My Way: de ideale ‘GPS’ om een tweedehandswagen te kopen of te verkopen?

Het platform van recente en gecertificeerde tweedehandswagens van de D’Ieteren groep is onmisbaar geworden in België. Het wil zijn troeven nog versterken dankzij een aantal nieuwe ontwikkelingen. Die kunnen we ontdekken in Paleis 11 van de Brussels Motor Show 2023.

  • VROOM  Team VROOM Team
  • 12 januari 2023
  • Verkopen

De explosie van de verkoop van nieuwe auto’s tijdens de Salonperiode zorgt ook voor een stijging in het aantal tweedehandswagens dat van eigenaar wisselt. Op dat vlak is My Way al meer dan 20 jaar een vaste waarde. My Way, een merk van D’Ieteren, onderscheidt zich sinds zijn start in de jaren 2000 door tweedehandsvoertuigen aan te bieden van merken uit de Volkswagen Groep. De wagens staan steeds onder garantie en worden geselecteerd volgens strikte criteria (leeftijd, kilometerstand, bijna nieuwstaat). Verkoopadviseurs staan bovendien altijd klaar om klanten te helpen met hun keuze. Deze sterke punten zorgden ervoor dat de verkoop bij My Way stelselmatig steeg tot het niveau van vandaag, een aandeel van 20% in de verkoop van de tweedehandsmarkt.

Breder aanbod

Gesteund door dit succes besliste My Way vorig jaar om zijn aanbod van tweedehandsmodellen uit te breiden naar andere merken. “Maar we behouden wel de vereisten die zorgden voor het succes van My Way,” zegt Vincent Hallez, Marketing Project Manager bij My Way. “De voertuigen die we verkopen, mogen niet ouder zijn dan 8 jaar en hebben maximum van 150.000 km op de teller. Ze worden uiteraard gecontroleerd en volledig in orde gebracht om gecertificeerd te worden en een garantie te krijgen die kan oplopen tot 5 jaar.”

Op die manier slaagt My Way erin om het breedste aanbod van premium tweedehandswagens in België aan te bieden. Vandaag kunnen de meer dan 3.000 voertuigen die beschikbaar zijn bij de 200 officiële verkooppunten snel ter beschikking worden gesteld aan klanten. Een niet te onderschatten troef, rekening houdend met de nog steeds lange levertermijnen voor bepaalde nieuwe modellen...

Hoe vind je je weg?

Nu moet je natuurlijk wel je weg vinden in zo’n ruim aanbod. Om dat makkelijker te maken, heeft My Way een nieuwe digitale tool ontwikkeld die voorgesteld wordt als een echte ‘GPS’ die klanten wegwijs maakt tijdens hun zoektocht. Met behulp van de ‘My Way’ infopalen, die onder andere te vinden zijn in Paleis 11 van de Brussels Motor Show, voorbehouden voor de merken van D’Ieteren, kunnen kandidaat-kopers makkelijk een gecertificeerd model vinden dat beantwoordt aan al hun noden om het vervolgens op een ergonomische manier in al zijn aspecten te ontdekken.

Ook een praktische tool voor de verkoop!

My Way wil het trouwens niet alleen makkelijker maken voor klanten om een tweedehandsauto te vinden. Het merk heeft ook een tool ontwikkeld die ervoor zorgt dat eigenaars die afstand willen doen van hun voertuig, het op een eenvoudige en veilige manier kunnen verkopen. Met de ‘My Way Buy’ tool ontvangen eigenaars in vier eenvoudige stappen een online bod en kunnen ze, wanneer ze het bod aanvaarden, snel hun voertuig verkopen. 

Saloncondities

Tenslotte is het goed om te weten dat My Way begin dit jaar ook ‘Salon Deals’ aanbiedt. Klanten kunnen onder andere genieten van een bijkomende garantie tot 4 jaar of een tankkaart met een waarde tot € 750.


Op zoek naar een recente tweedehandswagen?

U zoekt een nieuwe wagen? Kies uit meer dan 2.000 recente My Way gecertificeerde tweedehandswagens op VROOM.be. Bekijk nu hier de laatste advertenties van het My Way gecertificeerde aanbod:

Meer lezen over:

VROOM  Team
Over de auteur: VROOM Team

Aanbevolen advies voor jou

Meer adviezen
Ineos opent zijn eerste showroom in België

Ineos opent zijn eerste showroom in België

Het is officieel: Hedin Automotive heeft de eerste Ineos-showroom in België geopend. Voor 4x4-liefhebbers is dit nu de centrale plaats om de Grenadier te bewonderen en eventueel te bestellen.

Koopje van het moment: Citroën C15, een ultra hippe bestelwagen voor een lage prijs!

Koopje van het moment: Citroën C15, een ultra hippe bestelwagen voor een lage prijs!

De Citroën C15 is het onwaarschijnlijke verhaal van een hardwerkende bestelwagen die de mascotte werd bij hipsters! Deze onwaarschijnlijke reputatie heeft hem een gestage stijging in populariteit opgeleverd! Ben je op zoek naar een trendy, retro bestelwagen voor een lage prijs? Zoek dan niet verder, maar haast je!

Koopje van het moment: Jaguar S-Type, een Jag voor minder dan €3.000!

Koopje van het moment: Jaguar S-Type, een Jag voor minder dan €3.000!

Ja, je kan al met een Jaguar rijden voor een zeer schappelijke prijs. Maar is dat wel een goed idee?

Dit is de Belgische prijs van de offroader Ford Bronco

Dit is de Belgische prijs van de offroader Ford Bronco

Ford gaat binnenkort de bestelboeken openen van zijn iconische Bronco op enkele Europese markten, waaronder België. Maar je zal je moeten haasten, want er zijn er niet genoeg voor iedereen!

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km
€ 28.490
2021
31.314 km

Benzine, Manueel

€ 28.990
2021
32.000 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km