Nieuwe Ford Mustang beleeft dit weekend zijn Europese primeur op Mustang Fever in België

Op zoek naar een leuke en gratis activiteit voor dit weekend? Misschien is een uitstapje naar 'Mustang Fever' in Heusden-Zolder (Limburg) een leuk idee. Je kan er niet enkel honderden Mustangs van alle generaties bewonderen, ook het nieuwste model zal er zijn Europese primeur beleven!

  • Christiaens  Jean-Francois Christiaens Jean-Francois
  • 14 april 2023
  • Divers

The Mustang Garage organiseert dit weekend voor de 21ste keer wat intussen de jaarlijkse ontmoeting is geworden voor liefhebbers van de iconische Amerikaanse pony car. Tijdens het hele weekend van 15 en 16 april verzamelen honderden Mustangs van alle generaties, vormen (coupé, hatchback, cabrio) en motoren (4, 6 of 8 cilinders en zelfs elektrisch) in Heusden-Zolder, in de thuishaven van de Mustang-specialist.Amerikaanse sfeer

Er worden duizenden liefhebbers en toeschouwers verwacht, niet enkel om alle uitvoeringen van een van de meest iconische Amerikaanse wagens te komen ontdekken, maar ook om te genieten van de typisch Amerikaanse sfeer. Op het menu: live optredens, foodtrucks, bars, merchandisingstands en een nieuwe tijdelijke expo.Verrassingsact!

Maar dat is nog niet alles: Ford bevestigt de aanwezigheid van de nieuwe Mustang, de 7e generatie inmiddels, als verrassingsact. Hij wordt als Europese primeur voorgesteld, omringd door de 10.000 miniaturen van The Mustang Garage. Een mooie erkenning voor het Belgische evenement, dus. Als dit allemaal aanlokkelijk klinkt, hoef je niet te twijfelen om erheen te gaan. De toegang is zelfs volledig gratis.Meer info op mustangfever.be.

Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een Ford Mustang? Kies uit meer dan 40.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Ford Mustang-zoekertjes nu hier:


Meer lezen over:

Christiaens  Jean-Francois
Over de auteur: Christiaens Jean-Francois Jean-François Christiaens is autojournalist sinds 2005. Hij houdt van alles wat rijdt, van elektrische auto’s tot hypercars.
Maar zijn hart gaat vooral sneller slaan van hot hatches uit het GTI-tijdperk. Hoewel een comfortabele break hem ook weer niet onbewogen laat.
Heet dat dan ouder worden?
Foto's ©: Ford / Mustangfever.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Heeft de Smart Fortwo nog een toekomst?

Heeft de Smart Fortwo nog een toekomst?

Smart is op zoek naar een industriële partner om de volgende generatie van zijn elektrische tweezitter te produceren.

De nieuwe Toyota Land Cruiser in 5 punten

De nieuwe Toyota Land Cruiser in 5 punten

De Belgische prijzen van de nieuwe Toyota Land Cruiser zijn bekend. De gelegenheid om in detail te treden over de nieuwste generatie van de iconische terreinwagen.

Alles wat je moet weten over Lynk & Co

Alles wat je moet weten over Lynk & Co

Misschien wist je het al, maar Lynk & Co is veel meer dan zomaar de constructeur van de SUV 01 die in Europa wordt verkocht…

5 onbekende auto's met een V10

5 onbekende auto's met een V10

Ooit waren verbruik en CO2-uitstoot nog minder van belang...

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Manueel

€ 21.500

Benzine, Automaat

€ 27.547

Benzine, Manueel

€ 23.748

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km
€ 52.900
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.990
2019
105.433 km