Nieuwe Lamborghini in aantocht!

Zou dit silhouet, met de looks van een 4-zits GT, de allereerste elektrische Lamborghini kunnen worden?

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 16 augustus 2023
  • Toekomst

Lamborghini heeft de Monterey Car Week uitgekozen om een nieuw model aan zijn gamma toe te voegen. Hoe we dit weten? Dankzij een teaserbeeld dat het merk met de stier heeft gedeeld op zijn sociale media. Een visual die wordt vergezeld door de tekst: "iets nieuws en spannends staat wordt binnenkort onthuld". Dat is niet heel erg veel info, er zijn dan ook nog heel wat onbekenden te vinden in dit verhaal...

De eerste elektrische Lamborghini?

Het silhouet van dit nieuwe model doet vermoeden dat het om een 4-zitter gaat. En waarom ook niet de allereerste volledig elektrische Lamborghini? De constructeur kondigde in 2021 namelijk al aan dat zijn eerste EV een 2+2 zou worden. Misschien wel op de architectuur van de Porsche Taycan en de Audi e-tron GT? Tenzij Lamborghini ervoor heeft gekozen om er een crossover op hoge pootjes van te maken. 


Afspraak op 18 augustus

Toen het merk uit Sant'Agatha Bolognese vorig jaar de naam Revuelto registreerde bij het patentbureau van de Europese Unie, dachten we dat dit het eerste elektrische model van het merk zou worden. Intussen weten we natuurlijk dat de opvolger van de Aventador de naam Revuelto heeft gekregen. Ook naar de naam van deze nieuwkomer is het dus nog even gissen. Des te meer reden om op 18 augustus VROOM.be goed in het oog te houden, wanneer Lamborghini meer info lost over zijn nieuwste model.

Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via e-mail:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Dacia: de volgende Sandero wordt elektrisch!

Dacia: de volgende Sandero wordt elektrisch!

De vierde generatie Dacia Sandero komt tussen 2027 en 2028 en krijgt zowel een versie met verbrandingsmotor als een volledig elektrische variant!

Fiat Panda wordt Pandina

Fiat Panda wordt Pandina

De huidige Fiat Panda wordt de Pandina, om te vieren dat het model nog tot 2027 wordt geproduceerd in Italië.

Bugatti: van W16 naar V16!

Bugatti: van W16 naar V16!

De volgende hypercar van Bugatti krijgt een V16, en zal in juni 2024 uit de ateliers van Molsheim rollen!

Rolls-Royce Arcadia Droptail: ultieme open luxe

Rolls-Royce Arcadia Droptail: ultieme open luxe

Na ‘La Rose Noire’ van vorig jaar is hier nu de Rolls-Royce Arcadia Droptail, een van de vier ultraluxueuze cabrio’s met een prijs van meer dan 20 miljoen euro!

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 27.547

Benzine, Manueel

€ 23.748

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Manueel

€ 23.599
7 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's
€ 52.900
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.990
2019
105.433 km