel, heeft Jean-François Payen, hoofd van de reanimatiedienst van het CHU-ziekenhuis in Grenoble, een exclusief interview toegezegd aan Le Parisien en RTL.