2 auto's

Filter Filter resetten

Skillter.com

1977  160934 km  Andere  Manueel  Coupé

€ 11.000

Skillter.com

1977  160934 km  Andere  Manueel  Coupé

€ 10.700

Over Chevrolet

Chevrolet Malibu tweedehands

Chevrolet Malibu tweedehands: geniet van een iconische wagen

Rijd je bij voorkeur in een Amerikaanse wagen? Dan is een tweedehands Chevrolet Malibu auto wellicht iets voor jou. Met een Chevrolet Malibu tweedehands auto kies je voor een iconische en bijzondere wagen. Bovendien is een Chevrolet Malibu tweedehands bij uitstek geschikt als gezinswagen of sportauto. Dit maakt het interessant om uit te zoeken of dit automerk bij je past. Vroom vertelt je meer over Chevrolet Malibu en licht toe wat de voordelen zijn van een Chevrolet Malibu tweedehands wagen.

Hoe is Chevrolet Malibu ontstaan?

Chevrolet is een Amerikaans automerk dat in 1911 is opgericht. Dit werd gedaan door Louis Chevrolet, William Durant, Arthur Chevrolet, Samuel McLaughlin, Edwin R. Campbell en William Little. Sinds 1918 maakt Chevrolet onderdeel uit van General Motors. De Classic Six, een sedan met 4,9 liter 6 cylinder motor  was het allereerste voertuig dat door Chevrolet op de markt werd gebracht. Het voertuig bereikte een topsnelheid van 104 kilometer per uur. Chevrolet groeide snel en er werden zowel personenwagens als vrachtwagens geproduceerd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapte men over op de productie van oorlogsvoertuigen. Na afloop van de oorlog heeft Chevrolet diverse succesvolle modellen op de markt geïntroduceerd: de Corvette, de El Camino en de Chevette.

Vanwaar de naam Chevrolet Malibu?

De naam Chevrolet verwijst naar de naam van de (mede)oprichter Louis Chevrolet. Hij was een man met Zwitserse roots en zeer beroemd onder automonteurs en professionele racers. Hij was echter geen zakenman en om die reden besloot hij samen te werken met William Durant.

Wat is de betekenis van het Chevrolet Malibu-logo?

Een Chevrolet Malibu tweedehands wagen valt op door het unieke logo. Het bestaat uit een kruis of vlinderdas in een lichtgele of donkergele kleur met zilveren omlijsting. Onder dit logo bevindt zich de naam 'Chevrolet'. De vlinderdas of het kruis is oorspronkelijk een deel van behang. In 1908 verbleef oprichter William Durand in een hotel, waar hij een continu herhalend patroon afscheurde. Durand liet dit zijn vrienden zien en gaf aan dit te zien als het oneindigheidsteken. En dat is precies waar Chevrolet voor staat: alles is mogelijk.

Wat zijn populaire Chevrolet tweedehands auto's?

In je zoektocht naar een Chevrolet Malibu tweedehands wagen kom je verschillende modellen tegen. Welke Chevrolet tweedehands wagens zijn populair?

  • Chevrolet Camaro tweedehands: dit is een sportauto voorzien van achterwielaandrijving. Dit type Chevrolet tweedehands wagen is vooral in trek bij sportieve autorijders.
  • Chevrolet Corvette tweedehands: de Chevrolet Corvette is een tweepersoons sportwagen die al sinds 1953 wordt geproduceerd.
  • Chevrolet El Camino tweedehands: de Chevrolet El Camino is een kleine pick-up die geproduceerd werd van 1958 tot en 1987. Echter lijkt hij meer op een auto dan op een truck.
  • Chevrolet Chevelle tweedehands: dit is een middelgrote auto, een van de meest succesvolle Chevrolet tweedehands modellen uit de geschiedenis van het automerk.

Waarom kies je voor een Chevrolet Malibu tweedehands wagen? 

Ga je voor een tweedehands Chevrolet Malibu? Dan levert dit je allerlei voordelen op. Vroom zet alle voordelen van een Chevrolet Malibu tweedehands wagen op een rijtje:

  • Je kiest voor een iconische wagen waarmee je altijd opvalt.
  • Je profiteert altijd van een betrouwbare occasion. Een prima reden om een Chevrolet Malibu tweedehands auto aan te schaffen.
  • Een Chevrolet Malibu tweedehands wagen is aantrekkelijk als je voorkeur uitgaat naar een zuinige wagen.
  • Een Chevrolet Malibu tweedehands wagen is onder andere in trek als gezinsauto, ideaal dus voor een gezin met kinderen.
  • De krachtige Chevrolet Malibu motor staat garant voor indrukwekkende wegprestaties.

Nieuwsgierig naar een Chevrolet Malibu tweedehands wagen? Maak kennis met het aanbod Chevrolet Malibu tweedehands voertuigen op onze website.

Chevrolet Malibu tweedehands kopen? Vind een Chevrolet Malibu tweedehands via Vroom

Rijd je graag in een iconische wagen die ook nog eens betaalbaar is? Ga dan voor een Chevrolet Malibu tweedehands auto en ontdek of dit voertuig bij je past. Bij Vroom heb je de keuze uit duizenden wagens en is er ongetwijfeld een Chevrolet Malibu tweedehands wagen te vinden die aansluit op wat je mooi vindt. Uiteraard is het altijd verstandig om een proefrit te maken. Op die manier ervaar je zelf of je blij wordt van een Chevrolet Malibu occasie. Heb je vragen over een tweedehands Chevrolet Malibu kopen? Laat het weten en neem contact met ons op.