Morgan Plus 4 Spiaggina: een excentrieke vierzitter!

De perfecte auto om met enkele vrienden vanuit een villa aan de Côte d'Azur naar het strand te cruisen!

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 14 maart 2023
  • Straf

Af en toe laat de Britse autobouwer Morgan zich nog eens gaan met enkele waanzinnige ideeën. Denk bijvoorbeeld aan de Plus Four CX-T met zijn verrassende off-road capaciteiten, de Plus 8 GTR met zijn explosieve V8, en meer recentelijk de OB x Morgan Super 3. Opnieuw staat Morgen er nu met iets speciaals: de Plus 4 Spiaggina!De gekende motor, maar...

Deze unieke uitvoering kwam er op vraag van een voorname Morgan verzamelaar. Zoals zijn naam al aangeeft, is hij gebaseerd op een klassieke Morgan Plus 4 en heeft hij ook de gebruikelijke BMW 4-cilindermotor. Hoewel er motorisch niet veel veranderd werd, werden het koetswerk en het interieur stevig onder handen genomen.Op maat gemaakte carrosserie en interieur!

Een van de voornaamste bijzonderheden aan deze Spiaggina is het dak, dat in twee delen opent. Het interieur werd op maat van de wagen ontworpen en is gemaakt uit luxe materialen zoals leer en teakhout. Ideaal dus om een stijlvol uitje te maken vanuit een villa aan de Franse Rivièra richting het strand!

Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via mail:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Ferrari Roma gaat uit zijn dak

Ferrari Roma gaat uit zijn dak

De ‘Dolce Vita’ gaat door bij Ferrari, nu ook in open lucht!

Land Rover viert 75ste verjaardag van de Defender met Lego

Land Rover viert 75ste verjaardag van de Defender met Lego

En voor deze speciale gelegenheid kan je jezelf een verjaardagscadeau kopen in de vorm van een bouwdoos. De bestellingen worden begin april geopend.

De Mazda MX-30 R-EV in 7 cijfers

De Mazda MX-30 R-EV in 7 cijfers

Met deze nieuwe ‘R-EV’-versie van de MX-30 kondigt Mazda de terugkeer aan van de wankelmotor naar de automarkt. We lichten deze originele insteek uit in 7 cijfers.

D’Ieteren: 75 jaar invoerder van Volkswagen in België

D’Ieteren: 75 jaar invoerder van Volkswagen in België

Op 17 maart 1948 ondertekenen Anciens Établissements D’Ieteren Frères en de Volkswagen-fabriek een invoercontract voor België. Het begin van een lang en spannend avontuur... waarvan nog veel interessante hoofdstukken geschreven zullen worden!

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Manueel

€ 28.990
2021
32.000 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 28.490
2021
31.314 km