Auto
 • Autonieuws Toyota

  test

  Toyota op het Salon van Brussel 2017

  Toyota zet zwaar in op dit Autosalon! Vergeet zijn stand dus zeker niet te bezoeken, want de Japanner heeft een pak primeurs in de aanbieding, te beginnen met een bijzondere SUV!

  Meer lezen

  143 lezers

  Hyundai Ioniq vs Toyota Prius: hybride tweestrijd

  Toyota heeft al meer dan twintig jaar ervaring met hybridetechnologie en blijft dus de onbetwiste leider op dat vlak. De groep Hyundai-Kia wordt echter een sterke uitdager om die hegemonie te doorbreken. …

  4980 lezers

  Toyota C-HR: waanzinnig rationeel

  Ze hebben het gedurfd! Het concept ging niet onopgemerkt voorbij op de salons, maar het productiemodel zal op straat zeker opvallen. Toch is de C-HR onder zijn extraverte uiterlijk behoorlijk rationeel…

  12796 lezers

  Scoop: de Toyota Supra keert terug!

  Hij is al veertien jaar van de markt verdwenen. Maar Toyota wil de legende tegen 2018 weer tot leven wekken. Daarvoor koos het merk een luxueuze partner: BMW!

  3403 lezers

  Toyota ProAce Verso: een keerpunt!

  Europa werd lange tijd zoet gehouden met de verschillende generaties van de Toyota HiAce, maar richt zich nu op de ProAce. Die wordt geproduceerd door PSA en Toyota in de fabriek van Sevel Nord in Valenciennes.

  6019 lezers

  Scoop: welke mysterieuze sedan is dit?

  Dit prototype in camouflagepak wordt door de ingenieurs aan het stuur onderworpen aan stevige tests. Volgens ons zou het wel eens om de volgende Toyota Avensis kunnen gaan.

  3482 lezers

  Een verrassend interieur voor deze verrassende SUV!

  De C-HR is Toyota’s antwoord op de Nissan Juke. Een kleine, compacte SUV met een persoonlijke stijl. Wat stijl betreft, hebben de designers van Toyota zich laten gaan. En niet alleen aan de buitenkant!

  5256 lezers

  Toyota RAV4 Hybrid AWD: de Lexus voor het volk

  Net als zijn luxedochter Lexus kiest Toyota steeds meer voor hybrides. Naast het hybride schoolvoorbeeld Prius zijn niet alleen de Yaris en Auris in een hybridevariant te krijgen, maar ook de RAV4. En …

  7498 lezers