Ineos opent zijn eerste showroom in België

Het is officieel: Hedin Automotive heeft de eerste Ineos-showroom in België geopend. Voor 4x4-liefhebbers is dit nu de centrale plaats om de Grenadier te bewonderen en eventueel te bestellen.

  • Christiaens  Jean-Francois Christiaens Jean-Francois
  • 09 maart 2023
  • Aankoop

Een korte opfrissing voor het geval dat u niet volledig op de hoogte bent: De Grenadier kan worden gezien als de spirituele opvolger van de originele Land Rover Defender. Het is een authentieke off-roader ontwikkeld door de nieuwe autotak van de Britse petrochemische gigant Ineos. De auto wordt aangedreven door een BMW-motor (6-cilinder turbo in benzine- of dieselvariant) en wordt gebouwd in de voormalige Smart-fabriek in Frankrijk.

Sinds begin vorig jaar weten we dat Hedin Automotive de import van dit nieuwe merk in de Belgische markt, alsook in twaalf andere Europese markten zal verzorgen.

LokerenNadat de prijzen van deze off-road specialist officieel bekend waren gemaakt, is deze te ontdekken in de eerste Ineos-showroom van ons land, gelegen in de Overstraat 5 te Lokeren. De showroom heeft een industriële stijl, waarbinnen geïnteresseerden de Grenadier in verschillende versies kunnen ontdekken. Testritten zijn momenteel nog niet mogelijk, maar de eerste demovoertuigen worden tegen het einde van deze maand verwacht.

Verder weten we al dat er naast de showroom in Lokeren dit jaar nog een tweede showroom opent in Luxemburg.

Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via mail:

Meer lezen over:

Christiaens  Jean-Francois
Over de auteur: Christiaens Jean-Francois Jean-François Christiaens is autojournalist sinds 2005. Hij houdt van alles wat rijdt, van elektrische auto’s tot hypercars.
Maar zijn hart gaat vooral sneller slaan van hot hatches uit het GTI-tijdperk. Hoewel een comfortabele break hem ook weer niet onbewogen laat.
Heet dat dan ouder worden?

Aanbevolen advies voor jou

Meer adviezen
Zoveel kost de McLaren Artura Spider

Zoveel kost de McLaren Artura Spider

De McLaren Artura cabrio kost ongeveer 25.000 euro meer dan de coupé, maar is ook 20 pk krachtiger!

Deze Peugeot 205 T16 heeft een recordbedrag opgebracht

Deze Peugeot 205 T16 heeft een recordbedrag opgebracht

De verkoopprijs bedroeg bijna 270.000 euro!

Nieuwe nomenclatuur Volvo: zo is het gamma opgebouwd (2024)

Nieuwe nomenclatuur Volvo: zo is het gamma opgebouwd (2024)

Zeg niet langer Recharge, Volvo heeft besloten zijn elektrische modellen voortaan allemaal een ‘E’ te geven, terwijl de plug-inhybrides terug naar hun oude naam gaan. En er zijn ook upgrades voor de voormalige (X)C40 Twin Motor.

Dacia: meer standaard veiligheidsuitrusting dankzij EU

Dacia: meer standaard veiligheidsuitrusting dankzij EU

De Dacia Sandero en Jogger krijgen meer standaard veiligheidsuitrusting dankzij de GSR II-regelgeving van de EU. Dit is wat er allemaal verandert.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Manueel

€ 23.599
7 km

Benzine, Automaat

€ 27.547

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Diesel, Automaat

€ 36.785
2020
29.990 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.990
2019
105.433 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km