Nio ET9 krijgt een bijzondere functie...

In een YouTube-video kunnen we zien hoe de Nio ET9 kan schudden als een hond om de sneeuw van zich af te schudden!

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 23 februari 2024
  • Straf

We moeten toegeven dat de Chinezen nooit ophouden met innoveren als het gaat om... bijzondere functies. Na de BYD YangWang U8 die kan drijven en de supercar U9 die op drie wielen kan rijden, is het nu aan Nio om de aandacht te trekken met zijn toekomstige ET9. Een model dat niet alleen recordbrekende prestaties levert, maar ook een nieuw soort ophanging krijgt...

Nio ET9 kan schudden als een hond!

In een video op YouTube zien we en nog gecamoufleerd prototype van de Chinese EV die zichzelf uitschudt als een hond om de sneeuw van zijn dak te laten vallen! Een grappig truukje dat mogelijk wordt gemaakt door zijn innovatieve SkyRide-vering.

SkyRide even comfortabel als leuk?

Op zijn eigen YouTube-kanaal heeft Nio ook een reeks video's gepubliceerd waarin we nog andere functies van het SkyRide-systeem kunnen zien. Maar hoe indrukwekkend ze ook zijn, vragen we ons nog steeds af wat het nut ervan is. Zorgt die supersnel reagerende demping ook daadwerkelijk voor een ongekend comfortniveau in reële omstandigheden? We hopen het binnenkort te weten te komen...

Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via e-mail:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Scoop: elektrische Mercedes C-Klasse opnieuw betrapt

Scoop: elektrische Mercedes C-Klasse opnieuw betrapt

Na hem eerst te hebben gespot bij Mercedes, lijkt de volledig elektrische tegenhanger van de C-Klasse nu zijn wintertests te ondergaan.

Maserati GranCabrio Folgore: volledig elektrische cabrio

Maserati GranCabrio Folgore: volledig elektrische cabrio

Na eerst de versie met de Nettuno-V6 te hebben onthuld, is de Maserati GranCabrio er nu ook als volledig elektrische Folgore.

De Alfa Romeo Milano is niet meer. Leve de Alfa Romeo Junior!

De Alfa Romeo Milano is niet meer. Leve de Alfa Romeo Junior!

De Italiaanse regering had het niet zo voor het idee dat Alfa Romeo de naam van de hoofdstad van Lombardije zou gebruiken voor zijn compacte SUV.

Nissan Qashqai: nieuw samoeraigezicht!

Nissan Qashqai: nieuw samoeraigezicht!

De Nissan Qashqai krijgt een facelift voor 2024. De compacte SUV geniet van nieuwe technologie en een sterk vernieuwd design, dat zijn inspiratie haalt bij de oude Japanse krijgers.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Manueel

€ 21.500

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 27.547

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km
€ 52.990
2019
105.433 km
€ 52.900
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km