Ineos opent zijn eerste showroom in België

Het is officieel: Hedin Automotive heeft de eerste Ineos-showroom in België geopend. Voor 4x4-liefhebbers is dit nu de centrale plaats om de Grenadier te bewonderen en eventueel te bestellen.

  • Christiaens  Jean-Francois Christiaens Jean-Francois
  • 09 maart 2023
  • Aankoop

Een korte opfrissing voor het geval dat u niet volledig op de hoogte bent: De Grenadier kan worden gezien als de spirituele opvolger van de originele Land Rover Defender. Het is een authentieke off-roader ontwikkeld door de nieuwe autotak van de Britse petrochemische gigant Ineos. De auto wordt aangedreven door een BMW-motor (6-cilinder turbo in benzine- of dieselvariant) en wordt gebouwd in de voormalige Smart-fabriek in Frankrijk.

Sinds begin vorig jaar weten we dat Hedin Automotive de import van dit nieuwe merk in de Belgische markt, alsook in twaalf andere Europese markten zal verzorgen.

LokerenNadat de prijzen van deze off-road specialist officieel bekend waren gemaakt, is deze te ontdekken in de eerste Ineos-showroom van ons land, gelegen in de Overstraat 5 te Lokeren. De showroom heeft een industriële stijl, waarbinnen geïnteresseerden de Grenadier in verschillende versies kunnen ontdekken. Testritten zijn momenteel nog niet mogelijk, maar de eerste demovoertuigen worden tegen het einde van deze maand verwacht.

Verder weten we al dat er naast de showroom in Lokeren dit jaar nog een tweede showroom opent in Luxemburg.

Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via mail:

Meer lezen over:

Christiaens  Jean-Francois
Over de auteur: Christiaens Jean-Francois Jean-François Christiaens is autojournalist sinds 2005. Hij houdt van alles wat rijdt, van elektrische auto’s tot hypercars.
Maar zijn hart gaat vooral sneller slaan van hot hatches uit het GTI-tijdperk. Hoewel een comfortabele break hem ook weer niet onbewogen laat.
Heet dat dan ouder worden?

Aanbevolen advies voor jou

Meer adviezen
Koopje van het moment: Jaguar S-Type, een Jag voor minder dan €3.000!

Koopje van het moment: Jaguar S-Type, een Jag voor minder dan €3.000!

Ja, je kan al met een Jaguar rijden voor een zeer schappelijke prijs. Maar is dat wel een goed idee?

Tesla heeft een contactloos testcentrum in Zweden!

Tesla heeft een contactloos testcentrum in Zweden!

Het is gemakkelijker dan ooit om een Model S, 3, X of Y te testen. Je moet enkel een afspraak maken op de site van Tesla, ter plaatse eens bellen en je bent binnen.

Ooit van een ‘autoplant’ gehoord?

Ooit van een ‘autoplant’ gehoord?

Audi België heeft samen met Daniel Ost, de Belgische meesterbloemist, een prototype ontwikkeld om een plant in de auto te houden. Als het idee aanslaat bij de klanten, zal dit plantje ook aangeboden worden als accessoire.

Dit is de Belgische prijs van de offroader Ford Bronco

Dit is de Belgische prijs van de offroader Ford Bronco

Ford gaat binnenkort de bestelboeken openen van zijn iconische Bronco op enkele Europese markten, waaronder België. Maar je zal je moeten haasten, want er zijn er niet genoeg voor iedereen!

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 23.999
2018
24.489 km
€ 56.181
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km